Şehirler arası gidiş geliş yasağı

saricivciv00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
194
68
28
30
Arkadaşlar ben şu an evimde uzakta başka bir şehirdeyim ve eşim İstanbul da kaldı yaklaşık bir aydır uzağız ve bir kızımız var benim yanımda.

Eşim nereye başvurduysa hiçbir yerden olumlu cevap alamadı beni gelip alması için ve gitmeseydin ne işin vardı deyip kavga çıkarıyor çocuğu ve beni özlüyor. Ne yapacağımı şaşırdım

bi önerisi olan var mı ? Yani ne şekil izin alabiliriz çevrenizde izin alabilen oldu mu

Kendı evıne ıkamet adresıne donenlere izin veriliyor dıye biliyorum, ben annemelere gidecektım ikamet adresım degil diye gıdemedım.
Esınız kendı evıne donecek anladıgım kadarıyla, ne sebeple verılmemıs ızın?

Ayrıca boyle olacagini nerden bileceksiniz? Su sinirini dupdururken sucsuz insanlardan çıkaranlara sinir oluyorum.
Evıme doktora gitmek ıcın geldım ve o gece yasak geldı annemlere donemedim. Nerden bilelim yasak gelecegını?
Hıc strese girmeyin bence.

Bir akrabamız evini taşımak için izin almış bir şehirden başka şehire gelip tekrar geri dönmek için. (Acil tasinmalarini gerektirecek bir durumlari yoktu, tamamen keyfi)Bence bu kadar mantıksız bir sebebe izin çıktıysa size de çıkar. Yanlış yere yanlış başvuruda bulunuyorsunuz büyük ihtimalle.

Eşim anlamıyor işte bi ay oldu Oda orada tek

Esiniz baska bir sehre gidip sizi getirme basvurusu yapiyor.

Siz basvursaniz evinize gitme basvurusu yapacaksiniz.

Ikisi farkli seyler ve ilkine gercekten gerek yok.
Benim evim İstanbul da ve eşim de İstanbul da ben başka şehirdeyim benim gitmem için de ne otobüs var ne uçak o yüzden eşimin özel arabayla gelip alması lazımm

Kaymakamlığa baş vuruyor ama dilekçe bile almıyorlar yolluyorlar.

Bu hafta kalkacakmis sanirim yasak. Polis tanıdığım öyle demişti. Ama kalkmazsa sadece ikâmet adresiniz oradaysa veya acil birndurumsa gidebiliyorsunuz.

Arkadaşlar yanlış anlamayın böyle olacağını nerden bilebilirdik falan yazıyorsunuz da bu yasak çıktığında da pandemi vardı? Tüm dünyada şehirlerarası ulaşım yasaklanmıştı türkiye yeni icat çıkarmadı ki.Tabiki beklenen bir şeydi, hepsini bırakın biz sokağa çıkma yasağı bekliyorduk. Bu geldi. Neden evinizden ayrılıyorsunuz herkes evinden çıkma derken aileye ziyarete gitmek doğru değil kusura bakmayın 1 aydan fazladır evden market harici çıkmamış evdekiler hariç kimseyi görmemiş biri olarak söylüyorum bunu ve anlayışlı davranmam çok zor malesef çünkü biz evde kalanlar gerçekten SIKILDIK. ve evde durmayanlar yüzünden daha da sıkılıyoruz. Böyle yorum yazmak istemezdim gerçekten konunuza ama

Fransa gibi 2 ay sokağa çıkma yasağı gelecek kadar büyük felaket gelse başımıza ne yapacaktınız?

Son düzenleme:
Benim evim İstanbul da ve eşim de İstanbul da ben başka şehirdeyim benim gitmem için de ne otobüs var ne uçak o yüzden eşimin özel arabayla gelip alması lazımm
Siz basvuracaksiniz ya da İstanbul'da bir özel araç bulacaksınız başka yol gorunmuyo gibi eşiniz ikameti olmayan şehir için izin alması zor malesef siz İstanbul'a gidebilirsiniz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…