ben de doğru bulmadım ama ne biliyim o anne ve babanın da tvlere çıkıp paramız da paramız diye rezalet çıkarmasından da rahatsız oldum..
adam ölmüş herkes para peşinde..
Televizyona mı çıktılar? İzlememiştim. Evet vicdanen sanki almaması gerekiyor, ama diğer taraftan eşi öldüğü için nafaka boşanma tazminatı vb alamayacak belki. Çok karışık bir durum.
ben de doğru bulmadım ama ne biliyim o anne ve babanın da tvlere çıkıp paramız da paramız diye rezalet çıkarmasından da rahatsız oldum..
adam ölmüş herkes para peşinde..
evet o da var belki adam çatır çatır dövdü kız ondan boşanma davası açtı.
bi de kim 2 ayda yuvasını dağıtmak ister ki?
belli ki geçerli bi sebebi var bilemeyiz.
bi de o açıdan bakmak gerek.
Paramız paramız demiyorlar da o parayı saçma sapan bir kadının kim bilir kimle nerde yicek olması kanlarına dokunmuş ve haklılar.
Evlenmeden önce nasıl yaşıyorsa öyle yaşasın çocuk yok bir şey yok. Beni döven adamın parasını ne yapayım.
bu sizin kendi görüşünüz.o zaman aldatan aldatsın, döven dövsün, öldüren öldürsün bunların bi bedeli yoksa tazminat neden var?
Hayır adam hayatta olsa açsın tazminat davasını alsın parasını belki de mahkeme sonucundan ötürü para kıza yatmıştır. Belki haberde eksiklik vardır bilemeyiz. Ortada kanıtlanmış bir suç yok. Ölmüş bir adam var ve sadece 2 ay evli kalmışsın.
Hayır adam hayatta olsa açsın tazminat davasını alsın parasını belki de mahkeme sonucundan ötürü para kıza yatmıştır. Belki haberde eksiklik vardır bilemeyiz. Ortada kanıtlanmış bir suç yok. Ölmüş bir adam var ve sadece 2 ay evli kalmışsın.
zaten anlaşmalı boşanma olsa mahkeme 1 ayda boşuyor.
bu kadar uzun sürdüğüne göre karşılıklı talepler olmuş belli ki.
Mahkeme sonuçlanmamışsa yine alamaz. Bir de cenazesine bile gitmemiş. İnsan düşman olsa gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?