İyi geceler arkadaşlar. Doğup büyüdüğüm şehirden lise bittikten sonra taşınmak zorunda kaldık ondan çok çok daha küçük bir ile. Daha sonra ben üniversiteyi kazanıp başka bir şehire gittim. Orada 2. dönem hep maddi hem manevi sorunlardan bırakıp geldim. Sonra ailemin ısrarıyla geri döndüm. Evet normalde mutluyum Allaha şükür öyle ölücek bir derdim yok ama bana artık bu şehirlere bölünmek o kadar çok zor geliyor ki tahmin edemezsiniz. Ailem adını bile duymak istemediğim şehirde, erkek arkadaşım,can dostum dediklerim, arkadaşlarım doğup büyüdüğüm şehirde, okulum bambaşka bir şehirde. Ben okul tatile girsin evime döneyim artık diye hiç mutlu olamıyorum çünkü orada da yalnızım burada da. O kadar çok sıkılıyorum ki erkek arkadaşıma sarıyorum o arkadaşıyla dışarı çıktığında o ne güzel geziyor ben burada yalnızım diyorum. Ona anlattığımda çok basit bir sorun gibi geliyor ama yaşayan benim ve hiç öyle değil. Bana önerileriniz var mı ben ne yapabilirim? Kendim mutsuz olduğum gibi başkalarını da mutsuz etmek istemiyorum. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.