- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Bu olayı da cozdun sırada ne var.Kavga ettikleri için gitmiş,pandemi zamanındaki mecburi sebep bu :)
Mecburi bi sebepten dolayı geldim keyfe gelmedim hanımefendi.
Aynen çok iyi yapılmış izin verilmemekle. Zaten böyle böyle eften püften şeyler icin izin verilse yasağın ne anlamı kalırIzin vermiyorlar diye şikayet edeceğinize dönüp bi düşünün benim ne isim vardı pandemi zamanı annemin yanında diye . Valla çokta iyi yapıyor izin vermemekte devlet bence sizede vermemeli izin, 1 ayı geçmiş virüs çıkalı siz normal günmüş gibi "eve gideyim yeter sıkıldım burda" modundasınız
Noktası virgülüne katılıyorum. Komşularımda her gün misafir var. Çıldırmak üzereyim. Zorunlu market alışverişi dışında çıkmazken insanların keyfî gezmelerine tahammül edemiyorum. Gerçekten ailemi, dostlarımı çok özledim. Her geçen gün tedbirlere uymayan insanlardan daha da nefret eder oldum.Arkadaşlar yanlış anlamayın böyle olacağını nerden bilebilirdik falan yazıyorsunuz da bu yasak çıktığında da pandemi vardı? Tüm dünyada şehirlerarası ulaşım yasaklanmıştı türkiye yeni icat çıkarmadı ki.Tabiki beklenen bir şeydi, hepsini bırakın biz sokağa çıkma yasağı bekliyorduk. Bu geldi. Neden evinizden ayrılıyorsunuz herkes evinden çıkma derken aileye ziyarete gitmek doğru değil kusura bakmayın 1 aydan fazladır evden market harici çıkmamış evdekiler hariç kimseyi görmemiş biri olarak söylüyorum bunu ve anlayışlı davranmam çok zor malesef çünkü biz evde kalanlar gerçekten SIKILDIK. ve evde durmayanlar yüzünden daha da sıkılıyoruz. Böyle yorum yazmak istemezdim gerçekten konunuza ama
Fransa gibi 2 ay sokağa çıkma yasağı gelecek kadar büyük felaket gelse başımıza ne yapacaktınız?
Bence devlet izin vermemekte haklı. Tekrar kavga etseler bu kez Trabzon’a nasıl dönerim konusu açılacakÖlüm kalım meselesiymiş gerçekten
Bence devlet izin vermemekte haklı. Tekrar kavga etseler bu kez Trabzon’a nasıl dönerim konusu açılacak
Vay be kadına bak. Eşiyle kavga ettiği için İstanbul'dan Trabzon'a gidiyor. Kolay da değil he yaklaşık 1200 kmVirüs bile durduramamış şu her kavgada evi terk edenleri, vay be. Bugün başka bir konuda da vardı 500 km ötedeki annesine gidecekti tartıştıkları için başka birisi.
Eşinden şiddet görmediyse hiçbir geçerli neden yok şu durumda evi terk etmek için. Boşanmayıp barıştıklarına göre o tarz ciddi bir durum da söz konusu değil demek ki. Böyleleri sonrasında tıpış tıpış eve dönünce nasıl hissediyor acaba
Ben de valla,ben annemi 4,5 aydır görmüyorum. 10 günde bir markete gidiyorum. Millet tatil yapar gibi geziyorNoktası virgülüne katılıyorum. Komşularımda her gün misafir var. Çıldırmak üzereyim. Zorunlu market alışverişi dışında çıkmazken insanların keyfî gezmelerine tahammül edemiyorum. Gerçekten ailemi, dostlarımı çok özledim. Her geçen gün tedbirlere uymayan insanlardan daha da nefret eder oldum.
Noktası virgülüne katılıyorum. Komşularımda her gün misafir var. Çıldırmak üzereyim. Zorunlu market alışverişi dışında çıkmazken insanların keyfî gezmelerine tahammül edemiyorum. Gerçekten ailemi, dostlarımı çok özledim. Her geçen gün tedbirlere uymayan insanlardan daha da nefret eder oldum.
Bizim bi akrabayi uyardık 5 yaşında ve 1 yaşında ki çocuğu ile her haftasonu kayınvalidesine gidiyordu yasak diye ne yasağı ya boşversene hani ceza yiyen mi var diyor . Çocukları arabada yatırıyormuş polis gormesin diye ınş yakalanırsa cezayı yer görür ağzını gevşeye gevşeye yok yaaa ne cezasi demeyiŞikayet edin. Cepten 3000 çıkınca bir daha kabul etmezler misafir.
Bizim arkadaşlar yemiş iki hafta önce evde misafirle basılmışlar. Misafirlere de bunlara da 3’er bin geçirmiş polis.Bizim bi akrabayi uyardık 5 yaşında ve 1 yaşında ki çocuğu ile her haftasonu kayınvalidesine gidiyordu yasak diye ne yasağı ya boşversene hani ceza yiyen mi var diyor . Çocukları arabada yatırıyormuş polis gormesin diye ınş yakalanırsa cezayı yer görür ağzını gevşeye gevşeye yok yaaa ne cezasi demeyi
Cezalar bile bazılarını engelleyemiyor. Dün tv de gösteriyordu Adana da çocuğa ceza yazıyor polis niye ciktin diye soruyorlar ceza yemek için diyorBizim arkadaşlar yemiş iki hafta önce evde misafirle basılmışlar. Misafirlere de bunlara da 3’er bin geçirmiş polis.
Şöyle ki şu an ayrı şehirlerdeyiz tekrar evime döndüğümde telefonumu alıp baktıracakmış telefon olmadan bakmıyorlarmış böyle bir şeye sadece o değil kimle ne konuştum ne mesajlaştım hepsine bakacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?