Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açlık testi için kan alcaklarmış selusyonu içcekmişim ondan 1 saat sonra bi kan daha sonra karnımı doyurup 1 saat sonra tokluk testi yaklaşık 3 saat bide sonuç çıkıp doktora götür yarım gun ordayım doktorun bana anlattığına göre salı 9 da gitcem bakalım öğlene kadar hastane
bende bugun sabah 9 da gittim 9:30 10:30 11:30 da üç kere kan aldılar ilk kan aldıkdan sonra glukoz içirdiler ama kolumda delinmedik yer kalmadı damar bulamıyolar sonuç üçte çıkcak dediler normal randevumda saat 4 deydi allahtan ev hastaneye yakında gittim uyudum uyudum geldim :) bide açlıkdan devrim döndü hastanenın karşısındakı kafede iki tost istedim adam biri paketmi abla diye sordu hayır ikisinide yicem deyince adam güldü :) korktu heralde
bu şeker yüklemesini 24. haftadan önce yaptıran var mı? benim şekerim hep düşüktü, 23. hafta başında yaptığında gene düşük çıktı, doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama bilmiyorum, 2 hafta sonra tekrar mı şeker yüklemesi yapacak?