Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

Öncelikle AŞKİTO :mymeka: alsanaalsanasmile
Neden mi?
Ule o sorular neeeee :bbo:
Oku oku bitmedi leynnnnnnnklava:
:roflol::roflol:

Barbim valla sorucak soru gelmiyo şuan aklıma okumaktan çorba olmuş durumdayım :roflol:

durrr düşünimmm

hımmmCADIARZU

Hiç tek başına başka ülkeye gittin mi ? yada gider misin ?

Hiç "en utandığın an" oldu mu ?

Kuralların varmı ? ne olursa...

'aşkım benle olmasa da mutlu olsun' diyenlerden misin yoksa 'bensiz olcaksa kimseyle mutlu olamasın' diyenlerden mi?

bensizlikten sürüm sürüm sürünsün diyenlerdenim sırnaşık şey napim şimdi ibo gibi bir tek dileğim var mutlu ol yeter felsefesi yapamıcam bilmem kaç bin kişinin okucağı bir yerdeim diye :kedi:sempatiksalakcinni

nescafe mi türk kahvesi mi:icecream:

nescafe . fekat bimde satılan vip kapuçino
türk kahvesinide severim gerçii yanına bide ciğara

ken'in adısı ne barbi kızzz:jeyyar:
özelden yazabilirsin:icecream:

zaten birazdan onu arıcam, ben yer gök aşkı seyredim biraz sorulara sen cvp ver nede olsa hep seni soruolar dicem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

1- evimde çoooook salaşımdırrr , saldım çayıra mevlam kayıra :roflol:
2- idolüm yok :1no2:
3- çok hoşlandığım bir çocuğun önünde patenle düşmüştüm iki seksen, cocukluk travmalarımdan birtanesiydi o, bide kafama yumurta atmıştı çipin biri tüm arakdaşlarımın içinde rezil olmuştum , sokakta günlerce dalga geçilmişti benle :tomato::tomato: sempatiksalakcinni
4- marks & spencer china blue bayanssulusmile
5- topukluuuuuu yerimseniben

tımam tımam sakin :kedi:

kişisel bir iletim yk ama toplumsal bir mesajımvar adam olun leynnnnn :mymeka::mymeka:

hahaçok tatlısın canımŞeniz

beybifeyscim utandım kuu :kedi:

canim kankan hosgeldin koltuguna bugun stresten dolayi gelemedim yazamadim biseyler simdi tebrik edeyim sorularim ve detayli okumak icin yine gelecegim coook cooook öptüm

gözlerim seni aradı kafamçokkarıştı kankam bi gelmedi beni buralarda görüp bi uğramadı dedimm, bana bişi sormadı yoksam benden sıkıldımı didim :umursamaz: ama stresmi neee stresi kızzz meraklandım şimdi çabuk gel -tatlicadiarzu-

ula bu arada yeni fark ediyorum,bizden 1 ay önce başlamışsınz çıkmaya :roflol:
nise konu alakasız olmasın diye bir soru ile süsliyim
nescafe yaptım bıl kremalı
içer misin göselim:icecream:

o tarihten önce çıkıyorduk biz, ben resmi tarihin o gün olmasına karar verdim :roflol:

barbi bir de adını merak ettim bana özelden yazar mısın canım??

adım fatmaGül :roflol:

bıl=bol*
çok pis yanlış yazarım
edittttttttttttttttt bippppppppppppppppppp

kırolina yaaaa :roflol::roflol:

aşkito bide çocuklu hamile ve aynı zamanda ev karısı olmasa ne olurdu bilemiyorum enerji içeceğim extasyim benim ya :roflol:

biemcimm bereketli başladı kızlarrr valla haklısın hihoyyyt

gidicem inşallah balım seneye alamanyaya dönüşte sana tüylü fötür şapka alammı ?? kendime mercedes alacamda :icecream:

baknz. birkaç satır yüskeke utandıım an içün şutarafagittişutarafagitti

asla arkadaş satmam, yalakalık olsun diye haz etmediğim insanlara iyi rolü yapmam, öleceğimi bilsem kötü sözlerin altında kalmam çata çat Çok üzgünüm çoook

hayatta en son neden pişman oldun??

