- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Koltuğun hayırlı olsun sipidi
Tanışmıyoruz ama bu sana soru sormamı engelleyemez
Köpeğin varmış adı neydi ? ileride alacağın köpüşün adı ne olacak düşündün mü ? :97:
En sevdiğin yemek ?
Batıl inançların varmı ? :26:
Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ?düşünüyorsan kaç tane ? :44: isimleri neler olur ? :79:
Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?
Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)
Hangi şehirde yaşıyorsun ?
Saçları siyah yapmışsın boy ve kiloyuda öğrenebilirmiyiz ? :93:
KK' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?
Evlendikten sonra düğün resimlerini paylaşmayı düşünüyormusun ?
Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek) :44:
Sorularımdan sıkıldın mı :83:
Şimdilik bu kadar ve teşekkür ederim
kankimmm bende seni çok seviyorum
nişanlının en sevmediğin özelliği ne ?
selamlar speedy, öncellikle aynı işi yapıyor olmamıza çok sevindim söylemeden geçemeyeceğim
-defalarca izlesem de bıkmam dediğin bi film var mı?
-hayatını anlatan bi kitap yazsan kitabın adı ne olurdu?
-evinde kullanacağın ağırlıklı renk nedir?
cevapların için şimdiden teşekkürlermutluluklar
hatirlatma jeyyari giFISTIK'IM SANA
Uzun süredir keşkelerim yok, belkilerimde düğün hazırlığı yaparken çok var
2008 ile 2009 arası ozamanki hayatımdan dolayı sanırım beni nasıl mahvetmiş şimdi geceleri uyuduğımda anlıyoum. ozamanlar geceleri geziyordum
Pişmanlığım Güzellik uzmanlığı üzerine okumamam.
İçimde kalan hiç bişey yok ne istiyorsam genelde yaşıyorum.
Bir söyleyene bakarım bide sözlerine ondan sonra karar veririm önemsemeye
FObim ise ÖRümceeeeekkkk
Üye nasıl oldum hatırlamıyorum sanırım gugul amcadan ama pişmanda değilim
Seviyorum o çok iyi birisi sohbeti konuşması çok farklı bana devretse deli mi naan bu derdim :96::96:
benim elimden giden :jeyyar: oldu
Ben yasakların tam olarak ne olduğunu bile bilmem yani her şekilde yine yapacaklarımı yapıyorum. :78:
En sevdiğim Mod : ECE
Favorim de çok fazla takip edemiyorum ASKITO :81::81:
çünkü gulpembe arkadaşımız öyle istemişti :76: bende arkadaşımın sözünü dinledim sebebi ise forumlarda çok hızlıyım onun için herhalde
2 yıldır canım
oooo çok derin mevzular
ben hep değişik istiyordum bizimki de taksiciyi ayarlamış eminönüne gidiyorduk :96: bi anda benim sevdiğim şarkı çalmaya başladı sonra da bi çiçek bi tek taş geliyor ama arabaya binerken görmedim bile. sonra oda bize özel kalsın çok farklı cümleler ile evlenme teklifi aldım ömür boyu da unutamam
hem kankam :90:
hem nişanlım
hem kocam
hem düşmanım
hem dostum :76::76: o benim dünyammm( yazarken reklam aklıma geldi benim annem hem dr hemn ayakkabı bağlayıcısı)
yok kız vallahi hiç öyle bişey demedm ama inan demiş olsam yorumun ile söylerdim sen bunu dedin bende böyle böyle demiştim falan diye :78:
Hayır yok tam aksine soruların hepsi çok güzel geldi
yok naaaan sıkılmadımbak sırf senin için sabah işe geldim daha kahvaltı bile yapmadan gömüldüm sorulara
et tabi aklına geldikçe yazarsın canım
5 duyu kesinlikle mükemmel evli olsak daha neler yaparım da olmuyor işte önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. mutlaka yap sende
aynen daha önce seninle hiç tanışmışlığımız yok ama senin hakkında olumsuz hiç bişey düşünmüyorum tam tersine çokta sevdim. Bu yılki en'lerde en geveze ünvanını sana verebilirim :jeyyar:
Emeğine sağlık canım ellerine sağlık canım
anaaa kafaya takiyim dövme yaptiriyorum diyo
sen mi ben mi yawneyse oturdum sonunda kalkmam bundan sonra
Ben sürekli kendim için bişeyler yapıyorum aslında,canım istesin saçımın rengini değiştiriyorum. kafaya takıyım dövme yaptırıyorum
vıztık naptın ulen kız korkup istifa edecekti sorularından allamın delisisipidy cnm bende senle tanısmıslıgım yok ama en cok begendıgn yer neren :jeyyar:
Fistix şimdik. Evli olsam daha rahat olurdu sonu mutlu sonla biten masaj yapardım
ne biliyim evimizi süslerdim hepi bört tuyu falan derdim eve gelince bu bile güzel gelirdi cafe köşelerinde olmazdı yani.
