Benim annem tam tersi doldurur yağı,bakalım 75 falan düşeyim ben de normal yemeklerden yerim;ama şimdi diyet yemeklere devam..Aslında hiç öyle tatsız da olmuyor yemekler..Bugün hazır çorba yaptım;ama yiyemedim çok tuzlu geldisempatiksalakcinni Dondurmayı da bitiremedim tatlı geldi kafamçokkarıştı
ilk mesajini okudum ve hemen benimde ilk diyete basladigim gun aklima geldi bende bu forum daki motivasyon ve destek sayesinde dayanabiliyorum diyete , ve artik zorlanmiorum kaçamak yaptigimda kendimi suçlamiorum çunki baskalarinin da bu yoldan geçtigini goruyorum motivasyonum dustugunde diyet basari oykulerini okuyup yeniden devam ediyorum kaldigim yerden bu site cidden harika :)
verirsin canım çk güzel gitmiş kilonda her hafta iki kilo gitse oooozemuszemuszemuszemus
haklısın canım keşke her hafta 2 kilo gitse..ben bir haftadır diyetteyim ve sporda yapmama rağmen yalnızca 200 gf verebildim(
adet donemındemısın vucut su toplar ve kılo vermem durur.
bakma benımde moralım cok bozuk 1 67 boy 59 kıloyum. 66 kılodan 59 kıloya dustum ama inatla erkek arkadasım kılo vermemıssın dıyor.dun gece felaket agladım bu kadar ugrasıyorum ama kılo vermemıssın dıyor(( bırakmayı bıle dusundum dıyetı ama bırakmıyacagım ona ınat 55 kılo olacammm
yuppyyyy moral oldun bana cokk tesekkurlerrr :))
kızlar noluo anlamıom ama bugün tartıda 100 ü gördüm çok mutluyum yaa resmen eridim:=:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?