karar vermek başarmanın yarısıdır canım. tebrik ederim. diyette olan biri olarak kolaylık diliyorum. amacın diyet değil sağlıklı beslenmek olsun ki giden kilolar geri gelmesin.
Canım bende tıpkı senin gibi üye oldum bu siteye ve burda olduğum için çok mutluyum burdaki okuduğum yazılar sayesinde motive oluyorum bende yediklerime çok dikkat ediyorum 1 haftadır ama ancak 2 kilo verebildimama bunada şükür diyorum sürekli bakınıp bir şeyler okuyorum burda insanların azimlerini görebiliyorum ben inanıyorum başarabiliriz istediğimiz kiloya düşüp sağlıklı yaşabiliriz istediğimiz görüntüye kavuşa biliriz hihoyyyt
kızlar bugünkü listemi huzurunuza çıkarıyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir domates biber 8 tane yeşil zeytin bir bardak şekersiz çay
öğle= 1 tabak menemen 5 kaşık falandır 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
ara öğün= kandil sebebiyle yapılmış hamurdan biraz aldım çok pişmanım en az 200 kaloridir
akşam 1 kepçe çorba
ara öğün= 1 dilim karpuz
bu gün kendimi tok hissediyorum çok yedim galiba ama böyle yazıncada bişi yememiş gibiyim küçük kaçamak dışındasempatiksalakcinni
Ayseher kendine günlük açmışsın ne güzel yerimseniben Akşam yemeğini ne ara yedin bir de ara öğün yapmışsın çok erken değil mi??
he ya kendime günlük açtım:) kız daha yemedim çorbamı birazdan yicem 18.30 da yicem karpuzu 7 den sonra birşey yememem lazım ya:)
Hayırlı olsun canım,inşallah Diyet başarı öykülerinde de açacağız konumuzu..BAdem13 eridi :lepi:
iyiymiş badem eridi
inşş 38 beden pantalon düştü belimden die konu açıcam bi gün
he ya kendime günlük açtım:) kız daha yemedim çorbamı birazdan yicem 18.30 da yicem karpuzu 7 den sonra birşey yememem lazım ya:)
Bence çorbanın yanına bir dilim ekmek ye Seher..Sadece çorba akşam yemeği için çok az..Ben şimdi ara öğün olarak dondurmamı yiyorum..Sen&Ben almış ağabeyciim,onu yiyorum 185 kalori :icecream: Senin azıcık hamur kızartmandan bir şey olmaz..
Vay emellerine bak kızın,38 beden pantalon belinden düşecek alkisalkisalkis İnanmka başarmanın yarısıdır..Gitsin kilolaRR!!
yok canım ya internette baktım 4 tane lokma 400 kalori anlıcağın dondurma kadar masum değil yoksa sadece çorbayla durmazdım:hulya:
MMmmMM..Bugünlük böyle dengeleyeceksin o zaman..Ben de düşünüyorum akşam yemeğine ne yapsam kendime??
:hulya:cokacimcoooktavuk dicem ama melemende yapabilirsin canım
Menemen yapayım evet,tavuğu dün yedim daha :bbo: PPUUFF yemekleri az yaplı yapsam bizimkiler razı olmuyor sanki kendileri tığ gibiler de,yemeğin tadını yağ getirir diyerek dışlıyorlar beni :mymeka: Kendime özel takılıyorum ben de mecbur..aklinialirimsmile
ama gerçekten rejim yapmayan biri için diyet yemek çok zor
ben kendime özel yapmıyorum annem az yaglı yemek yapıo zaten azcık alıyorum bende tabagıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?