Şehir değişikliği..

hakikaten cok sacma ne acelesi ne planivarmis benim acelem yok dusunmek istiyorum de bu kv ile isin var soyleyim
iki gün sonra kararını vermemiş olursa sıradaki gelin adayı mücella’yı değerlendirmeye başlayacak galiba konuyu açan hatunun vadesi dolmuş oluyor son kullanma tarihi geçerse bayatlar bozulur neme lazım

Tam anlamıyla düşündüklerimi hissettiklerimi özetlemişsiniz, annen böyle düşünüyo dediğimde ama uzun süre oldu haklı dedi biraz daha zamanla tanımam gerektiğine bende inanıyorum, yorumunuz için teşekkür ederim

Herşeyi düşününce dahada imkansızlaşıyor birde kv adayının tutumu beni böyle karar vermeye zorla acele ettirmesi çok ayrı bir konu yorumunuz için teşekkür ederim

Alisirsiniz bence bir sure sonra. Hem istanbul kalabalik hem deprem riski vs var. Baska sehri deneyin derim.

Bence çok sevmiyosunuz sevseydiniz fizana giderdiniz bence

Bakmayin babamın katı şekilde tepki verişine baba ben kararımı verdim mutlu olacağıma inanıyorum desem kızım yolun açık olsun der fakat kv adayına bir türlü ısınamadım sürekli ağzına geleni söyleyen biri haddim değil ama bi kadın görmüş geçirmişse biraz olgun oturaklı anlayışlı olur geldiklerinde bile ilk kez beni gördüğü halde sürekli kollarımı sıkarak sevmesi ailem sizin yörenizin adeti nasıldır öyle hareket edelim dediğinde ben pek adet filan bilmem tarzında konuşması bilmiyorum içim ısınmadı kadına sıkıştırması ayrı bi olay..

Ben mesleğim olduğu halde evde oturuyorum.esimin mesleği için köy gibi bir yerde yaşıyorum.kendimden ödün verdiğim kariyerimi ikinci plana aldığım icin pişmanlığım olsa da eşimi seviyorum.siz ankara'ya gideceksiniz iş imkanınız elbet olur.Hayat bu bugün oraya gitmek istemesenizde yarın ne olur bilemezsiniz.

Tabi bu yönden bakılırsa çok haklısınız, yorumunuz için teşekkür ederim

Sizin babaniz sizin gitmemenizi ,onun annesi de oglunun gitmemesini istiyor .Herkes evladi yamacinda olsun ister tabii.Benzer olayi kuzenim yasadi.Birinin ailesi istanbulda ,birininki izmir de idi.Ikisi ortak karar alip Antalya ya yerlestiler.Islerini ona göre düzenlediler.Sonucta siz evleneceksiniz.Ailelerin sizin ikinizin verdigi karara saygi duymasi gerekir.Istanbul mu ,Ankara mi diye bana soracak olursaniz Ankara derim.ikisinde de yasamadim ama ikisinde de cok bulundum.Istanbul beni cok korkutuyor.ülke gibi bir yer.Ankara ona oranla daha düzenli,huzurlu bir sehir ve her imkan mevcut.Karari lutfen ikiniz verin.hayirlisi olsun ,simdiden mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…