- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
teşekkür ederim. aynen güzel söylemişler ama fırsatım yok maalesef anca işimde ilerlersem ,iş bulup, iyi bir maaşla yaşayabilirim .artık evlenip eşimle durumumuz iyi olunca yaşarız pahalı bir şehir maalesefVizontele filminde çok sevdiğim bir kısım var,sizin durumda aynen böyle , diyor ki "Bir yerde mutlu mesut olmanın ilk şartı orayı sevmektir.
burayı seversen burası dünyanın en güzel yeridir.
amma dünyanın en güzel yerini sevmezsen orası dünyanın en güzel yeri değildir".
Madem bir yeri bu kadar çok sevdiniz orada yadamak icin elinizden ne geliyosa yapin bence,insan sevdigi sehirde yasamali,diger türlüsü cok zor kendimden biliyorum.insallah gönlünüze göre olur
yanlış anlamışsınız alanyaya yakın yerde yaşıyorumalanyaya yakın uni okuyucuk pahalı bır yer neresi var cok merak ettım:) bas harfini yazın
Şehirde 50 kişi yaşıyor herhalde.Ay eskişehir mi? Şehir söyleyince kim nasıl tanıyacak kii. Merak ettik
Ben de eskişehir diye tahmin ediyorumAy eskişehir mi? Şehir söyleyince kim nasıl tanıyacak kii. Merak ettik
inşallah gönlunuzdeki olur:)yanlış anlamışsınız alanyaya yakın yerde yaşıyorum
okuduğum şehir başka. :)
inş öyle olur ama ben şuan yaşadığım yeri 26 senedir sevmiyorum. hatta üniyi kazansamda kurtulsam derdim.Ben de üniversiteyi okuduğum şehir için aynı şeyleri hissetmiştim. Aynen böyle fotoğraflarına bakar içlenirdim. Çok matah yer değildi hatta yerlileri bir fırsat bulsa hemen kapağı büyükşehire atardı. Ben tabi ki taşını toprağını değil orada yaşadıklarımı orada hisssettiklerimi özlüyordum. Bazı insanlar mekanlarla çok bağ kuruyor siz de öyle olabilirsiniz. Ama başka yerlerde başka mutluluklar heyecanlar yaşadıkça oraları da Sever bağlanırsınız.
çok şekersiniz :)İş imkanı olmayan, aşık olunası güzel üni şehri sadece eskişehir var bence. Bursa ankara izmir falan olsa küçük, iş imkanı yok falan demezdi konu sahibi.
o kadar gizemli anlatınca şehirleri düşünmekten derdine odaklanamadım :))
inşallah gönlunuzdeki olur:)
ayy sormayın. ben şuan izmirdeyim. asla ama asla antalyanın yerini tutmuyor benim için. keşke dönme şansı olsaAntaalya candir. 3 sene yasadim tadi damagimda kaldi. Cok ulkeye gittim. Venedik in dusinda antalya gibisini gormedim. Ama su var ilcleri ve merkezi cok farklilik gostermez aslinda. Merkezde is imkani daha fazladir. Tabi çoğunlukla turizm var. Keske bende antalyada yasayabilsem tekrardan.
al benden de o kadarayy sormayın. ben şuan izmirdeyim. asla ama asla antalyanın yerini tutmuyor benim için. keşke dönme şansı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?