- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
ne demek ablacım...asıl geldiğin için ben teşekkür ederimŞenizoy oy oy pekte güzel çıkmışız... pisicim evinde ağırladığın için çok teşekkür ederim..bu buluşma bana çok ii geldi..dopink oldunuz bana .hepinize ayrı ayrı teşekkürler canlarŞeniz
efet hepimiz allahımıza bin şükür ne ka çirkinizzlülülülülülübayanssulusmilebayanssulusmilehiç güzel cıkmamışsınız:dilcikar::dilcikar:
ve cok cirkin herkes:dilcikar::dilcikar:
bende burda catlayıp panik atak olmadımlaelaelaelaelae
dostlugunuz daim olsun canişler ve elticiklerŞeniz
ne demek canom her daim beklerimmolumunekankayizsmileevet çok güzel bi gündü
misafriperverliğin için tksedersi kısmetsizzzzz
boşverim geçmiş olsun canım bişey yoktur inşaallah
ablacım hakket güsel bi ekip olduk.ama en çok son yorumuna güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yemişler içmişler birde poz vermişler çirkinler sizi :umursamaz:
Aman hiçte kıskanmadım ne yapayım :icecream:
Tam ekip birliktesiniz ne güzel sizleri görmek çok güzeldi kızlar opuyorumnanaktan
Bizim kaçak eltiler sonunda bulundu çok şükür kaydirigubbakcemile5
ablacım hakket güsel bi ekip olduk.ama en çok son yorumuna güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkurederiz sizide bi agırlayamadık buradaway way wayyyyyyyy
neler olmus orda ne dedıkodular yapılmıs kım bılırohaoldumsmile
helekı o mamalar nasıl gectı ya bogazınızdan :gitme:
helekı roşum guzelcem tatlıs ablam şarap gıbısın maşallah
kısmetsızkedıjım ev sahıbesı pekde guzel agırlamıssın KK aılesını Şeniz ayrıca sende bı degısıklık var ama nedır sengözlerimebaksanab
neyse beyaz topragım arım balım petegım maşallah dıyımsuper gorunuyosunuz hepınız yenı arkadasınızda hoşgelmıs sefalar getırmıs aranıza..
vallahı bayılıyorum sıze helal olsun hatunlar ..
karcım sağolasın canım.gerçekten güsel bi gündü.elim erdiğince ağırlamaya çalıştım işte:kedi:way way wayyyyyyyy
kısmetsızkedıjım ev sahıbesı pekde guzel agırlamıssın KK aılesını Şeniz ayrıca sende bı degısıklık var ama nedır sengözlerimebaksanab
neyse beyaz topragım arım balım petegım maşallah dıyımsuper gorunuyosunuz hepınız yenı arkadasınızda hoşgelmıs sefalar getırmıs aranıza..
evet canım ya ev buluşmalları daha samimi oluyoolumunekankayizsmileOyyyy oyyy mamalara bak...:)))
Süper görünüyosunuz,çok mutlusunuz hepiniz..Dostluğunuz daim olsun..ev buluşmaları daha bi samimi oluyo sanki..
doğru söylüyossun ablam ya.bu sene pek bi gelemiyorum yada fazla kalmadan çıkıyorum..Anacım gözükmüyorsunuz ki artık buluşma olmasa görmeyeceğiz ikinizide yerimseniben
Mamalarada gözüm takıldı ama yediniz bizsiz demi ohaoldumsmile
havalarda duzeldı yollarda kısmet yerimsenibentesekkurederiz sizide bi agırlayamadık burada
dedikodu yaptık ne yalan söyleyelim
ama tek KAZENin dedikodusunu yaptık:))
kaydirigubbakcemile3yok zayıflamıssın ya haksızlık etme kendınekarcım sağolasın canım.gerçekten güsel bi gündü.elim erdiğince ağırlamaya çalıştım işte:kedi:
bilmemki ne değişiliği acep.
a)saçlarımı boyadım
b)tombişleştim
c)hepsiii cevap veriyorum: c hepsiii:roflol::roflol:
evet canım ya ev buluşmalları daha samimi oluyoolumunekankayizsmile
olsun çenem..sözkonusu ablan olmasaydı ısrar ederdim ama bi dahaki sefere inş..Of of neler kaçırmışım neler mafoldumben
Kedime söylemiştim ama burdan da size söyliyim ablamlar geldi Ankara'dan, yarın gidecekler, bir dünümüz bir bugünümüz vardı.
Yoksa gelirdim kesin :gitme:
Bi dahakine artık napalım
Hepiniz bombasınız hatunlar, maşallah size
Oy yavrum Alperen ne kadar büyümüş öyle
Kedim döktürmüşsün, ellerin dert görmesin akannehir
ÇOK GÜZELSİNİZ a.s.
sağolasın canım.ama görünen köy kılavuz istemezkaydirigubbakcemile3.havalarda duzeldı yollarda kısmet yerimseniben
zaten kk dakı hatunlar geldımmı bı araya tamam kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3yok zayıflamıssın ya haksızlık etme kendıne
bu halınlede cok guzelsın alsanaalsanasmile
olsun çenem..sözkonusu ablan olmasaydı ısrar ederdim ama bi dahaki sefere inş..
mamalarun hepsi benim eserim değil.arkadaşlar sağolsun olumunekankayizsmile
doğru söylüyossun ablam ya.bu sene pek bi gelemiyorum yada fazla kalmadan çıkıyorum..
istediğin mama olsun.yapar göndertiriz.yada seni buraya getirtirizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
way way wayyyyyyyy
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3guzelsın ablam vallah ona sozum yokŞenizsağolasın canım.ama görünen köy kılavuz istemezkaydirigubbakcemile3.
ammmaa ben böle deee güseliimmmmmmmmm.bayanssulusmilebayanssulusmile
ıncır cıksın rosum ablaya gıdecem bıdenem vallah ya cok ısteyınce bazı seyler gerı teper ya dogru ama en kısa zamanda yapcez bulusmayıyerimsenibenŞenizçok tşk ediyorum bitanesi senide artık aramızda görmek istiyoruz bi türlü nasip olmadı inş en yakın buluşmamıza sende katılırsınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?