şeker yüklemesi yapıldı mı?

sanırım glukozu ac icmek igren olanı (( Bende yarın gidicem. Morcadıcım yazdıgın yazı icin tesekkür ettim sana cok aydınlatıcıydı cunku.Hepinize sevgiler arkadaslar....

canım umarım her şey yolunda gider. ilk test için aç karnına gitmeye gerek yokmuş. bu beni rahatlattı doğrusu. çünkü hiç tatlı yiyemiyorum bi de aç karnına nası içerim diye düşünüp duruyordum. ben yaklaşık 1 ay sonra gideceğim. sen kaç haftalıksın?

Sekretercim gebelik şekeri çıkmamasına çok sevindim canım. Tekrar geçmiş olsun. Benim de şekerim yüksek çıktı ben de pazartesi 100 gr şeker yükleme testine giricem kısmetse. İnşallah gebelik şekeri yoktur.

merhaba kızlar bende aylardan beri bu şeker yüklemesini düşünüyordum çünkü kızıma hamile iken o testten çok etkilenmiştim aşırı midemi bulandırmıştı ve kötü hissetmiştim bu korkuyla bu hamileliğimde nasıl yaptıracağım bunu diye düşünüp duruyordum ama bugün kızım eşim ve ben gittim önce bir bardağını içmekten korktuğum glikozu iki bardak vermezler mi yandık dedim birde panik atak durumum olduğu için ben bir saat nasıl dayanacağım diye heyecanda yaptım ve birde kız demez mi ki burada oturacaksınız hareket etmeyeceksiniz aşağıya kafeye insem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi ama ben dinlemedim tabiki kızım ve eşimle parka gittim eşim arabayla götürdü beni zaten fazla haraket etmemiş oldum anlayacağınız ama açık hava çok iyi geldi hiç midem bulanmadı hatta hiçbir rahatsızlığım olmadı çok şükür allahıma gayet güzel geçirdim sonuçlarımızıda aldık ve onlarda güzel çıktı darısı bütün yaptıracak olan arkadaşlarımızın başına ben atlattımmmm yuppppppppppppiiii

aerkadaslar bende yeni yaptırdım dra salı gidicem açlık kan şekeri 102 1 saat sonra 50 gr yuklemeyle 126 2 saat sonra 101 normalmi sizce değerlendirirmisiniz

bende yaptırdım. sonuçlarım iyi çıktı. ama benimde kolestrolüm çok yüksek. üstelik kalp hastasıyım. kolestrolümün düşük olması lazım bakalım ne olacak...

bende yaptırdım. sonuçlarım iyi çıktı. ama benimde kolestrolüm çok yüksek. üstelik kalp hastasıyım. kolestrolümün düşük olması lazım bakalım ne olacak...

canım geçmiş olsun kalp hastasıyım derken çok ciddi değildir umarım normal doğum mu yapıcaksın benimde çarpıntıların falan oluyoya korkuyom normal olursa problem olurmu diye.dr un ne diyo sezeryanmı normalmi senın

merhaba canım antalyadan birini görmek beni mutlu etti. bende kasım annesi olucam inşallah. doktorun kim doğumu nerede düşünüyorsun paylaşırsan sevinirim.

tuzbuzcum merhaba canım.ben bucakta doktor ali fuat şengöre gidiyorum.daha önce figen demire gitmiştim.ama şimdi bucak a gidiyorum.doğumuda allah nasip ederse bucakta düşünüyorum.sen kime gidiyorsun?

benim kalpde anevrizma var(hani şu ebru gündeşin vardı ya beyninde baloncuk diye tabir edilen işte ondan) birde wolfwhite parkinson denilen elektriksel akım problemi var ama o , o kadar önemli değil.ben sezeryan olacağım. daha önceki 2 oğluşumu da normal ettim ama bu kız sezaryan olacak. doğum dr um değil kalp dr um öyle uygun görüyor.hayırlısı bakalım. ... Allah hepimizin yardımcısı olsun(AMİİİİNNN)yerimseniben

