Şehit tazminatı

İnsan hayatı gazete satırlarından ibaret değildir.Kimin ne yaşadığını bilemeyiz.Kendi başımıza da ne geleceğini bilemeyiz.Biz vicdan mahkemesi değiliz.O yüzden kimsenin vicdanını sorgulamakta haddimiz değil.Hele de tanımadığımız bilmediğimiz kişilerin.Yargılamakta vicdansızlıktır.

aynen.
kaldı ki konu çok hassas bir konu.
tamamen ailenin ve eşin arasında çözülmesi gereken bir konu.
buraya taşımak hoş olmamış kesinlikle

Kadinin bosanma davasi acmasinin sebebi kaynanasiymis. Diger elti de ayni sebepten bosanma davasi acmis. Ayni evde yasadiklari icin baya zulum etmis o yuzden severek ayrilmaya karar vermis. Zaten anne baba da para almis. Paranin tamamini almak icin yildirmak amaciyla bu haberleri yapmislar. Kadinin soyledigi bu. Zaten bence de kimse hele hele bir kadin 2 aylik evliligini cani burnuna gelmeden bitirmez. Cektigi zulumlerin karsiligi olsun.

Bunu tartışmanın yeri burası değil. Siyasette konu var oraya gidebilirsiniz.

Mune @Margarikotin

Hicbir kadın yuvasını durup dururken dağıtmaz. Ki gazetede okudum kadın neler yasamıs.

aile paragöz olmasaydı 7si cıkmadan para peşinde kosmazdı.

Ben kki tarafi da normal görmedim acikcasi. Yani kimbilir ne oldu ne gecti aralarinda yani biz bilmeden kimseyi sucliyamayiz diye düsünüyorum. Belki bu adam karisini tecavüz etdi de aileler zorla evlendirdi belki adam karisini ilk ayinda aldatdi. Neler neler var burada neler okuyoruz. Ama 2 ay süren bir evlilik den sonra 2 sene davanin sürmesi cok uzun. Belkide o kadin bildigin yüzsüz paraci. Bilemeyiz yani. Cok zpr bir durum gercekten. O sehit annesinin tv ye cikmasini da tuhaf buldum. Burafa ne kaynanalari glrüyoruz ne damatlari. Ama kadinin cenazeye gelmesini tuhafladim annenisin de para icin tv ye cikmasini. Ölünün arkasindan yazik gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…