Doğuma Hazırlık Seçim yapmam gerek.Melis mi Pelin mi daha güzel kızım için?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Siz verda nasil diye soran kisisiniz degilmi? Ben leda onermistim kuğu demek ama melisle pelin arasinda kaldiysaniz melis

İkisi de klasik bence.
İllaki ikisinden biri derseniz pelin daha idare eder bence.

Kesinlikle melis
Cok şirin söylemide kibar zarif

Pelin hakkında bilgim yok ama Melis Yunan ismi bence koymayin derim Arapça isim falan koymak da bana çok itici geliyor en güzeli Türkçe isim

Evet eşim de sıcak bakmıyor pek Yunan kökenli old. İçin.Ama Türkçe kökenli tatlı bir kız ismi bulmak da çok zor.

Ilk çocuğunuzun ismini Dora koymuş biri olarak bu isimleri bir zamanların popüler isimleri olsa da ben olsam suan koymazdim açıkçası o yüzden bir tercih yapmak zor geldi..
Hani eski isim koyarsinız Zeynep gibi anlarım..
Ama Dora ile fazla tezat buldum umarım sizi kirmamisimdir..
Almira,Liya,Eliz sanki daha sizi yansıtıyor gibi geldi

Ne demek.O yıllarda Dora gibi isimler cok fazla konmuyordu.Su ara ise linalar Miralar cok konuyor.Sanırım cok olduğundan eski Pelinler daha cazip geliyor

İşinize karışmak gibi olmasin ama bi cocuga her yasinda yakisacak isim konmalı. Kölenin den ziyade anlamına ve telafuzuna bakmaz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…