Seher'in zayıflama çabalarının günlüğü:)

keşke bende beğenmeyip yemesem bir şeyleri :hulya:
bence herşey çok güzel hiç yemek seçme huyum yok yada begenmeme ne olsa yerim kaydirigubbakcemile3tuzlu tuzsuz fark yapmaz

ilk mesajini okudum ve hemen benimde ilk diyete basladigim gun aklima geldi bende bu forum daki motivasyon ve destek sayesinde dayanabiliyorum diyete , ve artik zorlanmiorum kaçamak yaptigimda kendimi suçlamiorum çunki baskalarinin da bu yoldan geçtigini goruyorum motivasyonum dustugunde diyet basari oykulerini okuyup yeniden devam ediyorum kaldigim yerden bu site cidden harika :)

aslında hepimiz aynı yollardan farklı kişiler olarak geçiyoruz ama bi gün başarmış olarak yolu tamamlayan başarı öykülerine sahip hanımlardan olucaz inşş

kızlar kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum dünyadan soyutlanmak sonrada kendimle kalmak istiyorum. kalabalıklar arasındaki yalnızlık yalnızlıkların en büyüğüymüş farkedemedim. Arkadaşmış yoldaşmış hepsi geçiciymiş önemli olan kardeş olmakmış. şükür kardeşlere sahibim.
Artık kendim için çalışıcam kimseye aman iyilik yapım aman oda arkadaşım demicem insanoğlu çiğ süt emmiş harbiden. kendime bakıcam saglığıma eğitimime işime aileme zaman ayırcam bu kızı yeniden büyütücem mecbur....

leslie ile bir mile yürüdüm kendimi daha iyi hissediyorum şimdi dogru duşa gidicem sonrada dua edicem Rabbim hakkımda hayırlı olanları kalbime razı eyle die

banyomu yaptım duamı ettim rabbim inşş bu çabalarımı görecek kendimi inanılmaz rahatlamış temizlenmiş hissediyorum
Adnan beyin deyimiyle zehirli sarmaşıklardan ayıklandım:) hayatımdaki degersiz şahsiyetleri çıkardım

kendime süper bir kahvaltı hazırladım 1 kk peynir ve bir domates ve 2 kaşık yağı ocakta kavurdum üzerine bir yumurta kırdım özlediğim lezzetti :) 1 dilim ekmekle keyfime baktım resmen
13.15 gibi bir tane biber dolması ve 4 kaşık ev yapımı yogurt yicem
16.15 te 1 dilim karpuzumu yiyip yüzmek için yola çıkıcam tahminen 25 30 dk yol sonrada 1 1.5 saat yüzerim akşamda salata meyvayla geçiştircem yüzünce su yuttuğum için iştahım kesiliyorda:=)

kızlar merhaba.bende yaklasık 1 aydır dıyetteyım ve 6 kılo verdım 66 dan 60 a dustum.hedefım 55 olmak ama bu ara acayıp tatlı yemek ıstıyorummmmmmmmmm

bakma benımde moralım cok bozuk 1 67 boy 59 kıloyum. 66 kılodan 59 kıloya dustum ama inatla erkek arkadasım kılo vermemıssın dıyor.dun gece felaket agladım bu kadar ugrasıyorum ama kılo vermemıssın dıyor (( bırakmayı bıle dusundum dıyetı ama bırakmıyacagım ona ınat 55 kılo olacammm

canı sen de moralini bozma 167 bıyun 59 kilo ideal kilon bile o erkek arkadaşının safinaz gibi bir kız istediğini düşündüm iletini okuyunca..benim boyum 166 kilom 59dan 68e çıktı ( ve diyete yeni başlamama rağmen vücut direniyor veremiyorum ama vazgeçmek yok güzelim..erkek arkadaşını kafana takmaz hedefe kilitlenirsen daha iyi olur..

yuppyyyy moral oldun bana cokk tesekkurlerrr :))

rica ederim canım benim sorun sende değil merak etme erkek arkadaşına kızıp moralini bozman sinirini yiyerek geçirmeye çalışmak yine kilo olarak dönüyor çünkü :)) aksini yapmalı sen ne dersen de sonunda göreceksin demeli içten :))) öpüyorum seni kib

herkese bol kilo kayıpları hanımlar
kızlar hala tam olarak dönemedim diyet tempoma yarın 1000 kalorilik diyete başlıcam haftada 2 1.5 falan gidiyormuş 2 hafta yaparım sonra degiştiririm gene menüyü bu arada tatil dönüşü bu gün tartı rakamı 103 şişkinlik falandır inşş yaa

bugün tartıda çok şükür 101 i gördüm diyete 19 haziranda başlamıştım 1 ayda dokuz kilo çok mutluyum yaa inş böyle devam eder ve ben 19 eylülde 80 küsürlerde olurum
diyetime sıkı bir şekilde asıldım aslında ara öğünlerimi atlamıyorum pilav dondurma hatta kuru pasta bile yiyorum ama 1000 kaloriyi geçmiyorum buda kilo verdiriyor ama sporu bıraktım biraz bu sıcakta anca yürüyüş yapıom yüzmeye gidicem çarşamba gene o baya işe yarıyor vücudumun sıkılaştığını hissediyorum göbegim küçüldü basenler eriyor ve benn artık daha mutluyum daha sağlıklıyım i love kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…