- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Eşim anlamıyor işte bi ay oldu Oda orada tekKendı evıne ıkamet adresıne donenlere izin veriliyor dıye biliyorum, ben annemelere gidecektım ikamet adresım degil diye gıdemedım.
Esınız kendı evıne donecek anladıgım kadarıyla, ne sebeple verılmemıs ızın?
Ayrıca boyle olacagini nerden bileceksiniz? Su sinirini dupdururken sucsuz insanlardan çıkaranlara sinir oluyorum.
Evıme doktora gitmek ıcın geldım ve o gece yasak geldı annemlere donemedim. Nerden bilelim yasak gelecegını?
Hıc strese girmeyin bence.
Benim evim İstanbul da ve eşim de İstanbul da ben başka şehirdeyim benim gitmem için de ne otobüs var ne uçak o yüzden eşimin özel arabayla gelip alması lazımmEsiniz baska bir sehre gidip sizi getirme basvurusu yapiyor.
Siz basvursaniz evinize gitme basvurusu yapacaksiniz.
Ikisi farkli seyler ve ilkine gercekten gerek yok.
Siz neredesiniz simdi ailenizde miEşim anlamıyor işte bi ay oldu Oda orada tek
Kaymakamlığa baş vuruyor ama dilekçe bile almıyorlar yolluyorlar.Bir akrabamız evini taşımak için izin almış bir şehirden başka şehire gelip tekrar geri dönmek için. (Acil tasinmalarini gerektirecek bir durumlari yoktu, tamamen keyfi)Bence bu kadar mantıksız bir sebebe izin çıktıysa size de çıkar. Yanlış yere yanlış başvuruda bulunuyorsunuz büyük ihtimalle.
Evet ailemin yanındayımSiz neredesiniz simdi ailenizde mi
Aranızdaki problemleri halledebildiniz mi.Benim evim İstanbul da ve eşim de İstanbul da ben başka şehirdeyim benim gitmem için de ne otobüs var ne uçak o yüzden eşimin özel arabayla gelip alması lazımm
Yok ben değildim böyle bir konuyu yeni açıyorum İstanbul dan gelip beni alması lazım o oradan izin alacak ben buradan.iyi de başvurması gereken sizsiniz..
eşiniz değil.
daha öncede yazmıştım size hatırlıyorum.
kaymakamlığa gideceksiniz.
Evet sıkıntı yokAranızdaki problemleri halledebildiniz mi.
Tekse tek.Eşim anlamıyor işte bi ay oldu Oda orada tek
Siz basvuracaksiniz ya da İstanbul'da bir özel araç bulacaksınız başka yol gorunmuyo gibi eşiniz ikameti olmayan şehir için izin alması zor malesef siz İstanbul'a gidebilirsiniz amaBenim evim İstanbul da ve eşim de İstanbul da ben başka şehirdeyim benim gitmem için de ne otobüs var ne uçak o yüzden eşimin özel arabayla gelip alması lazımm
On beş gün daha yasak geldi dün itibariyleBu hafta kalkacakmis sanirim yasak. Polis tanıdığım öyle demişti. Ama kalkmazsa sadece ikâmet adresiniz oradaysa veya acil birndurumsa gidebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?