Şeffaf Oda 12.Hafta Konuğumuz "speedy-gonzales " -Buyrunuz =)

Koltuğun hayırlı olsun sipidi
Tanışmıyoruz ama bu sana soru sormamı engelleyemez
Köpeğin varmış adı neydi ? ileride alacağın köpüşün adı ne olacak düşündün mü ? :97:
En sevdiğin yemek ?
Batıl inançların varmı ? :26:
Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane ? :44: isimleri neler olur ? :79:
Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?
Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)
Hangi şehirde yaşıyorsun ?
Saçları siyah yapmışsın boy ve kiloyuda öğrenebilirmiyiz ? :93:
KK' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?
Evlendikten sonra düğün resimlerini paylaşmayı düşünüyormusun ?
Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek) :44:
Sorularımdan sıkıldın mı :83:
Şimdilik bu kadar ve teşekkür ederim

kankimmm bende seni çok seviyorum

nişanlının en sevmediğin özelliği ne ?

Teşekkür ederim canım

Daha önceki shadoww idi şimdi aklıma gelen Bedrt olacak ( piç demek )
Kabaklı böreeekkk
Batıl inanç olarak yalnızca nazara inanırım
3 yada 4 yıl sonra Erkek Adı yağız 2 tane diyorum Tabi Allah bilir o ayrı ama bi tarafımda kızım olsun diyor
Ehliyetim yok nişanlımda beraber alıcaz inşallah
bi ara arkadaşlarıma asla bi daha saçımın rengini değiştirmem dediğimde platin sarısı yapmıştım
İstanbulda
Boyum 168 di en son Kilom da 50
Evlilik hazırlığı benim için çok anlamlı
Düşünmüyorum söz,nişanda paylaşmadım sonra kaldırmak yasak olduğu için eklemem sanırım çoğu kişi facebookta var görüyor
Evlilik yaşı bana göre bayan 23 Erkek 30 falan olmalı arada mutlaka yaş farkı olmalı ben 1 yaş erken gidiyorum :86:
yok canım sıkılmadım yine beklerim

Son düzenleme:
selamlar speedy, öncellikle aynı işi yapıyor olmamıza çok sevindim söylemeden geçemeyeceğim
-defalarca izlesem de bıkmam dediğin bi film var mı?
-hayatını anlatan bi kitap yazsan kitabın adı ne olurdu?
-evinde kullanacağın ağırlıklı renk nedir?
cevapların için şimdiden teşekkürlermutluluklar

ne güzel canım meslektaş yani

* Babam ve Oğlum bıkmam ve yine her defasında ağlarım bide Meryshafın bebekleri
* Bunu hiç düşünmedim herhalde yıllar önce ve yıllar sonra gibi bişey olurdu yada Evrım geçirmiş SPEEDY
* Mobilyalarımı seçtik bile siyah,beyaz,gri eee bide elbette olmazsa olmaz KIRMIZI

hatirlatma jeyyari gi zirnasigim jeyyarim delphinim agit yakasim geldi senin yüzünden:84: niye hatirlattin

ona bakarsan bende yapiyorum yaa ama extradan hersey serbest olsa hic söylemeyim en iyisi

yok bide deseydin seni denemek icin sordum dermisim

aferin aferin sabrindan ötürü kocaman teprik koyuyorum sana

evli olsaydin neler yapardin sipidi bu bir sorudur

dalga gece gece harbiden enlere üye olcam bu gidisle

sen mi ben mi yaw neyse oturdum sonunda kalkmam bundan sonra
Ben sürekli kendim için bişeyler yapıyorum aslında, canım istesin saçımın rengini değiştiriyorum. kafaya takıyım dövme yaptırıyorum
anaaa kafaya takiyim dövme yaptiriyorum diyo
nerende ne dövmeleri var ne zaman niye yaptirdin
dövmelerin senin icin ne ifade ediyo :97:
özel anlamlari oldugu icin mi yoksa kafana estiginde mi yaptirdin :86:
zamanla bikmadin mi tavsiye eder misin soruya bak sanki önlük tavsiye etcen
he bide acimadi mi giii

vıztık naptın ulen kız korkup istifa edecekti sorularından allamın delisisipidy cnm bende senle tanısmıslıgım yok ama en cok begendıgn yer neren :jeyyar:

kacmasin kanka hem o seffaf odayi cok istiyodu gülü seven dikenine katlanir nan
sordugu soruya bak alllaaan zapigiii

