b&m cim yeni adaylar belli miii
barbiş varya alemsin kuzummm
bugün ne giydinin çotanak barbişi buyrunuz moda soruları bayanssulusmile
1. en son aldığın kıyafet ve nerden
2.sezonun en sevdiğin trendi( kıyafet ve ayakkabı)
3.bu sene en severek giydiğin kıyafet
4. dolabında kurtarıcın olarak gördüğün parça ya da parçalar
5.en iyi alışveriş arkadaşın
6. yakında almayı planladığın ürün
7. alışveriş yaparken en sinir olduğun şey
8.alışveriş esnasında birilerine danışmayı mı tercih edersin yoksa
9. giyimde vazgeçemediğin klasiklerin yada eskiyene kadar giydiklerin var mı
ve 10. en sevdiğin aksesuar
ehe sınav gibi olmuş
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz süreniz 5 dakika laelaelaelaelae[/B
ben nerelere hep yereler derim nebiliyim içimden ölee geliyiiiiii
ahanda kalın yapamamışım soruların bütün havası gitti kaydirigubbakcemile3
sekizinci sorunun devamı da gitmiş yoksa seçimlerini kendin mi yaparsın olacaktı
hadi kıslar ben kaçıyorum yarın görüşürüz kendinize ii bakın öpüyorummm
ay oku oku bitmedi,ama acayip eglendim.bu arada güzelliginede hayran kaldim.ben seyi merak ettim,ken enisteyle ayni yerdemi calisiyosunuz.
dugun ne zaman?
kenin meslegi ne? sempatiksalakcinni
1987 li misin?
turkcellmi aveamı vodofonmu (benim deyişimle mondofon :roflol: ) kullanıosun ?
,sence tuba büyüküstünmü hazal kayamı beren saatmi bergüzar korelmi shakiramı daha güzel :smiley-cool: :roflol: :roflol:
slm barbiea.s bütün topiği okudum gözlerim böyle oldusempatiksalakcinni ama cok eglendim, valla cok eglenceli hatunsun alkisalkisalkis o kadar cok soru sorulmuş ki bana soru kalmadı, bakıpta kaçıp gitti deme diye slm vereyim dedim hihoyyyt, yine aklıma bişi gelirse sorarım hee vereliniortak hadi sana kolay gelsinn yukarıdaki sorularınla sırnaşık şey
sevgilinizle en çok kavga tartışma sebebiniz ne oluyor?
araba kullanmayı biliyormusunuz? kendinize ait arabanız varmı
sevgilinize yaptığınız süprizleride söyleyebilirmisiniz acabaaa :)) lazım olur bizede
barbicim hayırlı olsun koltuğun rahatsındır umarım çok sıkıştırmıyolardır seni
soracak bişe bırakmamışlar maşşallah:)
dön artık topiğine opuyorumnanaktan
barbi nirdee kaldın kıızz:sm_confused:
Valla takip edemiyorum kuzum yalan değil :)
insan ırkı anacım
kimi insan evine çok titizdir ama kendine değildir
bazı insada kendine titzdir el yüz vucut çok hjyeniktir ama ev olarak dapınıktır
ikisi bir olanda var :)))
Ailene yalan söledinmi hiç ?
Okul zamanında veli toplantısı olduğunda annene babana sölermiydin yoksa sölemezmiydin ?
En sevdiğin ders neydi ?
Telefon rehberinde kaç kişi var :roflol:
Okulda hc telefon yakalattınmı ?
Sigaraya neden basladın(güzelliğine yazık :a015: )
Annenin yemeklerinimi yemeyi tercih edersn lüks bir restorantta sevdiğin bi yemeğimi ?
Üniversite okuduğun zamanlarda ailenin yanındamı okudun ? arkdaslarnla evemi çktn, yurttamı kaldın?
Ben barbinin nerde olduğunu tahmn ediorum :roflol: kesiiiin pür dikkat Fatmagülü izlioo :roflol: şaka tabikidee , gell artk barbican :1closedeyes:
işle ilgili soru sormayın demiştin ama benimkide işle ilgili ama özel değil şu sıralar kafa yorduğum bişey olduğu için soruyorum.ama cevaplayamadabilirsin:)
iş ararken zorlandınmı mülakata giderken heycanlımıydın sence niye seni seçtiler
darısı başıma:Saruboceq:
yok kıııız sanatsallıktan değil bi yerde okuyodum sen geldin aklıma hemen sorayım dedimohoo sanatsal kişilikten çotanak barbiye sinyalll gelmişşşş sempatiksalakcinni
sen daha memur parçası bilem olamadın o mahmut hoca karakterindeki örtmen triplerini kendine saklayacan kuzuuu :roflol::roflol: 2 dkda civapladım hihoyyyt:roflol: mucxxxaa
yok kıııız sanatsallıktan değil bi yerde okuyodum sen geldin aklıma hemen sorayım dedimben de totomun dibinde dolaşan tezgahtarlardan hiç hoşlanmam bi de arayıp bulunmayanlardan klava:
hee meemur parçası olamadık da özelde çok örtmenlik yaptık sen merak etmem bebem :dilcikar: 2 dakkada mı yaptın aferin sana bak çalışınca oluyomuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?