Şehir dışından gelicek olan kocam

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Kızlaaar ben fena tutuştum eşim 5 gündür şehir dışında iş dolayısıyla. Cumartesi akşamı gelecek. Beni çok özlemiş fakat doğum kontrol hapı kullanıyorum ve dün gece hapım bitti. 2 3 gün içinde adet olucam ve tamda eşim şehir dışından gelecek. Acaba doğum kontrol hapı alıp 1 2 gün daha kullansam gecikirmi cumartesi adet olmayayım yeter bana.. yada ne yapabilirim başka ? Yardımcı olursanız sevinirim

kocan sabretse olmuyor mu ?

Doğum kontrol hapiyla ben demedim bikere tutmadi haberin olsun kullandığım halde genede 28 gün dolunca geldi lekelenme başladı başka bi yöntem bul adet geciktirici olabilir bence

Adet geciktiriciyi 1 hafta önceden kullanmaya başlaman gerekiyor. Bir işe yarayacağını sanmam ama onu denemekten başka çaren yok sanırım. Doğum kontrol hapı ve ya başka birşeyle olacak şey değil.

Ne yapalım şimdi biz kıskanalım mı bu dıurumu fazla uzun yazmışsın ben anlamadım da

Bir tanidigim dugun gunu adet olacakti.
Doktorumu aramami istedi benden...
Biseyler kullanayim olmayim diye...
Canim doktorum ilac yuklemesin kendine kocasi bir hafta bekleyiversin demisti...
Aynisini size diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…