şehir dışı

cikolatag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
3
1
52
Arkadaşlar benim sevdigim erkek gaziantepte yaşiyir ben ise istanbulda.. Sizce onun yanina gitsem tuhaf olur mu cunku ilk bulusmamiz olcak. Yani erkegin mi gelmesi gerekir ben cook kararsizim bana akil verin cok seviyorum onu

Arkadaşlar benim sevdigim erkek gaziantepte yaşiyir ben ise istanbulda.. Sizce onun yanina gitsem tuhaf olur mu cunku ilk bulusmamiz olcak. Yani erkegin mi gelmesi gerekir ben cook kararsizim bana akil verin cok seviyorum onu
Sorman bile tuhaf.
Elbette onun gelmesi lazım.
Hem de ilk buluşmanız.
Eğer seni ayağına çekiyorsa bu adamdan bir halt olmaz.

Ne işin var canım.
O gelsin tabii ki! Gitsen ailenden gizli saklı mı yapıcaksın bir de?

O kendi gelmek istedi ama ben istemiyorum gelmesini benim gitmem daha iyi olr diye dusundum cunku istanbuldq gezmeyi sevmiyorum oralari cok merqk ediyorum

O kendi gelmek istedi ama ben istemiyorum gelmesini benim gitmem daha iyi olr diye dusundum cunku istanbuldq gezmeyi sevmiyorum oralari cok merqk ediyorum

Günümüz dünyasından hiç haberiniz yokmuş
Gazeteleri haberleri hiç takip etmiyor gibi haliniz var
Yahu adam ne olduğu belirsiz katil mi sapık mi
Ne cesaret maşallah

Bilmedigin bu sehre gizli ve tek basina gitmen hic mantikli değil. Buadami senelerce tanisan bile tek basina ve gizli gitmemelisin. Ya ben anlamıyorum o kadar genc kiz olduruluyor hic mi korkmuyorsunuz? Ben hergun baska sehre gidiyorum okula servisle ben bile serviste tek kalinca korkuyorum annemi arıyorum servisteyim tekim diye. Ne cesaret istanbuldan antepe gitmek

19 yasindayim gizli gitcem.
Aferin kızım, Gaziantep kaçıyor zaten, gittin gördün gördün. Sonra sular altında kalacak.
Yok canım, Bebek, Arnavutköy de gezilir mi? Napıcan sahile karşı oturup, sohbet etmeyi falan.
Git adamın ayağına sen. He bu arada gizli geldiğini de söyleki bilsin, kimse seni aramaz sormaz, orada bulamaz.
Ufak da olsa bir risk var tabi. Gidersin adam seni başkalarına teslim eder falan.
Olsun sen çoook seviyorsun ya onu, o kadarcık riski göze alırsın tabii...

19 yasindayim gizli gitcem.
sonra haberlerde görüyoruz tövbe tövbe ya..bu ne rahatlık yazık değilmi ailene?2 kızım var rabbim korusun cümlesini içindede yavrularımı yapmayın böyle şeyler yaa...cahillikte bi yere kadar biraz mantık...neler görüyoruz duyuyoruz biraz düşün yavrum en azından anneni düşün....

Cahil cesareti mi denir, ne denir bu düşünceye? Hiç yüz yüze görüşmediğin, yani aslında tanıyıp bilmediğin bir adam, yine bilmediğin bir şehir... Ne işin var Allah aşkına? Macera mı arıyorsun? Bu ülkede kadınların başına neler gelebildiği hakkında hiçbir fikrin yok mu? İlle görüşmek istiyorsan, kalkıp gelsin, bildiğin yerlerde, insanların içinde görüşün.

Ona karşı hissettiklerini sorgulayacak değilim de şuan duygularına göre değil, mantığınla, aklı başında davransan kendi yararına olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…