- Konu Sahibi ata_tanem24
-
alın bakalım teyzelerii oğluşumun son fotoları
http://img7.imageshack.us/img7/5130/16032009254.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/8136/06042009318.jpg
e kaç defa diycem pamukum artık girmiycek diye kuzum hiç okumuyonuzmu yazdıklarımı.işten ayrıldığı için neti yok oyüzden giremiycem dedi yazdı buraya hatta kızın günahını almayın
ayy canimm o gunleri bizde gorsek bulanti istahsizlikk:CüvCüv:n guzel yaa .ben secile kiz yapcamm soylee bana benzeyen bi kizz ne dersin secil alirmisin bana benziyen bi kizim olsasengözlerimebaksanabatatanem yeğenimiz pek bi yakışıklı olmuş maşallah kaçırmamak lazım:)) hemen bi kız yapam ben ona:)) ama içimden çok erken olmasına rağmen erkek geçiyor yani senin oğluşu ben alamıcam:))
kıslar siz neler yapıyorsunuz. benim mde bulantılarım erken başladıgünde iki kez yoğun bişekilde yokluyor malesef özellikle sabahları. iştah falan kalmadı.. kilom aynı ama nedense kocaman bi göbişim oldu anlayamadım gitti. heralde ödem veya gaz:))
öpüyom hepinizii.. ravzanur kıs doktora gitcektin ne dedi doktor. yoksa yazdında ben mi gözden kaçırdım..
:1shok::1shok::1shok:kizzzzz:sm_cool::sm_cool:hadiyaaaaa gercekmii:1shok:sokkktayimm vayimm alkisalkisalkiscokk sevindimm kizzz ....ben sana demistimm ama agbimlarde o yontemle bebek bekliyolar kizz canimm ..ayyy cokk sasirdimm inanna :lepi:ne diyeyimm simdi bilmiyomm canim yaaa allahimm saglikla hamilelikk gecirtsinn .bak canim cok dikkat e yengemm yataktan kalakmadi bilee n olr kendine dikatt et canimm n olurr okk yegenlerime iyyi bakkk siziii cokk opuyorummmmmmkıslaaar ikizmiş bebişlerim:))
kıslaaar ikizmiş bebişlerim:))
kıslar sormayın canlarım 1 derken allahım iki verdi bize. çok dua ediyorum inanın allahım hepinize bu duyguyu tattırsın canlarım en kısa zamanda inşallah..
:lepi:ben burdayim ogretmenimmkaydirigubbakcemile3 kizlarr yoklamaya katilan yokmuu .alkisalkisalkisalkisalkisalkisseyy ogretmenimm ben odevden kaldimm ya sen bubus ogretmenn sen n yaptinn kaydirigubbakcemile2Kızlar nerelerdesİnİzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?