seçtiğimz isim anketine fikir verin lüften :)

lütfen yardımcı olun kararsz kaldım :) ek olarak sizde öneride bulunabilirsnz :)

• asaf

OY: 7 10,1%
  • asaf eymen

OY: 16 23,2%
  • sefa asaf

OY: 4 5,8%
  • sefa eymen

OY: 17 24,6%
  • eymen asaf

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .
:) bunda ortak kalmıştık ama eymenin yaygınlığından vazgeçebilirz hayırlısı bakalmm bizde bunu beğenmiştk başta
Vazgecmek istersen vazgec cnm cok var ben sdce en iyi hangisi olrk soyledim yoksa eymen benimde tercihm olmaz mesela emir bile ondan iyi karar sizin kuzum :)

uyuyor gerçekten :) sefanın yanına pek bişey uyduramamştm eşimi kırmak istemiourum ama yanınada bişe bulamıordum :)
Faruk kayinpederimin ismi eşim verelim dedi ben de yok demedim güzel isimdi verdik yanına da Emir i koyduk... Sen de şanslın Sefa ismi de güzel :) Emir Sefa da güzel geliyor dile

eymennn çok yaygın.
tek asafa oy verdım .

Kp ismi niye verirler herkes adiyla yasasin . Bide kp yaninda herkes cocuga onun ismiyle hatta cocuklarda onunismiyle seslenecek. Bence hic hos degil. 2 isim olunca cocuklar buyuyunce diger ismin soylenmesini istiyor zaten.

eymenden iyice soğudum :) kayınbabam hayatta başta yusuf istiyordum anlamı bakımından ama sizin başka önerilerinz varmı

Yusuf guzel bence.
Benin de %90 oglum oluyor ben Miraç koyucam anlamindan dolayi ve esimle isimlerimizin harflerini icerdigi icin.
Muhammet ismi hosuma gidiyor ama esimin ailesinde bir suru var.

Kp ismi niye verirler herkes adiyla yasasin . Bide kp yaninda herkes cocuga onun ismiyle hatta cocuklarda onunismiyle seslenecek. Bence hic hos degil. 2 isim olunca cocuklar buyuyunce diger ismin soylenmesini istiyor zaten.
öyle canm bende senin gbi düşünüodum ama büyük konuştum sanrm başıma geldi kırmak istemiyorum eşimide

Sefa Eymen söyleniş olarak daha kolay yukarıdaki isimler arasında.

yusufu çok seviyorum anlam olarak da ama eşim sevmedi

O zaman eşinizi anlamı güzel olan başka bir isim bulma konusunda ikna etmeye çalışın.
Ne bileyim kayınbabanın ismini koysanız adamın yanında onun ismiyle seslenmek bana ayıp geliyor sanki ona seslenir gibi.
O yüzden ben kabul etmezdim hayatta olan aile büyüğü ismini.

bende böyle düşünüyorum ama onlar bu açıdan bakmıyor olaya artk o kadar sıradanlaşmış ki bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…