çok çok geçmiş olsun zeten çok ciddi bişey olsaydı doktorun hamile kalmanı bile önermezdi.masallah bak 3, geliyo hayırlısı ile inşallah arkadaslar şeker kaç olmalı gebelikte normal sınırlar açlık ve tokluk bilen varsa yazabilirmi

Ceyrem tahlil kağıdına baktım da açlık kan şekeri 70-115 arası glukoz verildikten 60 dk. sonraki ise 70-140 arası olması lazımmı.

günaydın arkadaşlar benimde cumartesi şeker yüklemem yapıldı açlık kan şekeri 50 gr glikozla yapıldı 70 çıktı değerim kağıtta normali 90-140 yazıyodu doktorum düşük çıkmış dedi ..hiç aç kalmamam gerekliymiş. acaba böyle olan varmı birde dahiliye görsün bakalım ne diyecek dedi :çok üzgünüm:.. haftaya dahiliyeye gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz. doktorum çok önemli değil aç kalmadığın sürece problem yok dedi ama tedbir olarak dahiliye görsün dedi .. :çok üzgünüm:

böyle bişey yaşayan varmı çok endişeliyim:çok üzgünüm:

merhabalar ben yaptırmadım seker testını carsamba gıdıcem esımın ısı oldugu ıcın yalnız gıdıcem cok korkuyorum ac ac basıma bısey gelırse dıyeee :CüvCüv:

Apple'cım aç gidip ditmemen gerektiğini doktoruna tekrar bir danış istersen. Benimki tok da olabilir demişti. Nette pek çok yerde de yine hafif bir kahvaltı sonrası yapılabileceği yazıyor. Bu arada
ben de bu sabah yaptırdım glikoz yüklemeyi tabi tok karna. Ayrıca verdikleri su da öyle mide bulandırıcı bir şey değildi... Bence korkulacak bişey yok... Bu arada Allah'a şükür sonucum 90 yani güzel çıktı :)

Duygu benim de açlık kan şekerim 80 çıkmıştı. Fakat benim hastanede normal değerler 70-115 arası. Yani buna göre senin değerin de normal. Şekerinin düşük olması yüksek olmasından daha iyi bence canım. Bunda korkulacak bir durum yok. Ama yine de içinin rahat etmesi için bir dahiliyeciye görün istersen.

ayy canım aç karnına dedı belırttı ınsallah bırsey olmaz cunkı ben aclıga dayanamıyorum

SAĞOL CANIM :1hug:EVET BENDE İNTERNETE BAKTIM NORMAL DEĞERLER 70-120 YAZIYO BENİM YAPTIRDIĞIM TESTTE 90-140 YAZIYO ACABA HANGİSİ DOĞRU :uhm:KAFAM KARIŞTI... EVET CANIM YÜKSEK OLMASINDAN DÜŞÜK OLMASI DAHA İYİ DOKTORDA DEDİ AMA İSTERSEN DAHİLİYEYE GÖRÜN DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA. :çok üzgünüm:

Duygucum. bence sen tahlil kağıdındaki aralığı baz almalısın. Çünkü her laboratuvar kendi standartlarına göre ölçümlüyor. Yani alt sınırı 70 olan bi laboratuarda senin tahlil sonucun 50 çıkabilirdi. Bence istersen doktorunu dinle ve bi dahiliyeciye görün. Ama tabiki düşük olması yüksek olmasından daha iyi...

evet canım aslında haklısın şimdi eşimlede konuştuk.Mutlaka gidelim diyo sanırm gidicem en azından soru işareti kalmaz aklımda a.s..Sağolun cevaplar için.İnsan paylaşınca rahatlıyor.:1hug:a.s.

benimde c.tesi yapıldı ve açlık kan şekerim 70 tokluk 116 çıktı ve dr.um normal dedi hiçbir sorun yok dedi bence için rahat olsun zaten tahlil kağıdımda 70-110 arası olması gerek yazıyordu kendine sorun yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…