• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sedef Hastalığı...

sedef hastalığının tedavisi var galvani 4 kap diye bişi.Dermatolog Prof.Dr Halit Kapdağlı bulmuş ve halen daha tedavi ediyor hastalarını.googledan bakın isterseniz.:42:

sedef hastalığının tedavisi var galvani 4 kap diye bişi.Dermatolog Prof.Dr Halit Kapdağlı bulmuş ve halen daha tedavi ediyor hastalarını.googledan bakın isterseniz.:42:

yalnız benim bulabildiklerime bakarak, 20 gün kadar tedavi uygulanıyormuş. daha sonra tekrar nüksetmemesi gibi bi durum yok galiba değil mi :( acaba tedaviden ne kadar zaman sonra nüksediyor bilginiz var mı?

Selamlar,

Ben 17 yıldır sedef hastasıyım.. 17 yıl boyunca bu hatsalığı iyileştirme yönünde bir çok arkadaşımız gibi yapmadığımız ve gitmediğimiz yer kalmadı. Şu anda Sedef hastalığını yüzde 95 oranında yenmiş durumdayım. İstanbul florya bağlar metrobüs durağının olduğu yerde sedef hastalıkları üzerine kurulan bir klinik bulunmakta sadece bizim için oluşturulmuş. Bu kinikte yatarak tedavi olan arkadaşlarımızda var Sadece ilaçları alıp evde uygulayanda buraya gelmeyi düşünürseniz görme şansınızda olur. yüzde 90 lara varan olumlu sonuçlar alınıyor. yüzde yüz demiyorum bende sedef hastasıyım yalana dolana gerek yok. bazılarında tamamen geçiyor bazılarında da yüzde 95 oranında. bu hastalığa veda etmek istiyorsanız eğer ve bir daha dökülme, kaşıntı, kızarıklık, sıkıntılardan kurtulmak için lütfen bana ulaşın. bunları yazıyorum neler yaşandığını bildiğim için, nasıl bir durumda olduğunuzu bildiğim için.. ben harika durumdayım buradaki arkadaşlarımda öyle çare arayan arkadaşlar haberi olmayan arkadaşlar neden kurtulmasın bu dertten?.. bana ulaşın

xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kortizon asla yok doktor bey kortizona karşı..

minarellerler ve ozon banyoları var beni arayın ayırntılı anlatacağım size... pişman olmayacaksınız asla..
Doktorumuz Çetin Öngöre araştırmak isteyenler olur belki..

görüşmek dileğiyle

Arkadaşlar sedef sorunu ile ilgili xxxxx tel no yu arasanız yardımcı olacaklardır mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. buraya başvuranlar çok memnun..

Sedef hastalığının deride bıraktığı etkisini tam olarak bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Benim eşimin ayaklarında ve ellerinde egzama tarzı yaralar vardı 3 yıldır.sürekli kaşıntı yapıyodu ve deri çok kalın tabaka halinde yara gibiydi.Gitmediği hastane kalmadı, çoğu doktor alerji tarzı şeyler söyledi.En son Dr. Agop'a gittik. Baktı ve direk sedefe bağlı egzama dedi, bulaşmaz ama tamamen de geçmez dedi.Hastalığın nedenini tam olarak biz de bilmiyoruz,vücudun yaptığı bişey ve zaman zaman kendini tekrarlar dedi.Bu tür hastalıkların kesin bi sonucu yok deniliyo. Bi karışım verdi, bir de krem ve ilaç. Verdiği karışım anında etkisini gösterdi.3. haftadayız şu an yok gibi bir şey.İstanbulda olanlara öneririm.Osmanbey(Şişli)'de özel muaynesi var.400 lira, biraz tuzlu ama deri ve zührevi hastalıklar dalında bence 1 numara.İnternetten de araştırabilirsiniz.
Bir de bu balıklıgöl var.Kayınvalidem de oraya gidelim dedi.Oranın da etkisi ne kadar olur bilmiyorum, sonuçta her hastalık bir değil ama çoğu kişinin bu dertten kurtulduğunu söyledi.

Ancak söylemek istediğim şey şu ki, bu tür deri hastalıklarının kendini tekrarlaması söz konusu.

Merhabalar iyi akşamlar..
Sedef ile ilgili kesin çözüm bulunmaktadır..
28 çeşit bitki köklerinin ve bitkilerinin hakiki zeytinyağı ile buluşmasından oluşan bir karışımdan ibarettir..
Tedavi süreci 3 aydır.
3 aşamalı bir tedavi ile bu tedavi sorunlu bölgelere sürülerek kullanılmaktadır..
''ben çok ilaçlar denedim ama bir sonuç alamadım diyorsanız size tavsiyem bir kere daha denemeniz''
bana ulaşmak isteyenleri bekliyorum..iyi akşamlar..

Kendimle ilgil başka bir sıkıntım için araştırırken CORESATİN kremi kullanan Sedef hastalarının çok fayda gördüklerin okudum.Herkes olumlu şeyler yazmış.Anladığım kadarıyla cildi yatıştıran ve onaran bir krem.Sedef hastaları genellikle çaresiz olduklarını düşünürler, doktorlarına bir danışsınlar, haberi var mı sorsunlar,yoksa araştırmasını istesinler,belki fayda görürler bende 1 sevaba girerim :)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Back
X