Maske Tarifleri Sedef hastalığı için bitkisel bakım tedavisi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Sedef hastalığı ile başı belada olan arkadaşlarımız için bitkisel bir kür arkadaşlarım…

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu:
Siyah kuru üzüm çekirdeği sedefe bağlı kaşıntılarda etkilidir. Sedefin doğrudan tedavisinde etkili değildir. Sedef üzerine olan araştırmalarım devam etmektedir. İnşallah tamamlandığında açıklayacağım. Çekirdekli siyah kuru üzümün tüketimi günde 25-30 taneyi geçmemelidir. Bir hafta her gün kullanılır. Daha sonra ihtiyaca göre tekrarlanabilir.

evet benimde cok kasıntım var yakın zamanda almayı düsünüyorum üzüm cekirdegini..umarım en kısa zamanda su sedefe care bulur bu doktor :delphin:

arkadaşalr sakın sedef için ağız yoluyla ilaç tedavisi yaptuımayın .benim gibi sedef yaralarını dert ederken birde çatlaklarla uğraşmayın yüksek Avitain bazlı ilaç old. vucudu oldukca kurutuyo ve iice kötü ediyo ayrıca ilaçı bıraktıkdan sonrda tekrarlıyo bende söylemsi kimsenin daha sonrdan hayal kırkılığına uğramsını istemiyorum ..

benim 3 yaşındaki oğlumun bacaklarında var bu sedef doktor çağresi yok yalnız kremlerle hafifletilebilir sadece dedi :( çok kötü ya nasıl olmaz çocuğun bacaklarında gördükçe tuhaf oluyorum utanıyor çocuğum...
bu konuda bişey bilen yok mu arkadaşlar ya :((

BOŞUNA UGRAŞMAYIN sedefin nedeni belirlenemedigi için henuz kesın tedavisi de yok birçok cilt hastalıgında oldugu gibi ;ama kendi keşfimle UZUN SÜRE sonra yaralarım tamamen kayboldu : krem merhem hiç olmadı vazelin sürülür üzeri steç filmle gevşek şekılde sarılır öyle yatılır hissedilmiyo bile olmadı dolaşılır hava almayıp terleyerek hem ilacın iyi işlemesiNı Hem de oraya buraya bulaşmadan cilt üzerinde kalmasını sağlıyor

BOŞUNA UGRAŞMAYIN sedefin nedeni belirlenemedigi için henuz kesın tedavisi de yok birçok cilt hastalıgında oldugu gibi ;ama kendi keşfimle UZUN SÜRE sonra yaralarım tamamen kayboldu : krem merhem hiç olmadı vazelin sürülür üzeri steç filmle gevşek şekılde sarılır öyle yatılır hissedilmiyo bile olmadı dolaşılır hava almayıp terleyerek hem ilacın iyi işlemesiNİ Hem de oraya buraya bulaşmadan cilt üzerinde kalmasını sağlıyor

vazalinle geçtimi yani canımm :uhm:

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Sedef hastalığı ile başı belada olan arkadaşlarımız için bitkisel bir kür arkadaşlarım…

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu:
Siyah kuru üzüm çekirdeği sedefe bağlı kaşıntılarda etkilidir. Sedefin doğrudan tedavisinde etkili değildir. Sedef üzerine olan araştırmalarım devam etmektedir. İnşallah tamamlandığında açıklayacağım. Çekirdekli siyah kuru üzümün tüketimi günde 25-30 taneyi geçmemelidir. Bir hafta her gün kullanılır. Daha sonra ihtiyaca göre tekrarlanabilir.

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

Back
X