Sehir degistirmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi syns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

syns

124 ...guncel 116.5
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
3.894
8.355
358
Iyi aksamlar is nedeniyle sehir değiştireceğiz kayseriden sivas a kendimiz istedik ama korkuyorum yeni ev almistik evimi cevremi seviyorum ailem burda zorlanmam umarim

Zorlanirsin,
Ama illa kotu anlamda degil, degisiklikler zor olsa da yasami daha keyifli yapiyorlar bence. Deneyimlemek iyidir.

Kültür olarak sivas kayseri birebir zaten. Sadece sosyal yaşantı kayseride biraz daha çok o da şehrin büyüklüğünden. Çabuk alışırsınız bence.

Sivasa bir kere gittim ama col gezmemistim hangi mahallesi iyi hangi okul iyi bulmak lazim burdaki evi yeni almistik guzel ordada bunun gibi bir ev istiyorum ama kiralar yuksek gibi bakalim 2 ayda belli olur birseyler galiba

İlla ki zorlanırsınız ama ağrıdan İzmire gitmek kadar değil. Kültürel olarak çok benzer biraz daha soğuk Sivas. Ama cana yakın insanlar.
Hayırlı olsun.
Yeni ev almışken niye tayin istediniz ki ama oraya takıldım.

İlla ki zorlanırsınız ama ağrıdan İzmire gitmek kadar değil. Kültürel olarak çok benzer biraz daha soğuk Sivas. Ama cana yakın insanlar.
Hayırlı olsun.
Yeni ev almışken niye tayin istediniz ki ama oraya takıldım.
Özel sektörde esim daha iyi bir konumu olacak diye istedik insani kültürü benzer sogukmus ama baya bakslim hayirlisi olur insallahh kizim orda bire baslayacak iyi bir okul arastirmak lazim

Iyi aksamlar is nedeniyle sehir değiştireceğiz kayseriden sivas a kendimiz istedik ama korkuyorum yeni ev almistik evimi cevremi seviyorum ailem burda zorlanmam umarim
Bende 4 ay once sehir degistirdim.Hatta isteyerek severek geldiğim yere o kadar pişman oldum ki anlatamam hiç alışamadım yapamıyorum çok mutsuzum burada.

Özel sektörde esim daha iyi bir konumu olacak diye istedik insani kültürü benzer sogukmus ama baya bakslim hayirlisi olur insallahh kizim orda bire baslayacak iyi bir okul arastirmak lazim

İnşallah gönlünüzce iyi bir öğretmene denk gelirsiniz.

Back
X