Dövme de geçen sene yaptırdım belimde farsça babamın ismi yazıyorbenim için anlamı böyüükk yani
KK enlerde hala öndeyim canım mesaj sayımdan bunu daha da iyi anladım
ne güzel canım meslektaş yani
* Babam ve Oğlum bıkmam ve yine her defasında ağlarım bide Meryshafın bebekleri
* Bunu hiç düşünmedimherhalde yıllar önce ve yıllar sonra gibi bişey olurdu yada Evrım geçirmiş SPEEDY
* Mobilyalarımı seçtik bilesiyah,beyaz,gri eee bide elbette olmazsa olmaz KIRMIZI
babam ve oglumah ahhh hatirlayinca bile aglayasi geliyo insanin
edvirt hakkinda ne düsünüyosun
mutlu sonla biten masaj ha mesac alinmistir :82: issapihfstksmili:
aciyo mu sen onu de hele
ay anlamadimKKda mesaj sayimdan öndeyim derken :44: haa o ünvani sana kaptirmam mi diyosun :jetonugecdüsenfstksmili:
evet güzeldi babam ve oğluum ama Meryshafın bebeklerini izlemedim ilk fırsatta izleyeyim
renkleri çok beğendim mutlulukla sağlıkla oturun ,herşey kalbine göre olsun speedy
behlül müezel mi bitter mi yogsam eysanin yerinde mi olmak isterdin
anamm sende mi sarisinlari sevmiyosun
o filmi izlemedim onun için ona baylan kısları bi türlü anlamıyorum bi kere sarışın adam baştan kaybetti
yok acımıyr canım hemen yaptr bence
6,724 tane mesajın var benimde birazcık daha yüksek kaptırır myıım bilmem ama kk bıkmam lazım sanırım
diğerini de mutlaka izle mükemmel korku filmiamin canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur
bihter istemem yol geçen hanı gibi
ezel de istemem çok salak ya dizi de
behlül zaten istemem ne biliyim adam başta sarışın bide çok fena kim olduğu önemli değil vur kaç
Eyşan da.kurnaz eyşan olabilir bihterden daha zeki
anamm sende mi sarisinlari sevmiyosun
edvirta laf yokonun gibi vampir sevgiliye can kurban
haniiim haniiiiiiiiiiiiim :cazgirfstksmili: :89: sen önce bi kendi giris tarihine bide benim giris tarihime bakbi sene sonra ben senin mesaj sayini gecmezsem neyim :86:
canim cok kiymetlidiracirsa acisini spididen alcam bütün kk sahit
nannnnben ne sordum sen nerelere gittin behlül mü ezel mi derken sarisin mi esmer mi manasinda yakisikliliklarindan bahsettim :86:bihterle eysanda herifleri kaptiklari icin
sorumun cevabini aldim ama sarisin sevmiyosunbende aynen ama behlül sevilmicek herif mi beahh
erkek dedigin esmer olur tabikiside :82:
sarışınlar bana erkek gibi gelmiyor edvırt behlul benim tipim değil yani
bana esmer olacak ancak ozaman beğeniyorum Ezel olabilir ozamanama ben 6 ay falan girmedim kk belki de daha fazla.
banlandım kazene çok kızdım bi daha da girmiycem dedim. benim kk maceram sipaydye yardım ile başladı
erkek dedigin esmer olur tabikiside :82:
ne tür bi vukuat isledinde banlandinsipaydiye yardim:44: o ne :fransizfstksmili: :94:
sipidiiadios amigos büyük bi sabirla sorularima cevap verdigin icin sana tekrar teprik koyup kaciyorum
arada gelip yoklarim merak etmeyanliz hissettirmem sana kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?