benimde dün yapıldı.allaha şükür bir sorun yok.benden bir defa kan aldılar..niye sizden 2-3defa aldılar ki...
teşekkür ederim kızlar hepinize desteklerinizden dolayı..bende dua ediyorum umarım önemli bi sorun yoktur diye ama asıl yarın ki testten cok korkuyorum cok mide bulandırıcı olacak bu sefer nasıl dayanacagım bakalım
kıslar ben az önce aldım sonuçları ama malesef kötü.... şekerim yüksek çıktı yarın sabah dozajı arttırılarak yeniden test yapılacak ay nasıl dayanacagım bilmiyorum artık umarım sorun olmaz korkuyorum acıkcası
seninki yükleme değil sadece tokluk şekerine baktılar büyük ihtimalle. bazı doktorlar öyle yapıyoo.
ben geldim kızlar
sonunda dün tahlillerim oldu ve çok önemli bişey çıkmadı sadece ayda bi kilodan fazla almamam gerekiyormuş ama saat 8 den öglenin 1 ine kadar ac beklemek beni mahvetti ve bi de kollarım delik deşik oldu iki bardak şekerli su içtim ve arkasından birer saat arayla 4 kez kan aldılar ve canım gercekten cok yandı acayipte halsiz kaldım ama şimdi iyiyim artık sadece yediklerime birazcık dikkat edecegim o kadar
hepinize teşekkür ederim kıslar bunu da atlattım ya bi ohhh çektim valla gözüm acayip korkuyordu
sonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindim escapecim
ddm daha önce açlık şekerine bakıldığı için tekrarlamamışlardır
benimde mesela sadece 1 kez kan aldılar
daha önceki tahlillerine göre karar veriyor dr.lar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?