Sadece okuma okurken kendi hayatında nasıl uygularsın onları düşün ve not al bence ben öyle yaptım.
Sadece okuma okurken kendi hayatında nasıl uygularsın onları düşün ve not al bence ben öyle yaptım.
ehlenacım eline sağlık yazılar çok güzel. buradaki birçok bayanın buna ihtiyacı var. ben bir konuyu çok merak ettim. hamile kaldın mı
sevgiler
Ben de bu azıyı okuyalı daha bir ay kadar oldu ve okuduğum günden bri uyguluyorum hayatımda sadece hamilelik içiin değil daha hamile değilim yazıyı dikkatli okuduysan yumurta gelişiminde olumlu etkisi için en az üç aya yakın bir zaman gerekiyo ama belki benim daha hızlı olur:) önemli olan inanmak yapılması gerekenleri yapmak ben inanıyorum ve yapıyorum ama hayatımda uyguladığım bir çok alanda pozitif sonuçların aldım artık hiçbir şey için üzülmüyorum ve kaygılanmıyorum. Çünkü herşey olucağına varıyor benim yapabileceğim tek şey inanıp olucağı zaman için kendimi en iyi şekilde hazırlamak:)
kizlar ben suan da bu sirri uygulamaya calisiyorum
martta ilk tupbebek denememi yapicam
hep olumlu dusunuyorum
tamamen bebegime kkonsantre oldum hep hayaller kuruyorum ve kendimi muthis hissediyorum
ben dun belgeseline baktim ve gercekten cok mantikli geldi
butun yonleri aslinda islam diniyle bagdasiyor ama biz allah diyoruz onlar evren diyor
benim bebegim ilk denememde olmasa bile ki oyle bi laternatifi dusunmuyorum ben
kaybedecegim bisey yok
en azindan bu zamanlarimi stresten uzak huzurlu gecirmis olucam
bence harika bi sir bu
Merhaba...
bende neredeyse bir aydir kendimi inanilmaz huzurlu ve umutlu hissediyorum.. ben inaniyorum benimde bebegim olacak.. hemde cok inaniyorum... evet benced e negatif dusuncenin bize sadece olumsuzluklari onumuze sermeye yariyor.. yazida da dedigi gibi hersey bilinc altina gonderdigimiz sinyallerden ibaret.. olumsuz dusundugumuzde, kendimizi kahrettigimizde, aci cektigimizde, kendimizi daha cok zavalli hissetmemize yariyor.. olmayacak degil INSALLAH OLACAK demek lazim... zaten negatiflik Ruh sagligimiz icin cok onemli.. ben cin tibbina cok inaniyorum.. okadar degisik bitkiselleri var ki.. herseyden once pozitif dusunce diyorlar zaten..
bol bol su icmemiz gerekiyormus yumurtalarimizin sagligi acisindan cok onemliymis... bir arkadasim 7 defa asilama sonucunda negatif almisti ve ard ard a 3 defa ivf denedi olmadi.. ve sonunda evlat edinmek istemisti.. o sirada hamile oldugunu ogrenmis.. simdi 6 aylik hamile.. Bu bir mucize.. vakti saati var... Allahin izniyle hersey guzel olacak..
Harika yazilari paylastigin icin cok tesekkur ediyorum.. ve bazi bolumlerini aldim. bende pozitif dusunceye cok inananlardanim... Insallah hepimizin bebegi olur..
inşallah sanada bol şanslar
merhaba ehlena Allah senden razı olsun guzel seyler paylamıssın.şu taş kafama bu yazılanları dınletebılsem anlatabılsemde bende uygulayabılsem.inşallah olacak.cok zor ama basarabılırım sanırım.sonuc alanlar lutfen paylassın.inşallah bu topıktekı herkes hamıleyımm yazar en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?