şeker tadında sakaryamm

hepiniz bir birinizden güzelsiniz ama ayrıca orda daha güzel birşeyler ilişti gözümecokacimcoook
onlarıda görünce acıkmıştım açlığım tavan yaptı tabikiii:roflol:
allah muhabbetinizi bozmasın. pek bi şeker gibi gün geçirmişinizzz

oy oy ne güzel yine sizleri görmek..dostlugunuz daim olsun .sizleri seviyorummmm topraklarımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni seviyoruz denefim,inş.kısmet olursa senlede tanışalımopuyorumnanaktan
hehe kargoya paket yapıp verelim şikerim,yarına elinde olurzemuszemus
çok mersi güzel sözlerin içünbayanssulusmile

bizim içinde öle cnmcımopuyorumnanaktan
denef haydecımın nesı oluyo bı aydınlatın benı:)
denef haydeçimin kısgardaşı oluyo panticiimzemuszemus
aynen öle şeker gibin bi gün geçirdik doracıım,çok tşk ederizopuyorumnanaktan

sakaryanın güzel bayanları hepinize kırşehirden sevgiler yolluyorum a.s.
çok şık ve güzelsiniz ev sahipliği yapan arkadaşımızın eli kolu yorulmaşıştır inş çok nefisler mamalarcokacimcoook
heydecim nasılsın bakım seni sakarya buluşmasıda olmasa göremeyeceğiz anammm:jeyyar:

allah dostlugunuzu daim etsin hep böyle gülsün yüzleriniz.ankaradan kucak dolusu sevgiler hepinizi öpüyorum allaha emenet olun sevgili sakaryalılar.

sağol esmerim iyi diyelim iyi olalım...yerimseniben bu ara pek gelemiyorum....Şeniz

Oh ne güzel. Ev buluşmalarının tadı da bir başka olur sanırım. Biz Denizli olarak henüz bir ev buluşması gerçekleştiremedik.
Ne diyelim, darısı bizim başımıza...

Oh ne güzel. Ev buluşmalarının tadı da bir başka olur sanırım. Biz Denizli olarak henüz bir ev buluşması gerçekleştiremedik.
Ne diyelim, darısı bizim başımıza...
tşkler anuşka ablacıım,opuyorumnanaktaninş.gönlünüze göre olurda bizlerde fotolarınıza bakarızsengözlerimebaksanab
çok gusel..allah muhabbetınızı arttırtsın..guclubacismile

amin cnm ,tşkleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…