Sorman bile tuhaf.Arkadaşlar benim sevdigim erkek gaziantepte yaşiyir ben ise istanbulda.. Sizce onun yanina gitsem tuhaf olur mu cunku ilk bulusmamiz olcak. Yani erkegin mi gelmesi gerekir ben cook kararsizim bana akil verincok seviyorum onu
Ne işin var canım.Arkadaşlar benim sevdigim erkek gaziantepte yaşiyir ben ise istanbulda.. Sizce onun yanina gitsem tuhaf olur mu cunku ilk bulusmamiz olcak. Yani erkegin mi gelmesi gerekir ben cook kararsizim bana akil verincok seviyorum onu
Kaşınıyosun19 yasindayim gizli gitcem.
19 yasindayim gizli gitcem.
O kendi gelmek istedi ama ben istemiyorum gelmesini benim gitmem daha iyi olr diye dusundum cunku istanbuldq gezmeyi sevmiyorum oralari cok merqk ediyorum
Aferin kızım, Gaziantep kaçıyor zaten, gittin gördün gördün. Sonra sular altında kalacak.19 yasindayim gizli gitcem.
O kendi gelmek istedi ama ben istemiyorum gelmesini benim gitmem daha iyi olr diye dusundum cunku istanbuldq gezmeyi sevmiyorum oralari cok merqk ediyorum
sonra haberlerde görüyoruz tövbe tövbe ya..bu ne rahatlık yazık değilmi ailene?2 kızım var rabbim korusun cümlesini içindede yavrularımı yapmayın böyle şeyler yaa...cahillikte bi yere kadar biraz mantık...neler görüyoruz duyuyoruz biraz düşün yavrum en azından anneni düşün....19 yasindayim gizli gitcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?