• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehre inen domuzu linç ettiler

İnanırım ben bir kere sesiniduydum depar ata ata kaçtım :KK70:
Ama keşke herkes sen gibi olsa pinkpin :KK68:

Ahahaha ben o durumu demir kapının dibine çöktüğüm esnada kapının öbür tarafında burnumun dibinde aniden domuz bittiği bi kaç sefer yaşadım :KK48: çok güzel bi heyecanı var biz resimde görünen demir kapıya güveniyoruz amma velakin onu da aşma kabiliyetleri varmış kendilerinin :KK17:

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için ve evet keşke herkes insan hayvan ayırmadan yardıma muhtaç olan her canlıya elinden geldiğince destek olabilse ama Türkiye'de nerdeeee :KK14:

Ahahaha ben o durumu demir kapının dibine çöktüğüm esnada kapının öbür tarafında burnumun dibinde aniden domuz bittiği bi kaç sefer yaşadım :KK48: çok güzel bi heyecanı var biz resimde görünen demir kapıya güveniyoruz amma velakin onu da aşma kabiliyetleri varmış kendilerinin :KK17:

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için ve evet keşke herkes insan hayvan ayırmadan yardıma muhtaç olan her canlıya elinde geldiğince destek olabilse ama Türkiye'de nerdeeee :KK14:

ben de kedi köpekleri beslemekle, sığınak yapmakla yetinebiliyorum buraya domuz inmiyor :p

gerçekten zıplayabiliyor muymuş domuzlar o kadar :KK57:

ben hep hantal olarak düşünmüştüm onları :KK53:

ben de kedi köpekleri beslemekle, sığınak yapmakla yetinebiliyorum buraya domuz inmiyor :p

gerçekten zıplayabiliyor muymuş domuzlar o kadar :KK57:

ben hep hantal olarak düşünmüştüm onları :KK53:

Zıplayabiliyorlarmış demir kapıyla neredeyse eşdeğer yükseklikte duvardan bi kaç sefer yukarı doğru atladıklarını gördüm :KK51:

ben bakamadim videoyaya ama sizlerin anlatmalarinizla tahmin edebiliyorum. Yokmuydu bir veteriner birisi yani neticede insanlara zarari olmayan hayvanciklar yaaa...illaki dediginiz gibi uzaktan okla anestezi verilip baygin halindeyken tekrar ormana birakabilirlerdi. Aklima kizilderililerin bir atasözü geldi : Son agac kesildiginde, son nehir kurudugunda, son balik avlandiginda...iste o zaman paranin yenmedigini anlayacaksiniz!
Insanlar, doganin en büyük düsmani!

Offf geçen akşam bunun videosunu seyrettim ağladım resmen...
Bu kadar insanın işi gücü yok mu yaaa, hayvancağız açlıktan gelmiştir oralara....
Çok yazık, çağır yetkilileri yolunu şaşırmış domuz yavrusu var de, onlar uyutup doğaya salsınlar; öldürmek mi çözüm, birde kovalayarak işkence yaparak... Kahraman(!) oldular hepsi....

Kuşadası Milliparka belli bir saattten sonra domuzlar gelir yiyecek aramaya, hiçbirimiz korkmayız, dertleri sadece yemektir. Hele bazen boy sırasına geçerler, hoşumuza gider onları izlemek. Hiçbir zaman elimize taş alıp atmak gelmez aklımıza, seyri güzeldir..

haber ilk ekrana çıktığında miğdem bulanmıştı ıyy iğrenç dedim devamını izleyincede asıl insanlardan tiksindim .. yazıklar olsun bide dalga geçiyolar. fotoğrafımı çek çek diye.

suriyede eşeğin kafasına benzin döküp yakanları, kafası yanan hayvancağızın acı içinde sağa sola koşturduğunu büyük bir keyif ve coşkuyla izlediklerini gördükten sonra anladım ki bu coğrafyanın insanı hiçbirşeyi haketmiyor. Bu olay çok daha hafif geldi. İnsanlar şerefsizlikte çıtayı sürekli yukarı taşıyorlar çünkü.

suriyede eşeğin kafasına benzin döküp yakanları, kafası yanan hayvancağızın acı içinde sağa sola koşturduğunu büyük bir keyif ve coşkuyla izlediklerini gördükten sonra anladım ki bu coğrafyanın insanı hiçbirşeyi haketmiyor. Bu olay çok daha hafif geldi. İnsanlar şerefsizlikte çıtayı sürekli yukarı taşıyorlar çünkü.
sen ciddimisin

facebookta biri paylaşmış bunlar insan mı diye. Videoyu açtım eşeği yere yatırmışlar ben de kafasını kesecekler sandım bi baktım kafasına bidonla bir şeyler döküyorlar birden biri çakmağını bi çaktı ve eşeği serbest bıraktılar hayvan sağa sola koşuyor kafası alev içinde bunu yapanlar da bağırıp gülüyorlar. Daha fazlasını izleyemedim.

facebookta biri paylaşmış bunlar insan mı diye. Videoyu açtım eşeği yere yatırmışlar ben de kafasını kesecekler sandım bi baktım kafasına bidonla bir şeyler döküyorlar birden biri çakmağını bi çaktı ve eşeği serbest bıraktılar hayvan sağa sola koşuyor kafası alev içinde bunu yapanlar da bağırıp gülüyorlar. Daha fazlasını izleyemedim.
ne garip şeyler oluyo . noluyo yaa

Ben de bir grup yaratığın, bir sıpayı köprüden kayalıklı bir yere atarak eğlendiklerini görmüştüm bir videoda. Hayvan kayalıklara çarpıp suya kapılıp gidiyordu. Bununla nasıl eğlenebilir bir insan anlayamıyorum.

Ben de bir grup yaratığın, bir sıpayı köprüden kayalıklı bir yere atarak eğlendiklerini görmüştüm bir videoda. Hayvan kayalıklara çarpıp suya kapılıp gidiyordu. Bununla nasıl eğlenebilir bir insan anlayamıyorum.
hatırladum onları :KK43: Allahın belası pislikler

hayvanın ağzını bağlıyorlar birde allahın belaları sizi o dişleriyle parçalasaydı keşke minicik hayvana 30 kişi saldırıyor siz adam mısınız

Samsun'un Canik ilçesinde "bu kadarı da olmaz" denen görüntüler yaşandı.

İlçedeki ormanlık alanda avcılardan kaçan bir yaban domuzu kent merkezine indi. İlçede domuzu fark eden onlarca kişilik kalabalık bir grup hayvanı taş ve
sopalarla linç etti.

http://www.milliyet.com.tr/sehre-inen-domuzu-linc-ettiler-gundem-2000612/
bu ne ki biz İstanbul un göbeğinde yaşıyoruz. geçen hafta komşumuzun köpeği mahalleden birini ısırdı diye adam 6-8 kişi topladı sopalarla gece 02:30 da köpeği dövmeye geldiler. pencereden bir baktım ki korktum kafamı geri çektim içeri

bende mi bir gariplik var anlamıyorum böyle şeyler görünce içimden bu dünyada yaşamak gelmiyor. bunlar insan sa ben neyim diyorum kendime . bir yerde bir şeyler yanlış çözemiyorum

Back
X