seçiminiz hangisi ?

eğer çok tutucu bir sevgiliniz olsaydı okulumu sevgilinizmi seçerdiniz?

Şaka niyetine açılan bir konu olduğunu düşünüp Geyik Bölümü'ne taşınmasını talep ediyorum...gamyoncuiremsu

Adı üstünde "Sevgili" yani daha kocan değil birşeyin değil. Hayatınıza bu kadar karıştırtıp geleceginizi engelletmek sizce mantıklı mı? Laale'ye katılıyorum.

hayır ben ciddyim kimseyle dalga geçmek için açmadım bu konuyu sıkıntılarım var bu yüzden diğer insanların görüşünü merak ettim eğer rahatsız ettyiyse sildirebilirim konuyu

hayır ben ciddyim kimseyle dalga geçmek için açmadım bu konuyu sıkıntılarım var bu yüzden diğer insanların görüşünü merak ettim eğer rahatsız ettyiyse sildirebilirim konuyu

Neden rahatsız olalım ki?
Sizin okumanızı istemeyen adam,iyiliğinizi istemiyordur!
Bunu bilmiyorsunuz sanırım.. En azından buradan öğrenmiş olursunuz..
İyi yaptınız konuyu açmakla!

okumamı istemiyor değil istiyor ama kendisi çok kıskanç olduğu için bni çok sıkıp strese sokuyor buda çalışmamı engelliyor

okumaktan asla vazgeçme !!! ne olursa olsun kendi ayakların üstünde dur. bir erkeğe bağımlı yaşamak çok zor. sosyal güvencen olsun. bir maaşın olsun... bir sevgi biter bir sevgi başlar.. hem bir erkeğin yerini başka bir erkek rahatlıkla doldurabilir... ama okumanun yerini hiçbirşey dolduramaz.. okumayan tüm bayanlar pişma oluyorlar .

rahat çalışıp kazanmam için hayatımdan çıkarmam gerekiyor sanırım sonucunada katlanmak gerekiyor

okumamı istemiyor değil istiyor ama kendisi çok kıskanç olduğu için bni çok sıkıp strese sokuyor buda çalışmamı engelliyor

Yok ben inanırım bu tip erkeklere çünkü kızımın okuldan arkadaşı var 1 tane ben tanımıyorum kızı ama daha şimdiden kıza baskı yapmaya başlamış çocuk çalışmayıp eve kapatacakmış sorunlar bununlada bitmiyor aslında başka şeylerde varda yazmak istemiyorum burada

asırı kıskanclık iliskide soruna yol acar okula gondermeyip kıskanan bir erkek ilerde evlenince yanlıs basına sokaga cıkartmaz bunu goze alabiliyormusun ben olsam alamam ozgurlugumun bu derece kısıtlanmasını istemem ailem bile kısıtlayamaz sonucta

arkadaşım hayatını başkasına göre yaşamıcaksın ne demek sevgilim mi okul mu adı üstünde sevgili o kadarda kayda değer bişi değil a

sen benim kocammısın sadece sevgilimsin karışmaya hakkın yok deyincede kıyamet kopuyor

kıyamet koptuğu an inceldiği yerden de kopsun...

seni olduğun gibi kabullensin ya da hiç kabullenmesin bence...sana baskı yapmasına izin verip de kendini yıpratma sakın...

sen benim kocammısın sadece sevgilimsin karışmaya hakkın yok deyincede kıyamet kopuyor

Nasıl yani?
Kocanız olaydı okumanızı istemeseydi haklı mı olacaktı yani?
Kıyamet kopuyor he?
Ne yapıyor mesela?
Dövüyor mu,işkence mi yapıyor?

yıprattım bile şimdi benim haklı olduğum zamanlarda bile o haklı duruma düşüyor keşke hiç taviz vermeseydim neyse ders olur buda bana

yıprattım bile şimdi benim haklı olduğum zamanlarda bile o haklı duruma düşüyor keşke hiç taviz vermeseydim neyse ders olur buda bana

nasıl başlarsa öyle gider sizde ayrılmayın canım zaten 2 3 gün sonra tekrar bi topic inizide görürüz buralarda

yorumlarınız için teşekkür ederim ama lütfeen dalga geçer gibi yorum yapmayın

Dalga geçmek değil ki ironi bu!
Gerçek olanı duyunca hoşunuza gitmiyor bir de bunu deneyim dedim...
Hayat sizin,tercih sizin!
Size zerre kadar değer vermeyen bir adam için okulu bırakma gibi bir düşüncesi olan genç kızımıza yardım edeyim dedim,kabahatli ben oldum! Ama sizin kötülüğünüzü isteyen,mutsuz olmanız için çabalayan adam haklı oldu..
Ne diyeyim ki hayırlı işler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…