Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bi kiz 1 yudum ic yeter dedi. Zararli bisey mi acaba diye dusundum bende. Sekerim sinir 109 muydu neydi 106 cikmsti sanirim dr cikolata yednmi dun demisti o yzdende yaptirsam bsy varsa cozumune baksinlar da diyorum bi yandan.Ben yaptirdim.
Doktor ilk gebelik oldugu icin riske atmak istemedi.
Ikincide yaptirmasan da olur dedi.
Banada bi kiz 1 yudum ic yeter dedi. Zararli bisey mi acaba diye dusundum bende. Sekerim sinir 109 muydu neydi 106 cikmsti sanirim dr cikolata yednmi dun demisti o yzdende yaptirsam bsy varsa cozumune baksinlar da diyorum bi yandan.
1 dilim baklava yiyemiyorum vallahi sevmiyorum ama sekerpare fln yerim :) haklisin zaten dr lar yaptirmamizi istiyosa bencede zararli degildir ailemde yaptirmami istiyor en azindan varsa bisey çıkar. Cok sagol cevabin icinKesinlikle yanlis bilgi.
1 yudum icmeniz dogru sonuc vermez. Tamamini icmelisiniz. 1 yudum bile eksik icseniz sonuc yanlis cikar.
75lik glukoz 2 dilim baklavaya esit. Yani oyle abartildigi gibi bir durum yok. Hic 2 dilim baklava yemediniz mi?
Bence riske atmaya degmez.
1 dilim baklava yiyemiyorum vallahi sevmiyorum ama sekerpare fln yerim :) haklisin zaten dr lar yaptirmamizi istiyosa bencede zararli degildir ailemde yaptirmami istiyor en azindan varsa bisey çıkar. Cok sagol cevabin icin
Peki içtik ten sonra tansiyonun fln düşüyomus öyle bişey var mı içtiğin şeyin tadı çok kötü fln diyende var
Eğer arabaların varsa yaptır. İçinse şüphe kalmasınBizimde aile de şeker hastası yok ama zeynep kamilde hiç bakmadilr açlık tokluk şekerine fln öyle bişey bilmiyrm yani yaptırmak istemiyorum ama yarın bigün bunun yüzünden bi sorun olursa vicdan azabi çekerim yani Allah korusun