Şeker Yükleme Testi Acil Yardım .

açlık testi için kan alcaklarmış selusyonu içcekmişim ondan 1 saat sonra bi kan daha sonra karnımı doyurup 1 saat sonra tokluk testi yaklaşık 3 saat bide sonuç çıkıp doktora götür yarım gun ordayım doktorun bana anlattığına göre salı 9 da gitcem bakalım öğlene kadar hastane :(

bende bugun sabah 9 da gittim 9:30 10:30 11:30 da üç kere kan aldılar ilk kan aldıkdan sonra glukoz içirdiler ama kolumda delinmedik yer kalmadı damar bulamıyolar sonuç üçte çıkcak dediler normal randevumda saat 4 deydi allahtan ev hastaneye yakında gittim uyudum uyudum geldim :) bide açlıkdan devrim döndü hastanenın karşısındakı kafede iki tost istedim adam biri paketmi abla diye sordu hayır ikisinide yicem deyince adam güldü :) korktu heralde:9::49:

bu şeker yüklemesini 24. haftadan önce yaptıran var mı? benim şekerim hep düşüktü, 23. hafta başında yaptığında gene düşük çıktı, doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama bilmiyorum, 2 hafta sonra tekrar mı şeker yüklemesi yapacak?

Kızlar 23 haftalık hamıleyım suanda şeker yukleme testi yapılcakmıs saglık ocagı 24 cu hafta dedı doktorumu aradım sordum arayıp sormasaydım eger 11 ocakta kontrole gıtcektım ve ozamana kadar seker yukleme testı oldugunu sölemıcektı aradım 23 cu haftada yapılcak dedı kafam cok karıstı .s bır akıl verın lutfennnn

Ben anlamadim hangi konuda kafan karisti? Doktoruna guvenip guvenmeme konusunda mi yoksa seker testi yapip yapmama konusunda mi?

Back
X