seçiminiz hangisi ?

Ben bıraktım eşim için.Açıköğretimden okuyorum.Benim okumam evliliğimiz açısından maddi manevi yük olacaktı.1.5 senedir evliyim.Mutsuz muyum?Hayır çok mutluyum.Hamileyim .Bebeğimiz olacak.İnsanların hayattan beklentileri ,hayalleri mutlu oldukları şeyler çok farklı.
Üniversiteye gitmek benim için hiçbirşey değiştirmeyecek daha çok sıkıntı yaşatacaktı.Anadolu lisesi mezunuyum.Öss puanım 425 olmasına rağmen açıköğretimi seçtim.Üniversiteyi okusam da karıyer peşinde koşacak psikolojide değilim.Şimdi matıken çok saçma.Bende hayatta geleceğimi yakmam bir adam için derdim ama aşkı ve mutluluğu ben böyle buldum.Herkesin tercihi farklı olabilir.
Eşim tutucu biri ama ben ona karşı ne kadar tutucuysam o kadar.Birbirimize saygımız sonsuz.İlerde çalışmak istersemde açıköğretimdeki alanıma göre bir işe girebilirim.Kızımız büyüyünce ama öyle de bir isteğim şimdilik yok.Olursa da eşim karşı çıkmaz hayat müşterek
Ama sevgili için aynı şeyi söylemem zor yarı yolda bırakmayacağı ne malum .Sonuçta koca bir gelecek.Kaybedeceklerinizle kazanacaklarınızı güzelce karşılaştırmanız gerekir.

Son düzenleme:
siz şanslı olanlardansınız :) ben o kadar şanşlı olabileceğimi düşünmüyorum allah mutluluğunuzu bozmasın

okusan bile ilerde çalışmana izin vereceğini hiiiiçç zannetmiyorum. sevgilin okulundan vazgeçmeni isteyebiliyorsa ilerde daha büyük tercihler sunabilir önüne. dikkatli ol derim. ne için nelerden vazgeçtiğini göz önüne al iyi düşün.

siz şanslı olanlardansınız :) ben o kadar şanşlı olabileceğimi düşünmüyorum allah mutluluğunuzu bozmasın

Amin canım.Bizimde her evlilikteki gibi problemlerimiz oluyor tabi ama hayatın normali bu .Herkesin bi hali var.Şu var eğer erkek arkadaşına bana bir yere kadar karışabilirsin mesajını vermezsen ilerde evlilikmiş falan başağrıtıcı sorunlara yol açar.Şimdi o kişiyi tanımadığımdan birşey diyemem.Allah hakkında hayırlısını versin canım.

yıprattım bile şimdi benim haklı olduğum zamanlarda bile o haklı duruma düşüyor keşke hiç taviz vermeseydim neyse ders olur buda bana

madem ayrılmak istemiyorsun simdiden basla taviz vermemeye karısılcak yer ver karısılmayacak yer var bu adam senin hayatını etkileyen seylere mudahale ediyor..ya kıskanclıgından vazgecsin yada senden.. ozaman anlarsın seni seviyormu sevmiyormu..bak canım ilerde seni evden cıkartmaz boyle insanları tanıyorum ben yanına birini takar yanlıs basına yollamaz bi yere bunları dusun bir omur boyle gecmez dediklerini yapma senin basınada ustunluk kurmasına izin verme biraz sert cık bir erkek karsında herseyine he diyen kadını kullanır valla kim ne derse desin buna izin verme

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok haklısın.Baştan hayatınızın nasıl olması gerektiriğini belirleyen sen olursun tatlım bir ilişkide.Erkeğe hayır demezsen çıkar tepene yani,ipleri tutmak lazım biraz.Kaybetmekten korkup susmaya kalkarsan daha da zorlanırsın.Şimdiden kendini belirle .Karşı çıkar eder birton velvele gene senin dediğine gelir.Seni seviyorsa oda eninde sonunda fedakarlık yapar.Erkeklerin çoğu biraz inat edip dediğim dedik oluyor ama aşık olunca gönül fermanda dinlemez

sevgilim benden mantıklı şeyler isterse asla karsı cıkmam ısrar etmem, ama böyle saçmalamasına izin vermem ben zaten. bu kadar kıskanclık sacma ötesi, veya sana güvenmiyo, o zaman çeksin gitsin zaten.

ikisi arasında bir tercih söz konusu değildir..arkadaşım kesinlikle okulundan vazgeçmemelisin!

ee şimdi okutmuyorsa..okusanda çalıştırmayacak eve mi kapatacakmış sempatiksalakcinni

ayrı şehirlerdeyiz demişssin bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz her zaman benden daha çok okumamı istedi. kendi ayaklarımın üstünde durmam için teşvik etti hala da eder ders çalış kendini derslere ver der ve engel olmaz.doqru olanda bu deqil mi zaten? olgun kişilerin bu bilince ermesi gerekmez mi? Sonuçta hiç bişeyin garantisi yok yarın öbür gün hayatından çıktığında pişman olmıyacağın ne malum? okulunu oku bunun tutuculukla alakası yok bu sadece bi bahane olur. ya sana hiç güveni yok ya da sadece onun istediği gibi yaşamını sürdürmeni istiyor .. klava:

Son düzenleme:
Ona bağımlı olma lütfen.
Bırak eğer seni seviyorsa o yanında olsun.
Eğer sevmiyorsa okulu bıraksan da başka bahane bulur.
Sen hayatına yön çiz

tabiki okuL okuL okUL sevgilinin yarın ynnda olacağı ne maluM ??? beN salaklık yapıp sevgilimi seçtim ama ortada kaldım snraa. sakınn okuldan vazgeçme.. yaşamış biri olarak söylüyrmm

evlendikten sonra anaokulu öğretmenliğini 'eşimin desteğiyle' tamamlamak üzereyim
kurslara katıldım dersler aldım hamileyken karnım burnumda sınava girdim ve sonuna geldim

eşimin kesinlikle maddi açıdan buna ihtiyacı yok bunu belirteyim
ama hayatta daha güçlü olmak için benim ihtiyacım vardı
bir kadın olarak şimdi mutluyum kendimle de gurur duyuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…