sanırım glukozu ac icmek igren olanı(( Bende yarın gidicem. Morcadıcım yazdıgın yazı icin tesekkür ettim sana cok aydınlatıcıydı cunku.Hepinize sevgiler arkadaslar....
ben geldim kızlar
sonunda dün tahlillerim oldu ve çok önemli bişey çıkmadı sadece ayda bi kilodan fazla almamam gerekiyormuş ama saat 8 den öglenin 1 ine kadar ac beklemek beni mahvetti ve bi de kollarım delik deşik oldu iki bardak şekerli su içtim ve arkasından birer saat arayla 4 kez kan aldılar ve canım gercekten cok yandı acayipte halsiz kaldım ama şimdi iyiyim artık sadece yediklerime birazcık dikkat edecegim o kadar
hepinize teşekkür ederim kıslar bunu da atlattım ya bi ohhh çektim valla gözüm acayip korkuyordu
bende yaptırdım. sonuçlarım iyi çıktı. ama benimde kolestrolüm çok yüksek. üstelik kalp hastasıyım. kolestrolümün düşük olması lazım bakalım ne olacak...
anniş adayları nasılsınınız?biz iyiyiyiz allaha şükür.bugün kontrolümüz vardı 6,5 aylık olmuşuz.şeker tahlilimiz yapıldı.tam 4 kere kan aldılar benden ama bittim yani.allahtan bir aksilik çıkmadı.çok az yüksekmiş ama çok değil.sizden de istedi mi doktorunuz?birde bebişim 900 gr olmuş.
benim kalpde anevrizma var(hani şu ebru gündeşin vardı ya beyninde baloncuk diye tabir edilen işte ondan) birde wolfwhite parkinson denilen elektriksel akım problemi var ama o , o kadar önemli değil.ben sezeryan olacağım. daha önceki 2 oğluşumu da normal ettim ama bu kız sezaryan olacak. doğum dr um değil kalp dr um öyle uygun görüyor.hayırlısı bakalım. ... Allah hepimizin yardımcısı olsun(AMİİİİNNN)yerimsenibencanım geçmiş olsun kalp hastasıyım derken çok ciddi değildir umarım normal doğum mu yapıcaksın benimde çarpıntıların falan oluyoya korkuyom normal olursa problem olurmu diye.dr un ne diyo sezeryanmı normalmi senın
Duygu benim de açlık kan şekerim 80 çıkmıştı. Fakat benim hastanede normal değerler 70-115 arası. Yani buna göre senin değerin de normal. Şekerinin düşük olması yüksek olmasından daha iyi bence canım. Bunda korkulacak bir durum yok. Ama yine de içinin rahat etmesi için bir dahiliyeciye görün istersen.
Duygucum. bence sen tahlil kağıdındaki aralığı baz almalısın. Çünkü her laboratuvar kendi standartlarına göre ölçümlüyor. Yani alt sınırı 70 olan bi laboratuarda senin tahlil sonucun 50 çıkabilirdi. Bence istersen doktorunu dinle ve bi dahiliyeciye görün. Ama tabiki düşük olması yüksek olmasından daha iyi...
günaydın arkadaşlar benimde cumartesi şeker yüklemem yapıldı açlık kan şekeri 50 gr glikozla yapıldı 70 çıktı değerim kağıtta normali 90-140 yazıyodu doktorum düşük çıkmış dedi ..hiç aç kalmamam gerekliymiş. acaba böyle olan varmı birde dahiliye görsün bakalım ne diyecek dedi :çok üzgünüm:.. haftaya dahiliyeye gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz. doktorum çok önemli değil aç kalmadığın sürece problem yok dedi ama tedbir olarak dahiliye görsün dedi .. :çok üzgünüm:
böyle bişey yaşayan varmı çok endişeliyim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?