şeker yüklemesi yapıldı mı?

sağol canım :1hug:.. doktorum sordu işte baş dönmesi oluyomu aç kalınca kötü oluyomusun yok bende hiç biri olmuyo ..o da o zaman bişey yoktur ama sen yinede dahiliyeye git içimiz rahatlasın dedi .. 16 ağustosta randevu aldım dahiliyeye gidicem bakalım inşallah bişey çıkmazda rahatlarım bende.

merhabalar ben yaptırmadım seker testını carsamba gıdıcem esımın ısı oldugu ıcın yalnız gıdıcem cok korkuyorum ac ac basıma bısey gelırse dıyeee :CüvCüv:
hiç birşey olmuyor bacım git tek başına ...sana bir limonata hazırlıyorlar içiyorsun bir saat sonra bir kan alıyorlar. ilk kanı aldıkdan bir saat sonra ikinci kanı alıyorlar. öğleden sonra gel sonucunu al diyorlar işte bu kadar.. korkacak panikleyecek bir durum yok yani.. endişelenme ...

Benimde bu ay yapılacak ama doktorum aç tok farketmez dedi, oğlumda aç yapılmıştı sistemmi değ
iişti? sizin nasıl yapıldı kızlar? açmı gittiniz tokmu???

Benimde bu ay yapılacak ama doktorum aç tok farketmez dedi, oğlumda aç yapılmıştı sistemmi değ
iişti? sizin nasıl yapıldı kızlar? açmı gittiniz tokmu???
ben aç gitmiştim...cokacimcoook ama belki her hastanenin çalışma şekli farklı olabilir... belli olmaz...

mehabalar kızlar saah gıttım ve once bebegıme baktık cok hareketlı 800 gram olmus bende 70 kılo olmusunnnn kaydirigubbakcemile2 sonra kanım alındı koca bır bardak sekerlı su ıctım hemen ıdrar verdım 1 saat sonra tekrar kan verdım bu kadar gulbeseker dedgın gıbı korkulcak bısey yokmus canım saol tabı hemsıre bır puaca ve cay ıkram ettı bı gusel yedıkten sonra tetenoz asısı oldum kolum delık desık olduuu :CüvCüv:

slm kızlar valla gözümü öyle bi korkuttunuzki şeker yüklemesi iğrenç vs die resmen psikolojim bozuk gittim glikoz glikoz iğrenç berbat hiçte öyle değil normal şekerli su yaaa sadece sıkıcı tek yanı beklemek yani yükleme yapacak olanlar korkmayın ki ben çok ödleğimdir hiçbirşey olmuo benim açlık 89 tokluk 119 çıktı herşey normal allaha şükür

mıde bulantısı olmaması ıçın bırden ıçmenızı önerırım 2 çocugumdada öyle yapıştım ben

ben de az önce geldim hastaneden önce aç karnına kanalındı sonra büyük bir bardak şekerli su içtim bir saat bekledim tekrar kan alındı hiç de zor değil yani bildiğiniz şekerli su ben tiksinmedim midem de bulanmadı yaptıracak arkadaşlar bence rahat olun.. biraz sonra sonucu öğrenicem umarım yüksek çıkmaz

slm kızlar
ben de 29 temmuz da yaptırdım şeker yüklemesini içerken biraz zorlandım ve midem bulanacak diye korktum ama 1 saat bekleme süresinde bi problem yaşamadım.çok şükür sonucum normal çıktı.

çok şükür bende dün yaptırdım çok korkuyordum midem bulanırsa diye ama bişi olmadı allahtan
tatlıyla pek aramız yokda

açlık 70 çıktı şeker yüklemesinden sonra 116 çıkmış normal gibi geldi gerçi ikiside normal değerlerin altında bir sorun olurmu bilmiyorum dr um ameliyatta olduğu için ulaşamadım hemşiresine bildirdim sonucu bakalım ne diyecek

ya kızlar şimdi bişey sorucam size..benim şeker yüklemem yarın .. şimdi tamamen mi aç gitmem gerekiyor yoksa gece 5 de filan kalkıp bir bardak süt içsem olurmu .çünkü randevum 11.15 de ve ben o saate kadar aç kalamam birde 1 saat bekleme süresi var o saate kadar su da içmeden duramam nasıl olcak bana bir akıl verin ...

walla ben kahvaltımı yapıp gitti laborant kızada aç gelmemmi gerekirdi dedim oda yok dr lar gerek duymuyo dedi.Siz açmı gittiniz?

ya bazı hastaneler akşamdan sonra bişey yemeni istemiyorlar.bazılarıda sorun olmaz diyor.Eylül bence sen yaptıracağın yeri telefonla arayıp bir sor.

benim 7 saat önce yediklerim problem oldu.ben 100 gram yükleme yaptırdım bi gün sonrada.
canım çıktı 4 saat sürdü.
Bana tamamen geceden bişey yeme deselerdi belki de 50 gram yüklemem normal çıkacaktı

şimdi aradım darkcım sabah 5 gibi kahvaltı yapın saat 10 gibi de burda olun dedi laborant..hatta birine daha sordu ordan o kişi de aynısını dedi...çünkü ben sabah açlığına hiç dayanamam tansiyonum düşer bayılırım valla..iyi oldu aradığım sağol canım..

canım şeker yüklemem yapıldı ..sadece 6 mg fazla çıktığı için haftaya 100 gr yükleme yapılacak..yani aynı şeyin iki katını haftaya yaşıycam 4 kez kan alınacakmış bakalım sonuçlar umarım iyi çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…