Konustuysaniz ne dedi ?O kadinla tekrar konusun ve özür dileyin, esiniz beni bununla tehdit ediyor deyin... Belki o yardimci olabilir.. Anladigim kadariyla kadin esinden ayrilamiyor cünkü eli mahkum ya da cocuklari icin sabrediyor , sineye cekmek zorunda kalmis... DIkkat ettiniz bilmiyorum , pis bir oyunun icine sürüklenmissiniz , ezilen sadece siz ve o kadin... Lütfen yapmayin bunu...
Konuştum dedim böyle böyle diye eşide ondan nefret etmiş, umrumda bile değil dedi , onu da dövmüş kaç kere adam biraz psikolojisi bozuk bunu bana 2 yıl sonra açıkça söyledi babamla yaşadığım bazı sıkınılar yüzünden kendi sinirlerime hakim olamıyorum diye
hanımlar ben dün aradım konuştum ayrıldım daha önceleri konuşup ayrıldığımda bana küfür ediyordu ağırıma gidiyordu gün güzellikle konuştum dedimki herşey ortada seni böyle birşey için sıkıştırmak istemiyorum böyle birşeyin sorumlusu ben olmak istemiyorum dedim oda bana zaten sen olmicaksınki dedi ben kredi borçlarımı ödeyince ve çocuğunun tedavileri var küçük kızı rahatsız onlar bitince zaten ayrılacağim dedi bizim onunla olan kavgalarımız ve diğer bütün şeylerin sorumlusu sen değilsin biz hep böyleydik dedi ama artık ikimizde aynı ortamda barınamıyoruz dedi ben senden öncede eve gitmiyordum sürekli dışardaydım dedi yani sen benden ayrılınca sanıyormusunki ben onunla gidip barışacağım dedi benim erkeklik onurumla oynadı dedi " bir ara işsiz kalmış o zaman kadın bakmış eve yarım yıl sonra bu işe girince buna sen benim paramla adam oldun demiş bu da o sözü hiç unutamamış " zaten bizim ilişkimiz o gün bitti dedi bende madem biten bir şeyi neden kağıt üstünde bile olsa sürdürdün dedim oda çocuklarım için dedi senin karışıma çıkacağını birini seveceğimi bilmezdim dedi bende kendi kararlarınızı kendiniz verin ben bu süreçte asla olmicam dedim her gece vizdan azabıyla uyuyorum dedim önceden düşündüğüm tek şey derslerim kendim hayatımdı şimdi sadece içimde bir kötülük ve azap hissediyorum dedim bunun daha fazla böyle sürmesini istemiyorum dedim , kadınla konuşmuşlar kadın bende seni istemiyorum ama bu çocularının yükünü bana bırakamazsın herşeylerine koşturmak zorundasın demiş , haklı da ne diyim
yani olay şu onunla ayrıldım içim rahatladımı hayır ! uzun bir sürede rahatlayacağını sanmıcam çünkü kendimi kullanılmış ve çaresiz hissediyorum onlar için içim rahatmı hayır çünkü onların arasının bozuk olmasının benim yüzümden olmadığını biliyorum ama en azından bu olayda ben yokum artık ne halleri varsa görsünler
belki olur düşüncesiyle bu güne kadar bekledim ama olmicayacağı baştan zaten belliydi bişeyler gözümü kör etmiş neyse
Bunlardan sonra nasıl toparlanırım bilmiyorum ama ciddi bir uzman desteğine ihtiyacım var bir an önce ,
İyi Günler
Tüm şiddetli eleştiriler için de tşk ederim aslında dün kızdım ama baya bir yardımcı oldu gerçeklerle yüzleşmek