şehir bağımlılığı

O günler bir başka ya :) erkek arkadaşımda beni evime bırakırdı. kapıda beklerdi filan. Gece vakti arayıp hadi dondurmalı irmik helvası yiyelim derdi. Bi anda sürpriz yapar kapımda belirirdi ah anılar anılar

Siz bence universite yillarini ozluyorsunuz.
Ama herkes ozler
Keske ben de o yillara donsem
Universite bambaska bir dunya
Ben ailemin yaninda okumus olmama ragmen cok ozluyorum o yillari.

Bu arada sehri ben de merak ettim

Belkide siz erkek arkadaşınızla olan anları özlüyorsunuz.Mesela ben hemen hemen her yaz Ankarada oluyorum ama artık o saydığım yerlere gitmiyorum.Sanki o dönem yasadığım o güzel şehir değilmiş gibi..

Şuan yaşadığınızz sendromu yaşıyorum vee okudumm üniversteminn şehrinee gitmekk için her türlüü yoluu denemeyee çalışıyorumm çünküü benidee doğduğum şehree ailem hariç bağlayan hiçbir şey yokkk sizi o kadar iyi anlıyorum kii

Dondurmalı irmik helvası mıııı Denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eskişehir mi yoksam?
Ah yıllarca yaşadım güzel Eskişehirim hep kalbimde..

Aslında şimdi de Antalya'da yaşıyor olmanız benim için mükemmel birşey mesela.
Keşke ben yaşasam Antalya'da.

Neyse, diyeceğim şu ki, siz sadece şehri değil üniversite yıllarındaki o özgürlüğü o güzel anıları, büyüdüğünüz zamanları arkadaşlıkları, sevgiliyle yaşanan özel anları, o şehirdeki halinizi özlüyorsunuz bence.
Şimdi evlenip gitseniz aynı tadı alamayacaksınız çok büyük ihtimalle.
O yıllar geri gelmeyecek, o dönem bitti ne yazıkki, bunu kabullenseniz belki daha mutlu olabilirsiniz.
Ne diyelim inşallah yaşadığınız her neresi olursa olsun gönlünüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…