- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
evet kötü anılarımda var yok değil hatta ilk 1.5 sene kabus gibiydi. yatay geciş yapmayı düşünüyordum sonra her şey güzelleşti.O sehirde guzel anilar biriktirdiginiz icindir.
tanıyan filan çıkar diye söylemesemNeresi ki o şehir ?
evet kötü anılarımda var yok değil hatta ilk 1.5 sene kabus gibiydi. yatay geciş yapmayı düşünüyordum sonra her şey güzelleşti.
şuan yaşadığım, doğup büyüdüğüm şehirde hiç güzel anım yok ailem dışımda.okuduğum şehre gitmeden öncede sevmiyordum. sanki lanetli gibi bu şehir. arkadaş edinemiyorum insanları soğuk. yanaşmaya çalışsam sanki kötü bir şey söylemişim gibi bakıyorlar. yengem bile gelin geldiğinde söyledi buranın insanları soğuk diye.
Ayol o şehirde okuyan tek bayan sen misin?tanıyan filan çıkar diye söylemesem
antalya ilçesi amaYasadiginiz sehir neresi?
antalya ilçesi ama
dediğiniz gibi belki gitsem aynı tadı bulamıcam. o zamanki heyecanlar başkaydı üni zamanı. her şeyin güzelini orda yaşadım belki ondan ama yaşamak isterim orda. çok rahat tek başına yaşanır yani. tam öğrenci yeri. gerçi burada rahat ama o hissi vermiyor işte.Ben de Bursa’ya karşı aynı şeyleri hissediyorum. Birkaç kez bulunma şerefine nail oldum ve çok sevdim. Belki yaşım küçüktü farklı heyecanlar tatlı gelmişti, tekrar gitsem aynı şeyleri hissedemeyeceğim ama güzeldi ya. Bazenleri rakı masasında sevdiği kadını anan dayılar gibi o şehri anıyorum. İnsanız oluyor yani böyle şeyler :))
dediğiniz gibi belki gitsem aynı tadı bulamıcam. o zamanki heyecanlar başkaydı üni zamanı. her şeyin güzelini orda yaşadım belki ondan ama yaşamak isterim orda. çok rahat tek başına yaşanır yani. tam öğrenci yeri. gerçi burada rahat ama o hissi vermiyor işte.
ben de çok merak ettimNeresi ki o şehir ?
Yok değil ama yakınız :)Alanya mı dediğin yer
ben de çok merak ettim
Çok merak ettim o şehri...
aynen huzurlu değilim burada. ama şuan gitmek istediğim şehirde hiç arkadaşım yok ,sevdiğim biri yok. ama yinede gitmek istiyorum. zaten gidersemde seveceğim kişiler olacak buna inanıyorum çünkü insanları gerçekten sıcak. burada kimseyle konuşasım gelmiyor inanın. ailemin olması bile farketmiyor. sevdiklerim yanımda şuan sevmiyorum ama şehri.Yaşadığın şehri güzel yapan arkadaşlardır sevdiğin insanlardır. Huzur bulamamışsın şu an yaşadığın yerde muhtemelen.
Küçük şehirde sağlık olanakları ve sosyal imkanlar muhtemelen düşüktür. İş bulma imkanı az demişsin. Kiraların uçuk olması zorunlu hizmet bölgesi olmasından ve az ev olmasından, memur ve öğrenci kazıklamadan kaynaklıdır.
Memur olup tayin istersiniz ya da gitme imkanınız yoksa güzel bir anı olarak hatırlatsınız. Bunda dert yok.
Dert varsa yaşadığın yerde huzur bulamamışsın o dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?