Fistix şimdik. Evli olsam daha rahat olurdu sonu mutlu sonla biten masaj yapardım
ne biliyim evimizi süslerdim hepi bört tuyu falan derdim eve gelince bu bile güzel gelirdi cafe köşelerinde olmazdı yani.
Dövme de geçen sene yaptırdım belimde farsça babamın ismi yazıyor benim için anlamı böyüükk yani
KK enlerde hala öndeyim canım mesaj sayımdan bunu daha da iyi anladım

babam ve oglum ah ahhh hatirlayinca bile aglayasi geliyo insanin

edvirt hakkinda ne düsünüyosun

mutlu sonla biten masaj ha mesac alinmistir :82: issapihfstksmili:

aciyo mu sen onu de hele

ay anlamadim KKda mesaj sayimdan öndeyim derken :44: haa o ünvani sana kaptirmam mi diyosun
:jetonugecdüsenfstksmili:

evet güzeldi babam ve oğluum ama Meryshafın bebeklerini izlemedim ilk fırsatta izleyeyim
renkleri çok beğendim mutlulukla sağlıkla oturun ,herşey kalbine göre olsun speedy

behlül mü ezel mi bitter mi yogsam eysanin yerinde mi olmak isterdin

babam ve oglum ah ahhh hatirlayinca bile aglayasi geliyo insanin

edvirt hakkinda ne düsünüyosun

o filmi izlemedim onun için ona baylan kısları bi türlü anlamıyorum bi kere sarışın adam baştan kaybetti

mutlu sonla biten masaj ha mesac alinmistir :82: issapihfstksmili:

aciyo mu sen onu de hele

ay anlamadim KKda mesaj sayimdan öndeyim derken :44: haa o ünvani sana kaptirmam mi diyosun
:jetonugecdüsenfstksmili:

yok acımıyr canım hemen yaptr bence

6,724 tane mesajın var benimde birazcık daha yüksek kaptırır myıım bilmem ama kk bıkmam lazım sanırım

evet güzeldi babam ve oğluum ama Meryshafın bebeklerini izlemedim ilk fırsatta izleyeyim
renkleri çok beğendim mutlulukla sağlıkla oturun ,herşey kalbine göre olsun speedy

diğerini de mutlaka izle mükemmel korku filmi amin canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur

behlül mü ezel mi bitter mi yogsam eysanin yerinde mi olmak isterdin

bihter istemem yol geçen hanı gibi
ezel de istemem çok salak ya dizi de
behlül zaten istemem ne biliyim adam başta sarışın bide çok fena kim olduğu önemli değil vur kaç
Eyşan da. kurnaz eyşan olabilir bihterden daha zeki

anamm sende mi sarisinlari sevmiyosun

edvirta laf yokonun gibi vampir sevgiliye can kurban

haniiim haniiiiiiiiiiiiim :cazgirfstksmili: :89: sen önce bi kendi giris tarihine bide benim giris tarihime bak bi sene sonra ben senin mesaj sayini gecmezsem neyim :86:

canim cok kiymetlidir acirsa acisini spididen alcam bütün kk sahit

nannnn ben ne sordum sen nerelere gittin behlül mü ezel mi derken
sarisin mi esmer mi manasinda yakisikliliklarindan bahsettim :86:bihterle eysanda herifleri kaptiklari icin
sorumun cevabini aldim ama sarisin sevmiyosun bende aynen ama behlül sevilmicek herif mi beahh

Son düzenleme:

sarışınlar bana erkek gibi gelmiyor edvırt behlul benim tipim değil yani
bana esmer olacak ancak ozaman beğeniyorum Ezel olabilir ozaman ama ben 6 ay falan girmedim kk belki de daha fazla.
banlandım kazene çok kızdım bi daha da girmiycem dedim. benim kk maceram sipaydye yardım ile başladı

erkek dedigin esmer olur tabikiside :82:
ne tür bi vukuat isledinde banlandin sipaydiye yardim:44: o ne :fransizfstksmili: :94:

sipidii adios amigos büyük bi sabirla sorularima cevap verdigin icin sana tekrar teprik koyup kaciyorum
arada gelip yoklarim merak etme yanliz hissettirmem sana kendini

sipidii adios amigos büyük bi sabirla sorularima cevap verdigin icin sana tekrar teprik koyup kaciyorum
arada gelip yoklarim merak etme yanliz hissettirmem sana kendini

bende teşekkür ederim fidux görüşürük artık arada ceeee diyip karşına çıkabilirim bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…