Şehir değiştirmek , Antalya

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
Arkadaşlar pandemiden öyle bunaldım öyle yoruldum ki , bebeğim doğdu ve virüs Türkiye’ye geldi , şu bir yolu aşkın süredir öyle bunaldım ki , öncesi hamilelik zaten riskli tüp bebek ti, yattım vs derken şu güne geldik şükür , iki haftanöncr de virüs sebebi ile hastanede yattım bir hafta , şuan yeni yeni toparlıyorum ..
öyle yoruldum ki arkadaşlar, Antalya’ya böyle denize yakın bir yere taşınma fikri geçiyor , doğal bir ortam olsun bebeğimle rahat hareket edeyim istiyorum ben kamudayım işim sıkıntı değil ama eşimlnki çok sıkıntı özel sektör , düşünmekten beynim yoruldu , tek sıkıntım iş , zaten virüs sebebi ile kimse ile görüşmüyoruz bu şehirde , aileler de bambaşka şehirdler
Ve biz aşırı aşırı aşırı dikkat ettiğimiz düşünürken ciğerlerime inen virüs bana tak ettirdi
Kasabaya ilçeye yerleşmek istiyorum
Ne dersiniz

Neden olmasın..
Bazen insan bir cesaret arkasına bakmadan gitmek istiyor..ve o an gelince yapmak lazım yoksa ilelebed yerinizden kıpırdayamazsınız ..
Antalya kaş olabilir ..Mis gibi yerler.Sizin tayin durumunuz sıkıntılı değilse Eşiniz de o civarlarda yada yakın illerden iş bulabilir..
Gerçekten Pandemim hepimizi çok etkiledi..Bir avuç toprak artık daha kıymetli..

öncelikle çoook geçmiş olsun, umarım iyisinizdir şimdi.
ben de 10 senedir Ankara'dayım ve önümüzdeki günlerde Antalya'ya taşınacağım temelli, ailemin orada olması büyük ölçüde etkili tabii benim durumumda.
üstte belirtilmiş, evet Antalya yazları epey kalabalık oluyor. gerçi siz ilçe-kasaba vs. demişsiniz, oralarda durum nasıldır bilemiyorum, yıllaaar yıllar önce Kaş tarafları gayet sakin ve huzurluydu ama. iş-maddiyat meselesi problem olmayacaksa bence çok güzel bir fikir. yine de ilçeleri kasabaları iyi bir araştırın derim. hayırlısı neyse o olsun sizin için :)

Teşekkür ederim ..Oh ne güzel ...
Ben de ankradayım çok da güzel bir semtteyim , hatta arsamız vardı ona ev yaptırma planıniçimdeyiz ama antalya ya da daha doğa ve denize yakın yerler daha cazip geliyor bana şu dönem ..
Sağlıkla taşının yaşayın...
Antalya merkeze mi taşınacaksınız

çook teşekkür ederim, siz de sağlıkla mutlulukla taşının dilerim ki
ben de Ankara'da Çayyolu'nun biraz ötesindeyim, semt güzel lakin bir süre sonra denizsiz-güneşsiz, soğuk, pandemi, aile özlemi vs. derken hakikaten boğdu beni bu şehir :/ şimdi Antalya merkeze gidiyorum aileme yakın olayım diye, ama seçme şansım olsa idi sanırım Kaş civarını tercih ederdim ben :) dediğim gibi, son yıllardaki halini pek bilmiyorum, çok kalabalık mıdır nedir ama doğa ve deniz açısından epey güzel bir seçenek.

Tek siz değil ki bütün Türkiye sıkıldı bunaldı ne yapalım geçecek bugünlerde. Herkes taşınsın o zaman köyüne

Herkeste bir Antalya ve Ege'ye göçme sevdası var bu aralar. Göç yüzden oranın dogal yapısınin bozulduğu ve kalabaliklastigi ve bu nedenle eski cazibesini yitirdiği söyleniyor. Ben de katılıyorum buna . Herkes memleketinde yaşasın ki yazın gittiğimizde bari oralarin doğal ortamında mutlu olalım. Lütfen gitmeyin temelli . Uzun bir tatil düşünebilirsiniz

Antalya çok güzel bir şehir.
Kiralar uygun, fiyatları her yer de aynı, trafik sıkıntısı da yok.
Ben İzmir'de yaşamasam kesinlikle Antalya'da yaşardım.
Hem doğal güzellikleri açısından da çok güzel.

Deniz şehrin içinde bir dolmuşla al çantanı denize git.

Antalyaliyim eskisi gibi degil cook kalabaliklasti hele yazin sahilde adim atacak yer kalmaz trafik de artik cok yogun oluyor ozellikle sabah ve aksam is giris cikis saatlerinde.
kiralar bence uygun degil uygun olan semtler var ama ben tercih etmezdim oralarda yasamayi.en guzel en temiz ve guvenli lara ve konyaalti taraflaridir.ben konyaaltindayim bu civarda en kotu ev ikibinden baslar ki o da cok eskidir.bizim sitede 4+1 dort bin falan sanirim.kas cok guzel ama is durumunu bilmem.

Ben olsam Antalya değilde Egeyi tercih ederdim. Çünkü Antalya bana cok kalabalık geliyor, amaç kalabalik olmayan bir yere yerleşmekse daha sakin yerler tercih edillmeli bence

Ege özellikle kuzey ege düşünürdüm. Kalabalığı daha az geliyor yazları. Bir de doğası daha az bozulmuş geliyor. Yani gitme durumunuz varsa seçenekleri çoğaltıp artisi ve eksisi ile değerlendirip eleyerek gidin derim.

B
Son yıllarda gelen yoğun göçle kiralar inanılmaz arttı .Geçen yıl 800 olan yerler 1200 1300 oldu . Istanbul'da göre hala uygundur ama inanılmaz zam yapıyor ev sahipleri.

B

Son yıllarda gelen yoğun göçle kiralar inanılmaz arttı .Geçen yıl 800 olan yerler 1200 1300 oldu . Istanbul'da göre hala uygundur ama inanılmaz zam yapıyor ev sahipleri.

Benim görümcemin biri orada oturuyor o yüzden demiştim.
Sanki ev almak da uygun diye biliyorum.
Kiralar her yerde alıp başını gitti

Ben olsam Antalya değilde Egeyi tercih ederdim. Çünkü Antalya bana cok kalabalık geliyor, amaç kalabalik olmayan bir yere yerleşmekse daha sakin yerler tercih edillmeli bence
Ege’de nere? Ankaradan çıktıktan sonra Ege ya da Akdeniz aynı , ama Antalya’da sanki her yere ulaşmak daha kolaymış gibime geliyor yoksa genel olarak tatil tercihim heo Ege’den yana benim , Bodrum Marmaris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…