Şeker hastalığıyla ömür boyu yaşam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Şeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
iğne aman aman acıtmıyor ama bıktım. Bunun rutinim olmasından hiçbir zaman geçmeyecek olmasından delik deşik olmaktan bıktım.
Çok güzel bir hayatım olsa bu uğurda yaşadığım bir tatsızlık gibi görürdüm. Ama b.k gibi bir hayatım var.
Bitmeyen çile yapmışlar adını diyabet koymuşlar

Şeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
iğne aman aman acıtmıyor ama bıktım. Bunun rutinim olmasından hiçbir zaman geçmeyecek olmasından delik deşik olmaktan bıktım.
Çok güzel bir hayatım olsa bu uğurda yaşadığım bir tatsızlık gibi görürdüm. Ama b.k gibi bir hayatım var.
Ne var ki küçücük çocuklarda bile diyabeti var
Halinize şükretdin

Beterin beteri var bu isyan hiç iyi değil

Geçmiş.olsun

Ne var ki küçücük çocuklarda bile diyabeti var
Halinize şükretdin

Beterin beteri var bu isyan hiç iyi değil

Geçmiş.olsun
Sağolun. inanin insan cocukken daha güçlü oluyor.Cocukken ne olduğunu anlamiyordum.dirayetliydim. iğneden sonra verdikleri dondurma oyuncak bile avutuyordu.
Henüz yaşanmışlıklar birikmedigi için daha katlanilirdi.
Herkesin derdi var. Benimki pürüzsüz hayat isteği biraz zayıflık biliyorum

Ama böyle olmaz ki isyan ediyorsunuz..

Halinize şükür edin daha nice kötü hasta insanlar var. Şu mübarek günlerde Dua edin Allah'a sığının..
Öyle kanser hastaları var,ağır cerrahi işlemlerden geçenler ,ağır engelliler var.
Sağlık çok kıymetli.

3 yaşından beri eklem romatizması hastayım o ağrıları anlatamam el ve ayaklarımda şekil bozukluğu oldu ne çocukluğum nede okul yıllarım diğer çocuklar gibi geçti nede genç kızlığım normal geçti hastalığım önümde kocaman acı bir gerçek evlendim 2 ay sürdü sadece anlatıcaklarım bu kadar.

Diyabet hayatinizi etkileyen bisey değil ki. Hatta diyabete uygun beslenirseniz gayet saglikli yasarsiniz. Bir yakinim diyabet hastasi bebekliginden beri neredeyse...
Hiç hayatina engel bir durum olmadi ignesi zaten minicik, incecik bisey. Gayet mutlu ve bebek bekliyor.

Bende tip 1 dm yim sizi coook öpüyorum. Zor ama düzenli olunca herşey güzel olacak ben inanıyorum sizde inanın. Birde diğer meseleler icin herşey umarım yoluna girer sağlıklı güzel bir ömrünüz olur inşallah. ❤

Bende tip 1 dm yim sizi coook öpüyorum. Zor ama düzenli olunca herşey güzel olacak ben inanıyorum sizde inanın. Birde diğer meseleler icin herşey umarım yoluna girer sağlıklı güzel bir ömrünüz olur inşallah. ❤
Teşekkür ederim güzel temennin için

Ah canım Allah şifa versin kayinvalidem de 30 senedir şeker hastası hergun iğneleri var oda bıktı kadin kaç senedir var sende şifa Allah'tan canım Allah bir an önce sifani versin. Şekerin sürekli düşüp cikarmi

Zor yani gözümün önünde örnek olduğu için ama napalim Rabbim beterinden korusun öyle düşün en azından iğnesi ilacı var öyle teselli et kendini zor ama yapicak bişey yok.benimde göbeğim dusuyo düşün 24 saat basım ağrır bunun çaresi de yok mesela bugünüm mahvoldu ama yapacak bsieyim yok oda Allahtan

Zor yani gözümün önünde örnek olduğu için ama napalim Rabbim beterinden korusun öyle düşün en azından iğnesi ilacı var öyle teselli et kendini zor ama yapicak bişey yok.benimde göbeğim dusuyo düşün 24 saat basım ağrır bunun çaresi de yok mesela bugünüm mahvoldu ama yapacak bsieyim yok oda Allahtan
imtihan diyip geçiyorum. Ama bazen insanın sabrı tükeniyor. Yoksa her gün ağlayıp sızlayarak ömür zaten geçmiyor

Babanem 60 yaşlarındayken şeker hastalığını yenmişti şuan 87 yaşında o gün bugündür şeker çıkmıyor. Doktor bile şaşırmıştı. Nasıl yendi fikrimiz yok. Bu rahatsızlıkta sanırım en etken şey karaciğere iyi bakmak ve onarılması için yardımcı olmak. Zira biz karadenizliyiz. Sanırım beslenmeyle çözüldü. Ve hareketle

Size kocaman bir ❤ birakiyorum.

O cok guzel hayati kim arzulamiyor ki? Hepimizin turlu turlu dertleri var buna engel olan.

Hayat iste. Illa bir yerden can yakiyor iste.

Var olan ve kontrol edemeyeceginiz seylerle mucadeleyi birakin ve enerjinizi olabileceklere verin.

Sevgili arkadaşlar, bende tip 1 diyabetli bir birey olarak şunları söyleyebilirim, öncelikle hareket, beslenme, ameliyat vs hiç nefesinizi yormayın. tip 1 diyabet olunca iğneye ömür boyu mahkumsunuz. Bu bir gerçek, birkaç doktordan ben de duydum tip 1 in bile iyileşebileceği ihtimalini tvden. ama kendi özel hastanelerine-şehir dışına gitme, tedaviyi konuşma vb durumum olmadığından, bilemiyorum.
Diyabet konusunda, sevgili konu sahibi, yalnız değilsin seni çok iyi anlıyorum. Şekerin yükselip düşmesi, her zaman bizim elimizde olmuyor. Anlamsız bir şekilde dalgalı gidince insan gerçekten illallah ediyor bi noktadan sonra. Sürekli kan ölç, iğne yap, yemek ayarla... Yeter uğraşmak istemiyorum dediğim nokta çok oldu,oluyor. Lakin diyabetli bir bireysen ayağa kalkıp güçlü durmak zaten zorundasın. O iğneyi de yapacaksın, beslenmene dikkat de edeceksin, egzersizini de yapacaksın. Motivasyon çok önemli. Ayrıca parmaklarımı delmekten bıktığım için, yeni çıkan bir diyabet teknolojisi sensörü araştırıyor ve ona geçmeyi düşünüyorum. Bu tarz yeni teknolojiler de insana neşe, motivasyon olabilir açıkçası.unutma biz çok güçlüyüz 💪😊🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X