şeker yüklemesi yapıldı mı?

umarım iyi çıkar canım ya merak etme sen bu arada kızın da baya büyümüş maşşalah

Eylülcüm benimde yüksekti ve 100 gram tekrarlandı.O da sınıra yakın çıktı.İnşallah seninkide iyi çıkar.Yediklerine dikkat et canım hamur işi,tuzlu,yağlı ve çok tatlı yeme.
Geriye ne kalıyosa ( Ben arada yiyorum walla yine.Ne zormuş bu boğaz işi (

benim de 50 gr'lık yüklemem yüksek çıktı.Eylülünilk haftası tekrarlanacak.Bakalımsonuç ne olacak?Diyete girmek istemiyoruzz bizzzzzzzzzzz ... Bu arada sıskanın biriyimdirve devamlı şekerim düşerdi; nasıl yüksek çıktı anlamadım

ooff ooff siz de şeker bende kolestrol sıkıntısı.. bir türlü 260 dan aşağıya düşmüyor.. bir de kalp hastasıyım ki illaki düşmesi lazım... bu arada nar çiçeği çayını önerdiler her sabah kahvaltıda onu içiyorum. tadı çok güzel ama kolestrole etki etmedi...düşmedi yani...ne yapacağım yağlıda yemiyorum. çok sevdiğim halde uzun zamandır tereyeğlı sahanda yumurtayıda kestim.... gene yok gene yok...bir türlü düşmüyor... ne yapayım kızlar önerisi olan var mı? help me please....:uhm:-tatlicadiarzu-

Güncelliğini yitirdiğinden dolayı konu yoruma kapatılmıştır.mutlu paylaşımlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…