Doğuma Hazırlık Seçim yapmam gerek.Melis mi Pelin mi daha güzel kızım için?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Size tavsiyem, isim anlamlarını uyduruk isim sitelerinden değil, TDK dan araştırın.
Dora ve Verda isimlerinin anlamları sandığınız gibi değil. Ayrıca benim tanıdığım Verda ve Dora ismindeki kişiler Musevi.

Melisin fonetiği şımarık geliyor bana. Ben pelin derdim.

Benim bi erkek bir kızım olsaydı ve sizin yerinizde olsaydım oğlumun adını Hakan, Kızımın adını da Bilge koyardım.
Yüce Hakan sefere çıkmış, Bilge hatun dokuz doğurmuş şarkısına ithafen Madem milli bir şeyleri çağrıştırsın istiyorsunuz bunları koyun.

Daha kaç konu açacaksınız kızınıza isim belirlemek için

Referandumda anayasa değişikliğinin yanı sıra bu isim mevzusunu da oylayalım isterseniz?

İkisinden biri ise Melis.. Bence size hangisi daha güzel şeyler hissettiriyor, anımsatıyor ise o ismi koyun.

Pelin daha güzel.

Melis ismi Yunan mitolojisinde de geçiyor. Tam olarak hatırlamıyorum ama pek hoş değildi hikayesi.

Ya herkes bi tutturmuş Elif & Zeynep diye. Bu isimler de bana göre çok itici. Eskimeyen isimlermiş... kime göre, neye göre?

Eski isim isterseniz Elif & Zeynep dışında isimler de var yahu... Leyla var... Yasemin var... Zehra var... Esra var... var oğlu var. : ll

Tabi bu isimler Dora'nın yanında sıradan kalıyor. Pelin ve Verda güzel. Anlamları da uygun. Senin içine siniyorsa koy bunlardan birini. Buradaki yorumlara fazla bakma. Herkesin tarzı ayrı.

Alternatif olarak:
Itır
Deva
Mercan
Mısra

pelin cok tatlı melis yerine elis yada melisa daha güzel

Fıat Linea, Opel Meriva ne değişik isim bunlar araba markaları gibi.Konu sahibi isme doymamış bugün iki konu birden açmış.İkiside güzel değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…