barbi kızzz en sefdğin dadlu ne de bakem hele
bi de en çok neyli pasta seversin
telinin markası nee
bana geçirdiğin 1 gününü anlatttt

:roflol:
Yok bana şapka değilde başka bişi al bebişim :smiley-cool:

ivet bi önceki yorumunu gördimmm sengözlerimebaksanab

bende kalmam - satanı satarım ama sempatiksalakcinni - pat pat :roflol:

barbi kızzz en sefdğin dadlu ne de bakem hele
bi de en çok neyli pasta seversin
telinin markası nee
bana geçirdiğin 1 gününü anlatttt

en sefdiiim tatlı kazandibi cokacimcoook
en çok kestaneli yada krokanlı pasta severimmmmmm cokacimcoook
telimin markası samsung 5603 beyaz :jeyyar::jeyyar:
sabah zırlayarak kalkarım işe giderim kahvaltı ederim işlere dalarım kkya bakarım tontişlerime selam veririm cigara kahve keyfi yaparım yine çalışırım yine kkya dalarım işten çıkarım eve giderim eve uğramadan işim yoksa alışveriş yaparım hergğn neredeyse badi olsun oje olsun toka olsun bişi olsun kendime mutlaka alırım çocuk gibi sevindirik olur eve giderim yemek kk tv uyuklama yatarım.. bu benim en normal günüm sevgülümsüz arkadaşımsız geçirdiğim muhtemelen pazartesi günüm sositososito

heyyyyyyyyy barbim oturmuş koltuğa hayırlı olsun kuşummm...maaşallah aşkitom ve kkontes hanım bize soru bırakmamış...onlar sayesinde öğrendim bazılarını canım sana sorum ımmmmm beni seviyormusun ??

hafta sonu hangi inin deliğinde, hangi allahın semtinde mekanında olduğum olacağım genelde belli olmaz o yüzden hiç annatmaya kalkışmıyım kontezişko sempatiksalakcinni bir biraz denyo bir çiftiz karabatak gibiyiz, arkadaşlarımda ben gibi denyo oldukları için kimle takılsam orda bir zalak durum oluşur haftasonları sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol:
Yok bana şapka değilde başka bişi al bebişim :smiley-cool:

ivet bi önceki yorumunu gördimmm sengözlerimebaksanab

bende kalmam - satanı satarım ama sempatiksalakcinni - pat pat :roflol:

ne alam bebem ,kocanda var olmasaydı sana bir hans getirirdimm :roflol::roflol:
aferim patırdağımm sana lülülülülülü

bence sewmeseler bu kadar ilgilerini çekmezsin

sevene can feda , sevmeyene elveda diye bişey söyliyim bari, ne diceğimi bilemedim hahaha -tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

seni sevmeyen herüfünü bülent ersoya kaptırsın inşallahhhhh lülülülülülü

hahahaha barbim yerim senin o tatlı diliniii çok fazlaaaa sorulara cewap werm ksıkanıyorum bahhhh:umursamaz:

selam başka arkadaşımın nikiyle katılmaya başladım demişsin ya özel hayatta aynı sorunları yaşamanız sadece tesadüf mü? yoksa geçmişi konuşmamk adına mı böyle davranıyorsunuz?

hahahaha barbim yerim senin o tatlı diliniii çok fazlaaaa sorulara cewap werm ksıkanıyorum bahhhh:umursamaz:

anam bu hatunlarda ne sorular varmış ahiret soruları mibarek , tutimm söyle çok özelime dalmasınlar sabah iş yerinde süprizlerle karşılaşmıyım yine :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…