Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

koyu siyah neyse;koyu renk yazacaktım sonra siyah yazayım dedim siyahla birleşince koyu siyah olmuş hahah
barbi sen onu koyu renk olarak algıla:roflol:
ah edit ahhhhhhhhhklava:

bensizlige kac gün dayanirsin
kensizlige kac gün dayandigini gördük :roflol: (kafiyemi seveyim )

saçlarını koyu siyaha boyatmayı düşnüyor musun??hep açık renkler mi kullanacksın??

ohooo ben onuda yaptımm sempatiksalakcinni
şu aralar hiç düşünmüyorumm :umursamaz:

bihter olsan behlülü affedermiydin ?

bihterr olsamm bilmiyorumkismile behlülün ebesini bulmaya niyet ederdimmmm ne affetmesiii klava:klava:klava:

kemerlerine hastayım senin.nerelerden alıyosun cicim ?

benim çok fazla kemerim yoktur aslında tatlım, kemer kullanmayı pek sevmem daha doğrusu severim ama rahat edemem fırlatır çıkarırım kafamçokkarıştı aldığımda kotondan alırım, bershkadan bide :icecream:

koyu siyah neyse;koyu renk yazacaktım sonra siyah yazayım dedim siyahla birleşince koyu siyah olmuş hahah
barbi sen onu koyu renk olarak algıla:roflol:
ah edit ahhhhhhhhhklava:

annadım cevapladım bilemm sempatiksalakcinni
tşk cnma.s.
birde kaprislimisindir ken'e karsı yoksa her daim güleryüzlü mü:CüvCüv:

ni demek olumunekankayizsmile

kapris yaparım, durup dururken bi tavırlara soktuğum olur kendimi,dengesizim guclubacismilesempatiksalakcinni denyoluk kanımda sempatiksalakcinni

ken de ne kenmiş yahuuuu,barbiden daha çok merak edliyorrr:smiley-cool:

hahaha valla ya sempatiksalakcinni zaten hayatımızı süzgece cevirdi kızlar diorum çok merak edior neler anlatıosun dio merak edio konum bitsin okutucam bu topiği ona delikafadulden

bensizlige kac gün dayanirsin
kensizlige kac gün dayandigini gördük :roflol: (kafiyemi seveyim )

bu saatten sonra sensizzzzz ASLAAAAAAA , sen kafiye yaparsan bende replik çalarım
aliye "çocuklarım olmadan asla"
barbie "Selayım olmadan aslaa" sempatiksalakcinni

hem benim hayallerim var selayımı görcem onla istanbulu talan etcem, ezginin yeni gelin evinin içine mıçıcaz :roflol: selimimi doyasıya ısırıcam mıncırcammmmmmm bayanssulusmilebayanssulusmile

daha yeni başlıoruz tatlım, sensizliği unut şakkıdı

keni karıştırm olummm , o başka bilin yani sengözlerimebaksanab

ah xzgim misafirperverim bu hayallerden daha haberi yok -tatlicadiarzu-

1. Teknolojiyle aran nasil ?

2. Sürekli yaninda tasidigin aletler? (ipod,telefon) vs.

3. kasa mi kullaniyorsun , leptop mu?

4. Windows sürümün hangisi?

5. Duvar kagidini screen shot yapip buraya koyarmisin?

şeker annem sırf senin şu soruların için oturmak istiyom artık şu koltuğaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…