- Konu Sahibi saricivciv00
-
Internetten mi bakıyorsunuz? Acaba internete bilgileri girmiyor olabilirler mi? Internetten terminalin Telefon numarasini alip aramayi deneyebilrsiniz belki en azindan kesinligini öğrenmiş olursunuzBaktığım kadarıyla buradan ne otobüs var ne uçak var
Evet ama onu da ancak yarın yapabilirim ama deneyeceğim teşekkürlerInternetten mi bakıyorsunuz? Acaba internete bilgileri girmiyor olabilirler mi? Internetten terminalin Telefon numarasini alip aramayi deneyebilrsiniz belki en azindan kesinligini öğrenmiş olursunuz
Ben trabzonda yaşıyorum. Ve mart basından beri virüsün ülke sınırları içine gireceğini beklediğim için samsundaki ablama gitmedim. Ablam da buraya gelmedi... çünkü azıcık duyarlı bir insan gitmezdi.Evet
evet Trabzon’dayım
Mecburi bi sebepten dolayı geldim keyfe gelmedim hanımefendi.Ben trabzonda yaşıyorum. Ve mart basından beri virüsün ülke sınırları içine gireceğini beklediğim için samsundaki ablama gitmedim. Ablam da buraya gelmedi... çünkü azıcık duyarlı bir insan gitmezdi.
Illaki yasak koymaya gerek yok. Olağan-üstü bir durumda insan terbirli davranmalı.
Biz evden cikma yasağı da bekledik. O gelmedi ama başka kısıtlamalar geldi.
Yani gelmeniz sart mıydı?
Gelmemenizin daha doğru oldugunu anlamak zor mu?
Zor değil. Bize de vahiyle bildirilmedi.
Trabzona gelmiş olmanız başta trabzonda yaşayan herkesi rahatsiz eder.
Allah aşkına. Bize denileni yapalım. Lütfen ya.
Ben de yeğenlerimi aylardir görmedim. Ikidebir resimlerine bakıyorum. Ama napalim ki şartlar böyle.
Azıcık düşünceli olalım.
Valla ben yetkili olsam giriş çıkışı sadece cenaze nedeniyle esnetirim
Onun haricinde öldür Allah kimseye izin vermem.
Madem ki bu millet laftan anlamiyor.
Zordan ve cezadan illaki anlayacaktır.
Ankara dada aynen öyle terminalde izin alma yeri yapmışlar internet uzerindende basvurabiliyorsun diye duydumBaska sehirleri bilmiyorum ama bursa'da valilik terminale taşınmış, terminale gidip izin aliyorsunuz sonra sehirlerarasi yolculugunuzu yapiyorsunuz. Otobus seferleri iptal degil ama çok aza düşmüş sıklığı ve bursa'dan istanbula bilet 400 tl imiş. Diğer şehirlerde de aynı sistem olmasi gerekmez mi ki?
Insallah cozulur bir sekildeEvet ama onu da ancak yarın yapabilirim ama deneyeceğim teşekkürler
Madem trabzondasının nasıl gidebilirim bi fikriniz var mı ya da otobüslerden falan haberiniz var mı ?Ben trabzonda yaşıyorum. Ve mart basından beri virüsün ülke sınırları içine gireceğini beklediğim için samsundaki ablama gitmedim. Ablam da buraya gelmedi... çünkü azıcık duyarlı bir insan gitmezdi.
Illaki yasak koymaya gerek yok. Olağan-üstü bir durumda insan terbirli davranmalı.
Biz evden cikma yasağı da bekledik. O gelmedi ama başka kısıtlamalar geldi.
Yani gelmeniz sart mıydı?
Gelmemenizin daha doğru oldugunu anlamak zor mu?
Zor değil. Bize de vahiyle bildirilmedi.
Trabzona gelmiş olmanız başta trabzonda yaşayan herkesi rahatsiz eder.
Allah aşkına. Bize denileni yapalım. Lütfen ya.
Ben de yeğenlerimi aylardir görmedim. Ikidebir resimlerine bakıyorum. Ama napalim ki şartlar böyle.
Azıcık düşünceli olalım.
Valla ben yetkili olsam giriş çıkışı sadece cenaze nedeniyle esnetirim
Onun haricinde öldür Allah kimseye izin vermem.
Madem ki bu millet laftan anlamiyor.
Zordan ve cezadan illaki anlayacaktır.
