seçtiğimz isim anketine fikir verin lüften :)

lütfen yardımcı olun kararsz kaldım :) ek olarak sizde öneride bulunabilirsnz :)

• asaf

OY: 7 10,1%
  • asaf eymen

OY: 16 23,2%
  • sefa asaf

OY: 4 5,8%
  • sefa eymen

OY: 17 24,6%
  • eymen asaf

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .
Canım bence kocanı da üzme derim sende istediğin adı ver sonuçta oda babası oğlu olmuş isim vermek onun da hakkı kendi babasının adını koymak erkeklerde boyle bi gurur itibar gibi oluyor bence kırma eşini sabah birgün sizin de oğlunuz kocanın adını koycak ne kadar mutlu olursun kocan da mutlu olmaz mı ? Bence bide boyle düşün isim yüzünden birbirinizi üzmeyin Allah size dilemiş göndermiş ne güzel bir hediye .. sefa eymen bence çok güzel ikinizin de istediği isimler başka bir isim katma çocuk için de zor olur ilerde..

ay yok diorum ama başka isimde katamıyorum resmen vicdan yapıyorum kaç isim denedm olmadı yine o isme dönüyorum eksik kalıyorum eşim kırılırken başka isim katmaya sanrm o isim olacak :) gerçekten eşimi klırmak istemiyorum ama bu tarz şeyleri sevmiyodum başıma geldi dediğin gbi bunu gurur olarak görüyorlar

Yine bir soruyla geldim kızlar :) asaf ismi ilk isim olarak kullanılmak üzere yanına ne olabilir :)

Yine bir soruyla geldim kızlar :) asaf ismi ilk isim olarak kullanılmak üzere yanına ne olabilir :)

zevk size ait tabi ama ben de önerilerdeki hiçbi ismi.beğenmedim, o yüzdrn oylama da yapmadm. Herkes de aynı şeyi söylemş zaten eymen geröekten artk her 2çocuktan birinde var. Diğerleri de çok eski ve takkeli hoca ismi gibi geldi bana ama zevk sizin yine de tabii ki

evet sefa zaten kaynbabamn adı olduğu içinde eymen bnm asaf eşimin istediğidi belki ortak bişe buluruz diye attm bnde çok arada kalarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…