merhaba ehlena Allah senden razı olsun guzel seyler paylamıssın.şu taş kafama bu yazılanları dınletebılsem anlatabılsemde bende uygulayabılsem.inşallah olacak.cok zor ama basarabılırım sanırım.sonuc alanlar lutfen paylassın.inşallah bu topıktekı herkes hamıleyımm yazar en kısa zamanda
merhaba, sır kitabını okudum ama bu konuda kullanmak hiç aklıma gelmemişti. biraz celişkili bir durum gibi geliyor bana. çünkü burdaki herkes o kadar içtenlikle bebek istiyor ki, inanılmaz hikayeler, mücadeleler var. bu durumda onca mücadeleyi veren herkes başarılı olurdu. benim inancım allahtan gelebilecek şeylerde yani özellikle doğum ve ölümler konusunda sır veya herhangibir felsefe yeterli olmuyor. bu felsefelerin daha maddesel konular için uygun oldugunu düşünüyorum. mesela üniversiteye girmek isteyen biri bunu uygulayabilir ya da işinde isim yapmak isteyen biri. böyle bir durumda içindeki o istek onu bir şekilde bazı adımlar atmaya mecbur bırakacaktır ve attıgı her adım onu amacına isteğine ulaştıracaktır. böyle düşünüyorum yoksa sadece isteyerek o şeyleri kendimize cekebilsek cok güzel olurdu : ) ama bebek istemek ya da ölecek birinin daha uzun ömürlü olmasını istemekle maalesef olmayacaktır. bu tip seylerde ancak elimizden geleni sonuna kadar yapıp ondan sonra işi allaha havale etmek gerekiyor bence.
ben denemedim... ama arkadaşım şu bir gerçek ki... doğru buradaki herkes evet çok istiyor bebeklerine kavuşmayı ben de dahil...
ama nasıl istiyor...
sadece olumlu duygularla ve olumlu düşlerle istemeli...
testim negatif çıkmasın, ya tutmazsa, bebeğim düşerse,acaba dış gebelik mi?....
ne yazık ki bizlerin ayağına bu olumsuz düşünceler takılıyor... yani...
biz bu sayede tutmama yı , negatif i, düşük ü,dış gebelik i...çağırıyoruz bence...
oysa tek düşünmek gereken secret a göre...
kendini trasnferden itibaren hamile gibi düşünmek, doğduğu eve geldiği günü hayal etmek...
pozitif sonucu aldığımız anı hayal etmek.. hastane çıkışına bakmak alışverişe çıktığımızda...
secret bunu diyor...
istemek diil yani nası istediğin önemli... evren zihin okur zihninde geçenleri sana verir diyo..
zihninden negatif geçerse negatifi sana verecektir diyor...
slm, yazdıkların çok mantıklı teşekkürler paylasımın için ehlehna ama bende diğer arkadaşlar gibi bu olayın imkansızlığını aşamıyorum malesef ve özellikle tedavi başlayınca en ufak bişey beni çok büyük streslere sokuyor.normalde pek ağlamayan birisi olmama rağmen ağlamadan geçirdiğim tedavim yok.belkide çok fazla olumsuz sonuç almak beni böyle yaptı.umarım bu işi beynimizde çözeriz ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
yazdıklarında çok haklısın canım ama bence sen önce olumlu düşünmeye nickinle başlamalısın oooff olan bir nick baştan yanlış gibi geliyo bana )) HAKSIZMIYIM?
ben bu ay basladım secret a .bugun 15. gunum.yumurtam bırkac gune catlar yada bırkac gun once catlamıstr.bız gun asırı calısıyoruz.bakalım ne olacak.[/QUOT
sen kaç yaşındasın?
ben bu ay basladım secret a .bugun 15. gunum.yumurtam bırkac gune catlar yada bırkac gun once catlamıstr.bız gun asırı calısıyoruz.bakalım ne olacak.[/QUOT
sen kaç yaşındasın?
29 yasındayım((
çok gençsin hamile kalmak için cok vaktin var
sen kac yasındasın ?
ben 3 yıl korundum ve korunmayı bırakalı 1 yıl oldu.(( elımızden gelenı yapıyoruz.
ben 35 yasındayım gecen gun dogum yaptğımı gordum kızım olmuştu ruyamda ılk defa görüyorum boyle bır ruya secret ışe yarıyo galıba
ben 35 yasındayım gecen gun dogum yaptğımı gordum kızım olmuştu ruyamda ılk defa görüyorum boyle bır ruya secret ışe yarıyo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?