Seçim Yapmakta Zorlanıyorum :(

sana laf sokmak değil amacım ama madem yardımcı olmayacaktın neden yazıyorsun kendini tatmin etmek içinmi lütfen daha fazla yazma benim konuma ! mutlaka benim yaşadığımı burda yaşayan çok olmuştur belkide evlenmişlerdir nerden biliyorsun ? herkesin hayatının içinde misin ? be kadın !
+ şunuda açıkça ifade edim anlamadın galiba bir hatadan nasıl dönebilirim diye yardım arıyorum hatam hakkında beni yargılayın diye değil

Evet farkettim. :)
Yardım aramaya devam et sana kolay gelsin.:ssz:

eğer bu cevap bana iseydi oku da anla sana ne sölediğimi :...

mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa

senin gibi eleştiriye tahammülü olmayanların burda gelipte nasıl akıl aradıklarını anlamıyorum
ne arıyosan onu bulursun burda inşallah
yalnız uslubune dikkat et be kadın kim sen misin ben miyimm
sana ne küfür ettim nede hakaret fikirlerimi söyledim
kaldıramıyosan yazmazsın....

Yok canım ben ona "diğer adamların suyumu çıktı be kadın" yazmıştım ya o hala orada kaldı.
Kaldıramıyor kendi yaptığının yüzüne vurulmasını.

hayatımda pişmanlık duyacağım bişey yapmadım ama yapmış olsaydımda mümkün olduğu kadar
erken pişman olup az hatayla kurtarırdım kendimi
körü köürne senelerce aynı seyi yapmak hata yapmak anlamına gelmiyo bile isteye
yapıp ondan sonrada hata yaptımın arkasına saklamak anlamına geliyo
Sen burnunun dikine cevap vericene
yazılanları biras daha dikkatli okuyup algılamaya calışsaydın bu sekilde bi cevap vermezdin güzelim

mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa
suraya gelip yazdıklarının aynılarını yazıpp sonunda ama hersyei bitirdim sadece canım yanıyo deseydin
çok farklı yorumlar alırdın
hem üzülüp hem pişman olup hemde devam ederek güzel tepkiler alacağını zannediyoduysan hata yapmışsın...

sizde beni anlamadınız diyorumki "sevdim lanet olsun sevdim" ona bekaretimi verdim asıl kullanılan ben oldum dayak yedim tehtidlerle tuttu beni bu güne kadar ben 23 o 35 yaşında ben hayatımda böyle psikopatça bişi yaşamadım ve öyle uyuz bir durumki ne yaşasam yaşayım ağlıyorum ağlıyorum gene dayanamıyorum psikolojim bozuldu diyorum zaten bu durumu anneme anlatabilsem biliyorum geberticek beni ama genede bir şekilde o tecrübesiyle yardımcı olucak aranızda daha tecrübeli daha bu konularda biişilerden anlayanlar varsa diye yazıyorum herşeyden pişman olmasam gelip burda bu konuyu açmam tek istediğim daha fazla zarar görmeden bitirmek

eğer bu cevap bana iseydi oku da anla sana ne sölediğimi :...

senin gibi eleştiriye tahammülü olmayanların burda gelipte nasıl akıl aradıklarını anlamıyorum
ne arıyosan onu bulursun burda inşallah
yalnız uslubune dikkat et be kadın kim sen misin ben miyimm
sana ne küfür ettim nede hakaret fikirlerimi söyledim
kaldıramıyosan yazmazsın....

onları sana yazmadım daha önce bana uslubunu bozan chucky e yazdım

yatmasaydın adamla
aklın fikrin yok mu
hem de evli olduğunu bile bile yapmışsın
müstehaktır sana
hee adam evli olmasaydı da yine sonuçta bu senin seçimin olurdu ama belki yine teselli ederdik seni
inşallah o adam bozuntusu da beter olur.
haklı kadıncağız inşallah donuna kadar alır da görür gününü

Son düzenleme:
yatmasaydın adamla
aklın fikrin yok mu
hem de evli olduğunu bile bile yapmışsın
müstehaktır sana
inşallah o adam bozuntusu da beter olur.
haklı kadıncağız inşallah donuna kadar alır da görür gününü

asıl aldatılmak size müstehakmış be aranızdan bir tane doğru düzgün insan ön yargısız cvp veremedi hepinizde k. ç korkusu var asıl beni böyle kınayanlar görür bakalım nasıl oluyormuş

sen hatandan geri dönecek gibi durmuyorsun şekerim :19:hem suçlu hem güçlü modundasın şuan :20:kimse seni yargılayamazdı konunu açıncaya kadar açtıysan yorumlarada katlanacaksın:47: ayrıl o pislik adam gitsin kime söylerse söylesin bu vijdan azabından iyidir hani pişmanım diyosun ya:44::44:ki eminim o adamda kimseye birşey söyleyemez oooh bulmuş senin gibisini :50::50:aklını başına al zaten boğazına kadar pisliğe batmışsın batıp gitmekte kurtulmakta senin elinde sevgi aşk maşk hepsi fasa fiso önce insan başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabilmeli sen rahatmısın:50::50::50:

