- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
O zaman eymen asaf akın olabilir bence seslenirken eymen asaf demek guzel olurelimden geldğince öyle seçmeye çalışıuorm soyadımız akın :)
:) bunda ortak kalmıştık ama eymenin yaygınlığından vazgeçebilirz hayırlısı bakalmm bizde bunu beğenmiştk baştaO zaman eymen asaf akın olabilir bence seslenirken eymen asaf demek guzel olur
Vazgecmek istersen vazgec cnm cok var ben sdce en iyi hangisi olrk soyledim yoksa eymen benimde tercihm olmaz mesela emir bile ondan iyi karar sizin kuzum :):) bunda ortak kalmıştık ama eymenin yaygınlığından vazgeçebilirz hayırlısı bakalmm bizde bunu beğenmiştk başta
eşim baştan beri eymeni sevmiyor çok yaygın die bende vazgeçeblirm artkVazgecmek istersen vazgec cnm cok var ben sdce en iyi hangisi olrk soyledim yoksa eymen benimde tercihm olmaz mesela emir bile ondan iyi karar sizin kuzum :)
uyuyor gerçekten :) sefanın yanına pek bişey uyduramamştm eşimi kırmak istemiourum ama yanınada bişe bulamıordum :)Emir SefaBenim de oğluşumun adı Faruk Emir
Faruk kayinpederimin ismi eşim verelim dedi ben de yok demedim güzel isimdi verdik yanına da Emir i koyduk... Sen de şanslın Sefa ismi de güzel :) Emir Sefa da güzel geliyor dileuyuyor gerçekten :) sefanın yanına pek bişey uyduramamştm eşimi kırmak istemiourum ama yanınada bişe bulamıordum :)
eymenden iyice soğudum :) kayınbabam hayatta başta yusuf istiyordum anlamı bakımından ama sizin başka önerilerinz varmı
bende başta sefa eymen dedim aama ısınamadm katmıcam dedim krııldı biraz kırmak istemiodum ama içimede sinmiyodu :)Faruk kayinpederimin ismi eşim verelim dedi ben de yok demedim güzel isimdi verdik yanına da Emir i koyduk... Sen de şanslın Sefa ismi de güzel :) Emir Sefa da güzel geliyor dile
olabilir önce katmam falan dedmde içime battı :)Esinde kirilmamis olur sen de emir dye seslenirsin
öyle canm bende senin gbi düşünüodum ama büyük konuştum sanrm başıma geldi kırmak istemiyorum eşimideKp ismi niye verirler herkes adiyla yasasin . Bide kp yaninda herkes cocuga onun ismiyle hatta cocuklarda onunismiyle seslenecek. Bence hic hos degil. 2 isim olunca cocuklar buyuyunce diger ismin soylenmesini istiyor zaten.
yusufu çok seviyorum anlam olarak da ama eşim sevmediYusuf guzel bence.
Benin de %90 oglum oluyor ben Miraç koyucam anlamindan dolayi ve esimle isimlerimizin harflerini icerdigi icin.
Muhammet ismi hosuma gidiyor ama esimin ailesinde bir suru var.
yusufu çok seviyorum anlam olarak da ama eşim sevmedi
bende böyle düşünüyorum ama onlar bu açıdan bakmıyor olaya artk o kadar sıradanlaşmış ki bu olayO zaman eşinizi anlamı güzel olan başka bir isim bulma konusunda ikna etmeye çalışın.
Ne bileyim kayınbabanın ismini koysanız adamın yanında onun ismiyle seslenmek bana ayıp geliyor sanki ona seslenir gibi.
O yüzden ben kabul etmezdim hayatta olan aile büyüğü ismini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?