ayyy kırklareli miii

ben orda okudum ve evet ilk şehre gittiğimde, bu ne böyle bir avm olmaz mı bir şehirde demiştim ve son an gratisi görüp neyse ya en azından bu varmış diye kendimi avutmuştum

(avmye çok ihtiyacınız olursa edirneye saat başı otogardan kalkan servisleri var)
hatta tercihlere ne ara nasıl yazdım hiç hatırlamıyorum, sonuçlar bir açıklandı ben herkese kırıkkale diyorum. Son dk farkettik kırklareli olduğunu . ben hiç duymamıştım daha önce kırklareliyi o derece
neyse iklimine gelecek olursak; (kendi yaşadığım şehirle kıyaslıycam) kışları istanbula göre soğuk, baya kuru bi soğuğu var, atkının altından kızarırdı burnum soğuktan. yazları ise istanbul gibi
insanlarına gelince ilk sene yağmurda bir teyzenin poşetlerini taşımaya yardım ettim diye bende şemsiye olmadığını görünce elinde ki şemsiyesini bana vermişti

pazar alışverişi yaparken fazla ihtiyacım olmadığından, 3 tane biber aldığım bi esnaf, 1 poşedi ağzına kadar doldurmuştu 'öğrencisiniz yiyin bişey olmaz 'diye

oynamayı, içmeyi, çalgıyı seven insanlar kendileri. camdan akşamları müzik sesi duyarsanız şaşırmayın derim. ama öyle içip saçıp sapıtan bir tipe ben hiç denk gelmedim. sadece bir çingene mahallesi var oraya girmeyi çok önermiyolardı o zaman. ama sokakta bir çingeneyle karşılaşsanız bir sıkıntı yaşamıyorsunuz tabii ki
kırklareli merkezde oturacaksınız eğer en uğrak hatta tek yeriniz, canı sıkılınca insanın elinin altında olan en yakın yer istasyon caddesi. bu caddeyi düşük maliyetli istiklal caddesi gibi düşünün

ama karşılıklı cafelerden oluşan bir cadde. öğrenciler yerlilerden fazla gezdiğinden sanırım cafeler çok fazla.
birde yerliler, otobüslerde falan hep birbirini tanıyor selam veriyolardı birbirlerine. bu dikkatimi çekmişti. ama son yılımda öğrenci otobüslerini ayırmışlardı şuan o konuda bir değişim olmuş olabilir net bilgim yok
-hep hayalimde orada yaşamak var. gelen arkadaşlarımda ailemde bi adını duyduğumuzda özlemle anıyoruz. 39 plaka görünce gözümüzden kalp çıkıyo falan. garip bir şekilde şehir küçük olmasına rağmen kendine çekiyor.
-sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım