lan sizden yardım isteyeninde .... ne biçim insanlarsınız beee ne desem suç oldu hata diyorum -laf- pişmanım diyorum -laf- üzgünüm diyorum - laf-
lan sanki hepiniz 4/ 4 lüksünüz aranızda 3-5 kişi varmış insan gibi cvp veren kendimin yaptığını absult bişi düşünüyordum valla bu yazılanları görünce yuh ya ne biçim bir toplumda yaşıyoruz dedim
HATA dedim HATA
ohhh iyi ettim demedim "söylediklerinize verebileceğim cevaplarım ancak olardı ,"
sizler asıl ne fenaymışsınız allah kimsenin başına vermesin benim bir gün yakınımın yada ne bilim çevremde birinin başına bu tarz topluma ayrıkırı bir davranış sergilenirse yemin ederim daha çok anlayışla yaklaşacağım herkesin hata yapabileceğini "bu az yada çok "ne olursa olsun daha düşünceli yaklaşacağım
BENİM İÇİN GERÇEKTEN YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERE GELİNCE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN MEVLANANIN ŞU SÖZÜNÜ HATIRLATTINIZ BANA
"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol"
biz göründüğümüz gibi konuştuk demekki millet gibi yapıp yapıp ayyyy ben asla yapmam demek lazımmış toplumda kabul görmek için k. bakmayında sizin gibi toplumda kabul göreceğime kendi hatalarıma kendim yardım ederim daha iyi !