Şeker yuklemesi yaptirmayip bi sorun yaşayan var mi

benimki belli olmamıştı yani şeker yüklemesinden önce böyle bişey belli olsaydı herhalde ona göre davranmam için doktorum beni bilgilendirirdi çünkü şu an ona göre bi diyet listem var

Dr banada dedi seker yuklemesi ben istemedim idrarda bakdi sekerime aclik bakdi birde 3 aylik sekerinde yukselme yok dedi yukleme yapmadim diye bunlari yapdirdim sorun cikmadi nasil bi diyet uyguluyorsun canim

Bende yaptrmak hiç istemedim ama doktor yaptrmamı önerdi bende aklmda kalmaması için yaptrdm nitekim çıkmadı. Ama şimdi bebeğim iri bir bebek olduğu için yeni gittiğim drların ısrarla sorduğu şey gebelik şekerimin olup olmadığı. Yaptrmasaydım şekerimin olduğnu düşünüp üzülüp strese girerdim sanrm

Seker yüklemesi benim ictigim ha bu.. Alt tarafı kutu kola gibi bişi tadı kotu degil eskidenmiş o bi sise suya glikoz koyup içmek.. Yaptirmamak cok daha riskli sonuçta cevrenizde kimsede birşey çıkmadı diye sizdede çıkmayacak diye birşey yok hem zararlı bişi olsa doktorların hepsi istiyor bunu hadi biri ikisi kötü doktor istedi diyelim hepsi mi kötü... İhmal etmeyin yaptırın derim..

Eklentiler

• IMG-20170324-WA0002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 135
Arkdslr şeker yüklemesi yaptirmak istemiyorm ama biyandanda aklımda kalıyo yaptirmayan var mı acaba
Ben 30. Haftadaym şmdlkl bi sıkıntı yok. doktrma istemdğmi söyledim tamam dedi. Bence dr ile paralel gitmek lazm bu konuyla. Bana illa yaptrmalısın tarznda yaklaşsaydı yaptırablrdm.

Yarın sabah yaptiricam aklımda kalmasın içim rahat etsin bide aynı gün tetanoz aşım var saglik ocağında ikisini aynı gün yaparlar mi acaba

Ben yaptırmadım şeker testi falan hiç bit problemde olmadı şükür 31. Haftaya girdik doktor gayette iyi olduğunu herşey yolunda olduğunu söyledi hatta videoaunu bile çekmiş eşim ultradonda bakarken yaramazın dil çıkartoyodu

Dr banada dedi seker yuklemesi ben istemedim idrarda bakdi sekerime aclik bakdi birde 3 aylik sekerinde yukselme yok dedi yukleme yapmadim diye bunlari yapdirdim sorun cikmadi nasil bi diyet uyguluyorsun canim
tatlı,şeker,çikolata,meyve suyu yasak.Meyveyi az tüketmem gerekiyor,pirinç ve patates tüketmezsen iyi olur dedi sabah kahvaltısıyla son öğün arasında 10 saatten fazla zaman olmamalıymış,süt içmezsen iyi olur dedi bol bol yogurt yiyebilirmişim
aklıma gelenler bunlar
örnek öğün listeleri verdi de onlara uyamam ben sevmiyorum öyle kibrit kutusu peynir 2 zeytin tarzı listeleri

anladim canim bende dikat ediyorum her ihtimale karsi ama ben sut iciyorum her sabah bunu bilmiyodum

Arkadaslar bu test aç mi yapılıyo tok mu doktor bana bişey demedi ama aç karnına yazıyo internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…