SağolunInsallah cozulur bir sekilde
Mecburiyse eşiniz sizi “gitmeseydin ne işin vardı” diye suçlamasın o zaman, neden suçluyorMecburi bi sebepten dolayı geldim keyfe gelmedim hanımefendi.
Yok ben değildim böyle bir konuyu yeni açıyorum İstanbul dan gelip beni alması lazım o oradan izin alacak ben buradan.
Çünkü benden sebepli gitmem gerekti o yüzden sorumlusu beni tutuyorMecburiyse eşiniz sizi “gitmeseydin ne işin vardı” diye suçlamasın o zaman, neden suçluyor
Valla ben hiç şehirlerarası yolculuk yapmadım evdeyim yani sadece mantıken gidilebilir diye düşündüm. Hanfendinin kaymakam izni varmış anladığım kadarıyla yorumlardan bilemedimTrabzondan nasıl çıkacak. Onu da anlatır mısınız?
Özel izin almak için neler yapılıyor diye.
Arkadaş illaki eşinin izin almasından bahsediyor da. Onun için soruyorum
Ben şu an gitsem hemen alırım çünkü telefonda konuşup hallettim ama eşimin oradan alması lazımValla ben hiç şehirlerarası yolculuk yapmadım evdeyim yani sadece mantıken gidilebilir diye düşündüm. Hanfendinin kaymakam izni varmış anladığım kadarıyla yorumlardan bilemedim
Mecburiyse eşiniz sizi “gitmeseydin ne işin vardı” diye suçlamasın o zaman, neden suçluyor
Kavga ettikleri için gitmiş,pandemi zamanındaki mecburi sebep bu :)Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşimle kavga ettik ve ben babamın evine geldim bu süre zarfında kendime sahte bi instagram açıp onun niyetini ölçmek istedim ama bu Tuzağa düşmedi. Ve barıştık ama bana diyor ki 10 milyar para verip telefonundaki herşeyi çıkarttıracağım telefonum iPhone 11 sizde bu mümkün müdür silsem dahil daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ? İntagram hesabını komple sildim bu arada
Gerçekten hayat memat meselesiymişKavga ettikleri için gitmiş,pandemi zamanındaki mecburi sebep bu :)
Boşversene canım baksana kadin daha kocasının yanına gitmenin derdinde.bunlara laf anlatılmaz.Arkadaşlar yanlış anlamayın böyle olacağını nerden bilebilirdik falan yazıyorsunuz da bu yasak çıktığında da pandemi vardı? Tüm dünyada şehirlerarası ulaşım yasaklanmıştı türkiye yeni icat çıkarmadı ki.Tabiki beklenen bir şeydi, hepsini bırakın biz sokağa çıkma yasağı bekliyorduk. Bu geldi. Neden evinizden ayrılıyorsunuz herkes evinden çıkma derken aileye ziyarete gitmek doğru değil kusura bakmayın 1 aydan fazladır evden market harici çıkmamış evdekiler hariç kimseyi görmemiş biri olarak söylüyorum bunu ve anlayışlı davranmam çok zor malesef çünkü biz evde kalanlar gerçekten SIKILDIK. ve evde durmayanlar yüzünden daha da sıkılıyoruz. Böyle yorum yazmak istemezdim gerçekten konunuza ama
Fransa gibi 2 ay sokağa çıkma yasağı gelecek kadar büyük felaket gelse başımıza ne yapacaktınız?
İstanbuldayım, size katılıyorum burayı açıp hurra her yere yayılmasına izin vermemeliler asla. Hadi istanbulda insan çok ama imkanlar da çok. Küçük şehirlerde insanlar çok daha fazla zorlanır hastalık yaygınlaşırsaBoşversene canım baksana kadin daha kocasının yanına gitmenin derdinde.bunlara laf anlatılmaz.
1 aydır ayrı olduğuna göre salgın başladığında gitmiş demek ki. Zaten böyle tipler yüzünden çekiyoruz bu çileyi.
Umarım istanbula giriş çıkış yıl sonuna kadar acilmaz.vaklarin yüzde 60 i orada.
İnsanların bu rahatlığı beni çok şaşırtıyor gerçekten.İstanbuldayım, size katılıyorum burayı açıp hurra her yere yayılmasına izin vermemeliler asla. Hadi istanbulda insan çok ama imkanlar da çok. Küçük şehirlerde insanlar çok daha fazla zorlanır hastalık yaygınlaşırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?