Bisküvi - Kurabiye Tarifi şeker hamurlu kurabiyeler....

bsr61

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
58
0
16
İstanbul
şeker hamurlu, rengarenk, çok güzel kurabiyeler yapıyolar,hamuru kurabiye piştikten sonra mı ?yapıştırıyolar nasıl yapıştırıyolar? acaba bilen varsa cevap yazsın lütfen aradım aradım bulamadım:(

piştikten sonra yapıştırılıyorlar canım ister bal ile istersen biraz nişasta ve suyu karıştırıp tutkal gibi yaparak

internetten şeker hamuru diye araştır gramlık veya kiloluk halde bulabilirsin ticaret için mi kendin içinmi bakıyorsun?

bende pişmiş kurabiyenin üzerine su veya bal sürüp(ince bir fırcayla) öyle yapıştırılıyor diye biliyorum. eğer ticaret için bakıyorsan kendin yapmayı öğrenmeni tavsiye ederim hem işin pratiğini öğrenmiş olursun hemde o paraya malzemelerini alırsın daha karlı diye düşünüyorum internette tarifleri var. bi bak derim

bende pişmiş kurabiyenin üzerine su veya bal sürüp(ince bir fırcayla) öyle yapıştırılıyor diye biliyorum. eğer ticaret için bakıyorsan kendin yapmayı öğrenmeni tavsiye ederim hem işin pratiğini öğrenmiş olursun hemde o paraya malzemelerini alırsın daha karlı diye düşünüyorum internette tarifleri var. bi bak derim

tşkler melis dediğin gibi internetten tarif buldum ve yaptım çokta güzel oldu şimdi araç gereçleri alıp yapıcam burda da paylaşıcam inşallah...

pastacılık çok popüler olmaya başladı, ben de aldım malzemeleri, kolları sıvayacağım, arkadaşımın bebeğinin 1. yaş günü,herşeyiyle ben organize ediyorum, bir kere ben yapıcam sen birşeye karışma dedim ama demez olaymışım, çok zor işe giriştiğimi farkettim, hadi hayırlısı

şeker hamuru ile kurabiye yapmak gerçekten çok meşakkatli bir iş. başta zor oluyor. öğrenince ama çok keyifli. bu arada nasıl işi ticaretine döküyorsun yani satacak yeri nerden buluyorsun? ben de satmak istiyorum da.

şeker hamuru ile kurabiye yapmak gerçekten çok meşakkatli bir iş. başta zor oluyor. öğrenince ama çok keyifli. bu arada nasıl işi ticaretine döküyorsun yani satacak yeri nerden buluyorsun? ben de satmak istiyorum da.

bende malzemeleri aldım yapıcam inşallah yakın zamanda bu ara cenaze işlerinden dolayı aksama oldu da...yapıp resimlerini çekicem internetten ilan vericem, dursun yayında bi arayan olabilir:) ,tanıdığım arkadaşlarıma hediye götürüp bunlardan yapıp sattığımı söylicem bana müşteri bulabilirler ,olabilirler..vs...:D

bende malzemeleri aldım yapıcam inşallah yakın zamanda bu ara cenaze işlerinden dolayı aksama oldu da...yapıp resimlerini çekicem internetten ilan vericem, dursun yayında bi arayan olabilir:) ,tanıdığım arkadaşlarıma hediye götürüp bunlardan yapıp sattığımı söylicem bana müşteri bulabilirler ,olabilirler..vs...:D

inşallah olur satış yaparsın, kolay gelsin paylaş yapınca mutlaka :) bu arada başın sağolsun canım.

bunlar şimdi yapıp sattıklarım....
İstanbul dışı sipariş gelmiyordur herhalde demi ? ben Antakya'da oturuyorum da burada internetten siparişinden alan olur mu emin değilim. istanbulda müşteri daha kolay bulunur sanırım.

inşallah olur satış yaparsın, kolay gelsin paylaş yapınca mutlaka :) bu arada başın sağolsun canım.

tşk ederim canım..istanbul dışı olmadı hiç sipariş ama kurabiyalerde olur mu bilemicem..her yerde alıcı bulunabilir bence çek fotoyu koy nete bişey kaybetmezsin belki arayan olur...

tşk ederim canım..istanbul dışı olmadı hiç sipariş ama kurabiyalerde olur mu bilemicem..her yerde alıcı bulunabilir bence çek fotoyu koy nete bişey kaybetmezsin belki arayan olur...

evet denemekte fayda var. o siteye de yemek konduğunu bilmiyordum bi şansımı deneyim :) allah sana da bol kazançlar versin canım :)

İşte yeni imalatlarım şeker hamurlu kurabiyelerim,sipariş vermek isteyen varsa kk üyelrine özel indirim tanesi sadece 1 TL.Birazdan resim yükleyeceğim...

Eklentiler

• $47354_476508745734470_622246374_n.webp
    $47354_476508745734470_622246374_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 85
  • $430235_328530897198923_567211972_n.webp
    $430235_328530897198923_567211972_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 97
hanımlar anneler günü yaklaşıyor artık annenize kurabiyelerden güzel buket götürmek istemez misiniz yorumlarınızı bekliyorum kk üyelerine özel indirimim vardır.Sağlıcakla kalın..

Back
X