- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi Prensescann
Niye bağırıyorsun hayırdır??SİZE DE GEREKENİ SAYFA YÖNETİCİSİ YAPACAKTIR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bağırıyorsun hayırdır??SİZE DE GEREKENİ SAYFA YÖNETİCİSİ YAPACAKTIR
TERBİYENİZİ TAKININ HANIMEFENDİNiye bağırıyorsun hayırdır??
:)))))) siz iyi misiniz????TERBİYENİZİ TAKININ HANIMEFENDİ
SİZE NE OLUYOR Kİ KONUYA GİRDİNİZ. ESAS SİZE SORMALI İYİ MİSİNİZ.:)))))) siz iyi misiniz????
Hakikaten çok enteresansınız. Forum değil mi görüşümü belirtirim. Niye illa sizin gibi mi düşünmem gerekiyor.Sizi desteklesem yine size ne oluyor mu diyecektiniz. Buyuk harfle yazmaya devam ederek bağırmaya devam ediyorsunuz. Niye bağırıyorsun diyince de terbiyenizi takının!? diye alakasız cevaplar veriyorsunuz.SİZE NE OLUYOR Kİ KONUYA GİRDİNİZ. ESAS SİZE SORMALI İYİ MİSİNİZ.
KONUYA DESTEK BANA HAKARET EDEREK Mİ VERİYORSUNUZ. BRAVO SİZEHakikaten çok enteresansınız. Forum değil mi görüşümü belirtirim. Niye illa sizin gibi mi düşünmem gerekiyor.Sizi desteklesem yine size ne oluyor mu diyecektiniz. Buyuk harfle yazmaya devam ederek bağırmaya devam ediyorsunuz. Niye bağırıyorsun diyince de terbiyenizi takının!? diye alakasız cevaplar veriyorsunuz.
E kadin konuya yazmis Antalya ile Istanbulu karsilastirmis . Kimseyi de asagilamamis olani söylemiş. Kompleks yapip araya girip kadına hakeret eden sizsiniz. Ve evet su an bile uyarmama ragmen buyuk harfle yazarak ( büyük harf bağırmak azarlamak demektir) destekliyorsunuz yazdıklarını.KONUYA DESTEK BANA HAKARET EDEREK Mİ VERİYORSUNUZ. BRAVO SİZE
klavyem takılı kalmış. hakaret etmek olarak mı algılanıyor. siz de kavga etmeye hazırmışsınız. iyi günlerE kadin konuya yazmis Antalya ile Istanbulu karsilastirmis . Kimseyi de asagilamamis olani söylemiş. Kompleks yapip araya girip kadına hakeret eden sizsiniz. Ve evet su an bile uyarmama ragmen buyuk harfle yazarak ( büyük harf bağırmak azarlamak demektir) destekliyorsunuz yazdıklarını.
Mersin'de yaşıyorum bende sıcaklık olarak evet çok sıcak Mersin, Antalya bu taraflar yazın 50 derece hissedilen sıcaklık tabi daha üstüde olabilir bizler aliskiniz ama siz ilk başta zorlanabilirsiniz ama daha sonra alisirsiniz Nisan dedin mi buralarin yazı başlar havalar şuan bile sıcak .Konuyu ben açtım ama biz hala aynı yerde dönüp duruyoruz...
Çok sıcak olur Mu diye de çekiniyorum , tabi ki şuan taşınmamış olmamızın asıl sebebi bu değil
Siz merkeze mi taşındınız peki
Teşekkür ederim nezaketiniz için. Başlıklarda konuları illa bambaşka yere çekenler oluyor.E kadin konuya yazmis Antalya ile Istanbulu karsilastirmis . Kimseyi de asagilamamis olani söylemiş. Kompleks yapip araya girip kadına hakeret eden sizsiniz. Ve evet su an bile uyarmama ragmen buyuk harfle yazarak ( büyük harf bağırmak azarlamak demektir) destekliyorsunuz yazdıklarını.
Rica ederim. Bir yerin eğitim seviyesi düşükse düşüktür hemen vay efendim insanları aşağılamayın!? demek çok saçma geliyor. Her sey egitim de degil tabii bu arada. Egitim , gorgu, dunya gorusu vs vs hepsi bir butun. Ben su an cok farkli bir meslek secsem de Antalyada da çalıştım aslinda turizm mezunuyum . O yüzden yazdıklarınızı tahmin edebiliyorum. Cinayet, 5 vakit namaz vs bunları zaten kaliteli insan mesaj atıp kullanmaz.Teşekkür ederim nezaketiniz için. Başlıklarda konuları illa bambaşka yere çekenler oluyor.
şöyle söyleyeyim muhakkak iyi, kaliteli insanlarda var Antalya’da. Ben turizm sektöründe çalıştığım için çevrem bu yönde oluştu. Ve gerçekten çok sıkıntılı insanlar.
örneğin bir tane kat görevlisi işe başladı. Otelin kendi bünyesinde satın aldığı kimyasal deterjanlar var. Bu hanım benim iznim olmadan evinden bir kireç çözücü getirmiş ve muslukların armatürü oksitlendi. Onları düzeltmek için bakırcıya yollatmak zorunda kaldım. Hatası bize epey tuzluya mal oldu. Bir pazar günü evimdeyken bana mesaj attı. “Ne yaptık sanki, cinayet mi işledik. Beni niye işten çıkardın. Bir de 5 vakit namaz kılıyorsun” ben de tabii bu tahrik karşısında haliyle sinirlerime hakim olamadım. Şu an mahkemeliğiz. Keza resepsiyon şefi online siteden yanlışlıkla yanda bilerek odalarımızı düşük fiyata satmış. Ben de fark edince işten çıkardım. O da dediğim gibi sosyal medyamda fake hesaplarla beni taciz etti. 1. Senemde 2 tane davam oldu. Bu insanlar Antalyalı. Şehir içi otelde çalıştığımız için sezonluk işçi değil.
ben istanbul’da farklı sektörde çalışıyordum ama iş hayatı böyle değildi. Çünkü alternatif çok. İnsanların vizyonu geniş. Eğitim seviyesi, görgüsü daha yüksek. Bende bu yaşadıklarımdan yola çıkarak böyle bir tespitte bulundum.
Mersin nasıl peki seviyor musunuz ?Mersin'de yaşıyorum bende sıcaklık olarak evet çok sıcak Mersin, Antalya bu taraflar yazın 50 derece hissedilen sıcaklık tabi daha üstüde olabilir bizler aliskiniz ama siz ilk başta zorlanabilirsiniz ama daha sonra alisirsiniz Nisan dedin mi buralarin yazı başlar havalar şuan bile sıcak .
Evet seviyorum çünkü aslende buraliyimMersin nasıl peki seviyor musunuz ?
Bence denize yakın olmak her zaman avantajEvet seviyorum çünkü aslende buraliyimçok güzel bir şehir bana göre İstanbul'a oranla uygun tabi evleri geniş tek kötü yanı sıcaklık bana göre tabi son zamanlarda artık burasıda çok kalabaliklasti göç almasindan oturu
Evet ama hangisiBalıkesir Muğla o taraflarda daha güzel bahsettiğiniz sakın kasaba tarzı yerler bulursunuz bence Antalyanin sıcağı ve kalabalığı bi düşünmek lazim