tabiki pelin hatta pelinsu cok tatlı bi isimMelis ismi mi Pelin ismi mi daha güzel sizce?
Dora the explorer diye bi cizgi film karakteri var ya, gecen markette biri yine benzer yaslarda kizina Dora diye sesleniyordu bana cok komik geldi o yuzdenDora - oya
İsmini Pelinsu koysa kız Starbucks'tan çıkmaz, ailesinin tüm parasını alışverişe harcar, Berkecan'ların peşinde koşarmış gibi geliyor.tabiki pelin hatta pelinsu cok tatlı bi isim
ne alakaya ayse fatma gitmiyomu starbuks aİsmini Pelinsu koysa kız Starbucks'tan çıkmaz, ailesinin tüm parasını alışverişe harcar, Berkecan'ların peşinde koşarmış gibi geliyor.
Gidiyor canım, espri yaptım. Ama Pelinsu deyince çok akıllı, kendi ayakları üstünde duran bir kız izlenimi oluşmuyor. Genel olarak Pelinsu'lar "tiki" olarak tabir edilen kızlardan oluyor. İsmin sonuna "su" ekleme olayı iyice rahatsız edici boyutlara ulaştı zaten.ne alakaya ayse fatma gitmiyomu starbuks a
olsun 20 sene sonra revasta olur su ismi vintic olurrr :))Gidiyor canım, espri yaptım. Ama Pelinsu deyince çok akıllı, kendi ayakları üstünde duran bir kız izlenimi oluşmuyor. Genel olarak Pelinsu'lar "tiki" olarak tabir edilen kızlardan oluyor. İsmin sonuna "su" ekleme olayı iyice rahatsız edici boyutlara ulaştı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?