İyi halt etmişsin! Bir de adına ''sevgi'' der sizin gibiler. Bu sevgi midir? Sevgi gibi güzel bir duyguyu böyle iğrenç şeylere alet etmeyin! Sizin ki bencillik ve düşüncesizlik.

asıl aldatılmak size müstehakmış be aranızdan bir tane doğru düzgün insan ön yargısız cvp veremedi hepinizde k. ç korkusu var asıl beni böyle kınayanlar görür bakalım nasıl oluyormuş

Hah . işte şimdi çıktı gerçek yüzü meydana.
Hem anlattığın kadar pişman olup hemde bu cümleyi kurman mükemmel.
Birde kalkmış uslup dersi veriyorsun.
Küfür etmeye hakaret etmeye gerek yok uslup bozmak için.Basitlik işte böyle cümlelerle oluyor.
Bir de küçüksün daha sahiden düzgün uslupla konuşulacak durum değil bu.
Bekaretini 3 çocuklu bir adama veriyorsan evde karısı beklerken.
Bize uslup kınamak yok ön yargı geç bunları geç !

noldu gerçekleri duymak işine gelmedi mi terbiyesiz :ssz::ssz:
bu laflarınla ne kadar kaliteli bi insan olduğunu kanıtladın.
hiç aldatılmadım ama aldıtılsam bile bu benim değil aldatanın kalitesini gösterir bunu anlayacak zeka kırıntısı ne arar sende!
hee tabi karşı taraf evli ya da sevgilisi olduğunu bile bile çıkıyorsa onun da ne mal olduğu bellidir :ssz::ssz:

Pardon ne bekliyordunuz onu anlamadim... SIze ayrilmaniz sizin icin iyi olur yazilmis.. Bundan iyi bir yorum olmaz.. Daha iyisi olamaz.. Siz bir aileyi yiktiniz ve ya yikiyorsunuz ama farkinda degilsiniz.. Aldatilan kadin sizde olabilirdiniz.... Bu sayfada bir cok evli kadin var.. Aldatma olayi yani bile bile evli bir erkekle birlikte olmak kabul edilecek bir sey degil.. Yaptiginiz vicdansizlik.. Sizde bunun daha iyi bilmeniz gerekir.. O cocuklarda belki babasiz büyüyecek..

Evli bir erkekle birliktesiniz diye size tac mi takalim ?

ne kada çirkin bir tabir..

bekaretini verirken bize mi sordun ? evli adama üstelik..

bu da yeni moda oldu SEVDİM bide PSİKOLOJİM BOZUK deyince herşey mübah dimi yapmayın ya kendi kendinizi kandırmayın bu kadar saf sanmayın herkezi :50::50:

BU nasıl bi konuşma yaaaa
yazık çok yazık
doğru düzgünlüğümüze sen mi karar veriyosun ve hangi hakla
akıl versek kullanıcakmısın sanki anlamadım
bu kadar terbiyesizce bi cevap görmedim

evli bir kadin olarak sana yaziklar olsun diyorum,bu yaptiklarini ôdiceksin guzelim...ben o kadinin yerinde olsam seni coktan tekmelerdim,adamin evli oldugunu bile bile nasil onunla devam edersin?bekar erkekmi kalmadi turkiyede?sen o adamla herseyide yapmissin aferin sana!namus da elden gitti.sen o adamin esinin tirnagi bile olamazsin biliyomusun,senelerce o adama emek veren,onla ugrasan,ona cocuk sahibi olma sansini veren O sen degil sen gizli ve ikinci kadinsin yani bir HICsin sadece seni yatagina aliyo baska birsey yapmiyor!

hangi konuda k.ç korkumuz var ...

ileride eslerimizi senin gibiler ayartır diye mi ?

Allah herkese ilk önce akıl fikir vicdan versin.

bir de gururlu olmayı.

yazık. uslubunuza da, size de.

noldu gerçekleri duymak işine gelmedi mi terbiyesiz :ssz::ssz:
bu laflarınla ne kadar kaliteli bi insan olduğunu kanıtladın.
hiç aldatılmadım ama aldıtılsam bile bu benim değil aldatanın kalitesini gösterir bunu anlayacak zeka kırıntısı ne arar sende!
hee tabi karşı taraf evli ya da sevgilisi olduğunu bile bile çıkıyorsa onun da ne mal olduğu bellidir :ssz::ssz:

asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum

IDIOTS!

[ı]hangi konuda k.ç korkumuz var ...

Ileride eslerimizi senin gibiler ayartır diye mi ?

Allah herkese ilk önce akıl fikir vicdan versin.

Bir de gururlu olmayı.

Yazık. Uslubunuza da, size de.
[/ı]

birtek benim yazdıklarımı görüyorsunuz hanımlar allah asıl size akıl fikir versin ne kadar yüzüstü okuyorsunuz bazı şeyleri belli oluyor

bu arada konunun adı seçim yapmakta zorlanıyorum :53::53:yahuneye zorlanıyorsun:44:
konunun adı pişmanım felan değl yani sen seçimini yapmışsın galiba:50:

asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum

IDIOTS!

seninki o kadar anlayışlı değilmiş herhalde evde bekleyen karısı varken basit kadınlarla yatıyor boşanmıyor :27::27:
idiotu da aynen iade ediyorum:52:

Back
X