Şehirler arası gidiş geliş yasağı

Izin vermiyorlar diye şikayet edeceğinize dönüp bi düşünün benim ne isim vardı pandemi zamanı annemin yanında diye . Valla çokta iyi yapıyor izin vermemekte devlet bence sizede vermemeli izin, 1 ayı geçmiş virüs çıkalı siz normal günmüş gibi "eve gideyim yeter sıkıldım burda" modundasınız

Bir buçuk ay oldu bu yeni bir şey değil.

Lütfen böyle şeyleri çocuk oyununa çevirmeyin.

Keşke böyle durumlarda izin çıkmasa gittiniz keyfiniz geçti şimdi dönmek istiyorsunuz.
Lütfen giden dönmesin.

Cok acil bir durumunuz yok gibi, umarim izin alamazsiniz ve herkes su anki yerinde kalir yasak iptaline kadar.
12 saatli yolu esiniz gelip gidene kadar kac kisi ile temas edecek,
ne anlami kaliyor o zaman bu yasaklarin, Istanbuldaki adam Trabzona kadar virusledikten sonra.

Aynen çok iyi yapılmış izin verilmemekle. Zaten böyle böyle eften püften şeyler icin izin verilse yasağın ne anlamı kalır

1.5 ay oldu cocuklarimi gormuyorum ama özlem vb seyleri bahane edecek durumda degiliz şu an. Zor bir donemden geciyoruz, mızmızlanmak durumunda degiliz malesef. Herkes guclu olmali, hele hele koca bir adamin mıziklanması cok anlamsiz. Bence yemek yapmak falan zor gelmis esinize.

Bziim bir arkadaş var erkek instgramda gördüm istanbulda oturuyordu köyümüze gelmiş eşiyle çocuğuyla .Nasıl geldi neyi bahane ettti bilmiyorum.

Noktası virgülüne katılıyorum. Komşularımda her gün misafir var. Çıldırmak üzereyim. Zorunlu market alışverişi dışında çıkmazken insanların keyfî gezmelerine tahammül edemiyorum. Gerçekten ailemi, dostlarımı çok özledim. Her geçen gün tedbirlere uymayan insanlardan daha da nefret eder oldum.

Vay be kadına bak. Eşiyle kavga ettiği için İstanbul'dan Trabzon'a gidiyor. Kolay da değil he yaklaşık 1200 km

Ben de valla,ben annemi 4,5 aydır görmüyorum. 10 günde bir markete gidiyorum. Millet tatil yapar gibi geziyor

Şikayet edin. Cepten 3000 çıkınca bir daha kabul etmezler misafir.

Şikayet edin. Cepten 3000 çıkınca bir daha kabul etmezler misafir.
Bizim bi akrabayi uyardık 5 yaşında ve 1 yaşında ki çocuğu ile her haftasonu kayınvalidesine gidiyordu yasak diye ne yasağı ya boşversene hani ceza yiyen mi var diyor . Çocukları arabada yatırıyormuş polis gormesin diye ınş yakalanırsa cezayı yer görür ağzını gevşeye gevşeye yok yaaa ne cezasi demeyi

Bizim arkadaşlar yemiş iki hafta önce evde misafirle basılmışlar. Misafirlere de bunlara da 3’er bin geçirmiş polis.

Bizim arkadaşlar yemiş iki hafta önce evde misafirle basılmışlar. Misafirlere de bunlara da 3’er bin geçirmiş polis.
Cezalar bile bazılarını engelleyemiyor. Dün tv de gösteriyordu Adana da çocuğa ceza yazıyor polis niye ciktin diye soruyorlar ceza yemek için diyor Ne kadar yedin diyor önemli değil kaç yazarsa yazsın gibi biseyler söylüyor

Durduk yere sinirim bozuldu.

Siz esinizle kavga edip fake instagram hesaplari açıp onu işletirken ve istanbuldan kalkip trabzona gitmisken farkinda misiniz insanlar nelerle uğrasiyor? Hic saglik calisani tanidiğiniz da mi yok ne sartlarda calisiyolar bilmiyorsunuz.

Ben gittigimde pandemi yoktu diyenler de tuhaf geliyor bana, kendinizi ve çevrenizdekileri korumak mutlaka devletin sınırlandırmasıyla mı olacak? Bu hastalik Çin'de patlak verdiğinde ve insanların nasıl öldüğünü gördüğümüzde yani yaklasik olarak Ocak ayından itibaren hepimizin önlem alması lazımdı.

Hala hicbir seyin farkinda degilsiniz eşinizin sizi gelip almasindan bahsediyorsunuz. Gelebileceginden de o kadar eminsiniz ki kaymakamliga izni sormussunuz ama ulasim nasil oluyor sormamissiniz bile. Acip bir otobus firmasini, terminali,
havaalanini aramamissiniz. Uygun olduğunuz günleri, saatleri söyleyin ben ariyip organize ediyim isterseniz.

Eşiniz de sizi özlediğinden falan çağırmıyor, hem kendisine bakacak birini ariyor hem de telefonunuzu alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…