sedans'ın 2, 3 ve 3bucuk aylık burnu=)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sedans

Ziyaretçi
mrbb kızlarr son fotolarıda ekledım artık burnum şekliyle dahada farklılaşıo sizdee son halini koymamı söyluodunuz özelden yada burdan bnde ekledım herkese tesekkurler yorumları için.. bakalım son halını nası bulcaksınız.. yorumlarınızı beklıorum bndee.. bu eklediklerim 2aylık 3 aylık ve 3 bucuk aylık fotolar ve yıne özel albumde ısteyenler arkadaslık dawetı gonderebilir... her konuda ve her sorunuzda yardımcı olurum..

sedans harika olmuş yaa. ne kadar değiştirmiş. gerçi ameliyattan öncede güzelmişsin aslında ama tabiii ameliyat güzelliğine güzellik katmış. çok sevindim senin adınaaa..

cnmmm çook yakışmış acaip dogal duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)güle güle kullan cnm:)çok begendim:)

çokk teşekkurr ederımmmmm.. umarım herkes ıstedıgı sonuca ulaşırr pişmanlık yaşamazz...

sedans arkadaslik teklifimi kabul ederser misin canim? simdiden tesekkurler!

waaww çok güzel omuş, güle güle kullan opuyorumnanaktan

merhaba

ben de yeni üyeyim estetik burun ameliyatı için doktor araştırıyorum.sizin doktorunuz kimdi memnunmusunuz?ben resminizi göremiyorum arkadaş statüsüne geçmek için nasıl bir ayarlama yapıldığını bilemiyorum.
sevgiler

tesekkurr ederimm herkese hem burdann hemdee ozelden gonderdiginiz yorumlarr msjlar icin...
cnm bn arkadaslik daweti gonderenlerden fotolari olanlari genelde kabul ediorum bu konuda lutfeen kizmayin...
arkadaslik daweti gonderirsen ve fotonuda eklersen sewinirim..b uarada bnim dr.um nebil bozdogan.. her konuda cok memnun kaldimm sadce ii bi ameliyat olmasi diildi menun kalmami saglayan herzaman ve her an her soruma ictenlikle cwp wermesi ve kesinlikle saglam ellerde oldugumu hissetirio bu cok onmeli bnce.. estetik ameliyatlarda.. cunku pisman olurmuyum acaba eski halimi arar olurmuyum diee dusunuluo.. ve onemli dr. kesinlikleee..

Sedans bende dün ameliyat oldum. Fotolarını merak ediyorum. Teklim attım , kabul edersen sevinirim

cnm gecmis olsunnnnnn.. umarim sendeeee cok memnun kalanlardan olursun.. sen kime ameliyat oldunnn.. buarada kabul ettim dawetini..
tesekkurlerr kusel yorumlarinizaa.. sahiden bu yorumlari okuyuncaaa daa bi sewilio burun=) fotolarimin altina yazdiiniz yorumlar icinde tesekkurler bn fotolarin altina yazamiorummm...

dodecım profılden yazamıorum diye burdan yazıyorum.. cnm 2. amlıyat olcaksan bıaz daha fazla arastrman kararını netleştrmen gereklıo neden 2. kez oluosun bılmıorum ama durumu bnce bıaz daha arastr.. nacı çelik nasıdır bılmıorum bn ankarada oldugum ıcın ankarada en ıısı nebıl bey diye öğrendığım ıcın ki bnce sahıdende öyle oyüzden nebil bozdoğan a amelıyat oldum ve sahıden cok memnunum dawetını kabul ettım bakabılırsın fotolara sorcagın şeler olursada yardmcı olurum hep.. ama ıstanbulda olsaydım kararım heralde ya emre ılhan ya da serhat tuncer olurdu..

canım geçmiş olsun eminim çok güzel olmuştur burnun bende nebil beye ameliyat olmayı düşünüyorum arkadaşlık gönderdim kabul edersen çok sevinirim ..

yaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... tek kelımeylee harıka olmuşşş.. 3 ayda şişliklerde buyuk olcude azalmış.. zaten 1 aylık resimlerinde de cok şişlik yok.. yaa morluğun nasıl hıc yok 2. haftanda bilee naptın özel bişelermi uyguladın? sedans bunu cok merak edıyorum?
ya cok begendım gördüğüm en güzel burunlardan biri yüzüne acayip uyumlu
güle güle kullan süper burnuşunu;)

saollun kızlarr.. yaa özel bişe uygulamadım ama bu forumda cılt bakımında da belırttıgım bı sabun wardı ve bn amelıyattan öncede kullanırdım ve burda forumda yazdıktan sora sabunda baya patlama olmuşş tum aktarlardan o sabunu arıolarmışş ama bn aldığım yere gıdıp reklamınızı yaptın demedım:) desemıydım acaba:) yılan yağı sabunu kullanıyorum hatta alcım varkende alcı dısında kalan bolgeyı sabunladım.. hala kullanıyorum belkı onun etkısıdır ama onun dısında özel bı cılt bakımı yaptırmadım..
dodecım bnım dr.um nebıl bozdoğan sen burdan yazmıosun profılıme yazıyosun ama bnde profıle yazamıyorum burdan yazıyorum ıstersen cvplarını buraya yaz karışıklık olmasın cnm:)

kızlar dr.um nebil bozdoğan ankarada.. daha öncede söylemiştim ama profılde falan msj gondererek bunu soruosunuz diye tekrar buraya yazayım istedim.. profıle yazamıyorum bn.. ayrıca fotolar için arkadaşlık dawetını gonderenlerden resımlerı olanları genelde kabul edıyorum bunu da daha once söylemiştım konunun başından bakarsanız görceksiniz..

Back
X